topiği çok karamsar gördüm batmadık neticede
topiği çok karamsar gördüm batmadık neticede
Dayım bedelliye katıl sonra böyle bi kâr açıkla çok görmüyorum tabi elindekileri satmayı beceremedi beceriksizler kimdemişse becerikli diye onun taaaaa
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cümleten hayırlı akşamlar , hayırlı kazançlar dilerim..çok ciddi bir düşüş olacağını düşünmuyorum şahsen..yarın 1.15 rakamını takip edeceğim onun altini umarım ki sarkmaz ( beklemiyorum) ..
BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani şu adamı hep çözdüm diyorum, ama yine hamleyi eksik yapıyoruz.
O bilanço oyununu anlayıp tüm malı 1.2X üstünde vermedik ya ona yanarım.
Tesellimiz en azından tüm kandırmacalara rağmen sattıklarımızı yerine koymamış olmamız, daha dayıya yaklaşacak maliyetlerimiz
Gel bakalım ağa nereye kadar gelecen, bekliyoruz.
Şakası bir yana, arkadaşları uyarmaya çalışıyorum bu tahta hakkında. Ne sahibi, ne de tahtacısı sizin bildiklerinizden değildir, not edin.
Eyvallah dayım.. seykim den satın alınan oay toplamını yanlış yazmışım doğrusu bedelsizden önce aldığı 5 milyon lot için var olan maliyetini kastetmiştim.. bedelsizden sonra 9 milyona çıksa da maliyeti değiltirmeyeceği içün bedelsizin bir önemi yok.. IDEAS taki payı 2 milyon lot zaten.. kar ve zarar elindeki lotlardan hesaplandığı içün tüm sermayeyi değil sadece HDFGS nin oayını ele aldım.. esasında karın bu olacağı kabak gibi açıkmış.. basit bir muhasebe uygulamasını gözden kaçırınca yanıldım.. sonuçta bu şirketin kar veya zararımın çoğu seykm ve ideas ın fiyat değişiminden kaynaklanan fiktif karlar.. 2017 itibariyle seykm in karını realize ettiğinde 2018 içğndeki fiyat düşüşlerinin direkt zarar yazacağını görmeliydik
Garip şekilde olumsuz algı yaratmayı balarıyor hisse sahibi.. geçen sene 37 milyon kar yazıyor.. kar, bu sene 1,7 milyona inince ben de dahil herkezin morali bozuluyor.. halbuki geçen sene 18 milyon, bu sene de 18 milyon kar yazsa vay be diyeceğiz.. sonuçta dağıtılacak kar rakamı aynı olmasına rağmen psikolojisini bozmayı başariyor adamın
Yer İmleri