Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 155/584 ÝlkÝlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon
Arama sonucu : 4777 madde; 1,233 - 1,240 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    2019 Ocak yabancý iþlemleri :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    May 2017
    Ýkamet
    uþak-Ýzmir
    Gönderi
    998
    Ýmtiyazli........ yoksunlari gunaydin. Hadi gozun aydin ufak ufakda olsa yabancilar almaya baslamis.......
    Koca bir ay da ala sata 75 bin$ lik net
    mal peh...peh. Biz aliyoduk 25..100..
    hemde nette hic satmadan iki yildir.
    GA kararini uygulamayan yatirimcisinin koruyucusu destekcisi
    olamayan capsiz mirasyediler.
    Yatirimcilariniza kaybettirdiklerinizi
    elin yabancisi toplayip gider gari....
    Vebalide size kalacak tabi.....
    Hangi hisse farkli ki demeyin.....
    Bu capsizlar 3.xx $ lara bu hisseyi alirken neler vaat etmislerdi....neyi
    reva gorduler.....insan biraz utanir yaw. Nerde..... Bakalim GK bu sefer
    nasil olacak.
    Icine ettikleri hisse borsanin tepkisine bile ayak uyduramadi yaw.
    Bu tur iyi egitimliler hem yatirimci
    hem sektor hemde milli sanayi dusmani....
    Akibetiniz niyetiniz gibi olur insallah.
    Ytd.
    Saygýlar.

Paylasimlarim kendi þahsi goruslerimdir ve yatirim tavsiyesi icermez.LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alýntý Originally Posted by Kyno Yazýyý Oku
    Ýmtiyazli........ yoksunlari gunaydin. Hadi gozun aydin ufak ufakda olsa yabancilar almaya baslamis.......
    Koca bir ay da ala sata 75 bin$ lik net
    mal peh...peh. Biz aliyoduk 25..100..
    hemde nette hic satmadan iki yildir.
    GA kararini uygulamayan yatirimcisinin koruyucusu destekcisi
    olamayan capsiz mirasyediler.
    Yatirimcilariniza kaybettirdiklerinizi
    elin yabancisi toplayip gider gari....
    Vebalide size kalacak tabi.....
    Hangi hisse farkli ki demeyin.....
    Bu capsizlar 3.xx $ lara bu hisseyi alirken neler vaat etmislerdi....neyi
    reva gorduler.....insan biraz utanir yaw. Nerde..... Bakalim GK bu sefer
    nasil olacak.
    Icine ettikleri hisse borsanin tepkisine bile ayak uyduramadi yaw.
    Bu tur iyi egitimliler hem yatirimci
    hem sektor hemde milli sanayi dusmani....
    Akibetiniz niyetiniz gibi olur insallah.
    Ytd.
    Saygýlar.

Paylasimlarim kendi þahsi goruslerimdir ve yatirim tavsiyesi icermez.LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    o alýþlar kendi yandaþlarýndan baþkasý olamaz. Vatandaþýn elindeki o miras kalan anadan-babadan kalanlarý ucuz fiyata toplaya
    toplaya bir kaç aile yönetimi ele geçirmiþ. Son borsada kayda alýnanlarý da yuttular. Ýlk kuruluþta bu yönetimdeki ailelerin paylarý
    bu kadar mýydý. Zaman içinde bedavadan ilk kurucu hissedarlarýn paylarýný topladýlar. Ben genel kurula katýlan çok eski küçük yatýrýmcýlarýn durumundan bunu anladým. Ayný bir mütahidin küçük arsa paylarýný bedavaya kapatmasý gibi.. Çünkü küçük parçalarý
    iyice deðersizleþtirip ucuza kapatýyorlar.

Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
    Saygýlar,

4.  Alýntý Originally Posted by CARÝ Yazýyý Oku
    o alýþlar kendi yandaþlarýndan baþkasý olamaz. Vatandaþýn elindeki o miras kalan anadan-babadan kalanlarý ucuz fiyata toplaya
    toplaya bir kaç aile yönetimi ele geçirmiþ. Son borsada kayda alýnanlarý da yuttular. Ýlk kuruluþta bu yönetimdeki ailelerin paylarý
    bu kadar mýydý. Zaman içinde bedavadan ilk kurucu hissedarlarýn paylarýný topladýlar. Ben genel kurula katýlan çok eski küçük yatýrýmcýlarýn durumundan bunu anladým. Ayný bir mütahidin küçük arsa paylarýný bedavaya kapatmasý gibi.. Çünkü küçük parçalarý
    iyice deðersizleþtirip ucuza kapatýyorlar.

Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
    Saygýlar,
    Bu kadar çok eminsen elinde yeteri gücün var.Buralarda gevelemek yerine gerekeni yap.Ha net belgen varsa elinde ve beceremiyorsan ya da cesaretin yoksa ver bize biz yapalým gerekeni.Ama sende bir önce kendine yaptýklarýna yapmadýklarýna bakacaksýn.Öyle sabah akþam birilerine giydirmekle olmaz bu iþler.Bak çok nazik yazýyorum.Baþkalarý da benim kadar nazik olmaz.Siz önce bir geriye doðru topicde yaptýklarýnýza bir bakýn.Sayenizde herkes amacýna uygun cirit attý atýyor burada.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

5.  Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    Bu kadar çok eminsen elinde yeteri gücün var.Buralarda gevelemek yerine gerekeni yap.Ha net belgen varsa elinde ve beceremiyorsan ya da cesaretin yoksa ver bize biz yapalým gerekeni.Ama sende bir önce kendine yaptýklarýna yapmadýklarýna bakacaksýn.Öyle sabah akþam birilerine giydirmekle olmaz bu iþler.Bak çok nazik yazýyorum.Baþkalarý da benim kadar nazik olmaz.Siz önce bir geriye doðru topicde yaptýklarýnýza bir bakýn.Sayenizde herkes amacýna uygun cirit attý atýyor burada.
    Batýçimin ilk kuruluþ gazetesine bakmaný tavsiye ederim o tarihlerdeki hazirun cetvelleri ile Birde þimdiki hazirun cetveline.
    Ýnanmýyorsa A GRUBU hisse fiyatýný þirketi ara sor. 4-5 yýl önce 850 TL idi þimdi kaç? O zaman belki anlam kazanýr.
    Ben GK þirket ilk kurulduðunda hisse oranlarýnýz ile þimdiki hisse oranlarýný yönetimdeki ortaklardan yazýlý isteyelim bakalým
    durum ne olmuþ. Tabi ki %5 altýnda olanlar açýklama zorunluðu yok gibi bir cevap alacaðýnýzý þimdiden söyleyeyim.

ytd.
    saygýlar,
    Son düzenleme : CARÝ; 05-02-2019 saat: 10:54.

6.  Alýntý Originally Posted by CARÝ Yazýyý Oku
    Batýçimin ilk kuruluþ gazetesine bakmaný tavsiye ederim o tarihlerdeki hazirun cetvelleri ile Birde þimdiki hazirun cetveline.

ytd.
    saygýlar,
    Ne giriþimde bulundun bu zamana kadar bu hisse ile ilgili?
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 05-02-2019 saat: 11:10.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Sayfa 155/584 ÝlkÝlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •