Sayfa 155/976 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. topiği çok karamsar gördüm batmadık neticede

2. Dayım bedelliye katıl sonra böyle bi kâr açıkla çok görmüyorum tabi elindekileri satmayı beceremedi beceriksizler kimdemişse becerikli diye onun taaaaa

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by adalimali Yazıyı Oku
    Dayım bedelliye katıl sonra böyle bi kâr açıkla çok görmüyorum tabi elindekileri satmayı beceremedi beceriksizler kimdemişse becerikli diye onun taaaaa

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bence beceriksiz deiller.Bunun adi uckagitciliktir.

4. Cümleten hayırlı akşamlar , hayırlı kazançlar dilerim..çok ciddi bir düşüş olacağını düşünmuyorum şahsen..yarın 1.15 rakamını takip edeceğim onun altini umarım ki sarkmaz ( beklemiyorum) ..

BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Yani şu adamı hep çözdüm diyorum, ama yine hamleyi eksik yapıyoruz.
    O bilanço oyununu anlayıp tüm malı 1.2X üstünde vermedik ya ona yanarım.
    Tesellimiz en azından tüm kandırmacalara rağmen sattıklarımızı yerine koymamış olmamız, daha dayıya yaklaşacak maliyetlerimiz
    Gel bakalım ağa nereye kadar gelecen, bekliyoruz.

Şakası bir yana, arkadaşları uyarmaya çalışıyorum bu tahta hakkında. Ne sahibi, ne de tahtacısı sizin bildiklerinizden değildir, not edin.

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    bıkaç yanlış şey yazmışsın onları düzeltirsem 10 numara bir yazı olur

1 seykim in sermayesi bedelsiz verdiği halde 16 milyon lot 25 değil

2 ideas ın sermayesi ise 5.141.000 lot
    Eyvallah dayım.. seykim den satın alınan oay toplamını yanlış yazmışım doğrusu bedelsizden önce aldığı 5 milyon lot için var olan maliyetini kastetmiştim.. bedelsizden sonra 9 milyona çıksa da maliyeti değiltirmeyeceği içün bedelsizin bir önemi yok.. IDEAS taki payı 2 milyon lot zaten.. kar ve zarar elindeki lotlardan hesaplandığı içün tüm sermayeyi değil sadece HDFGS nin oayını ele aldım.. esasında karın bu olacağı kabak gibi açıkmış.. basit bir muhasebe uygulamasını gözden kaçırınca yanıldım.. sonuçta bu şirketin kar veya zararımın çoğu seykm ve ideas ın fiyat değişiminden kaynaklanan fiktif karlar.. 2017 itibariyle seykm in karını realize ettiğinde 2018 içğndeki fiyat düşüşlerinin direkt zarar yazacağını görmeliydik

7.  Alıntı Originally Posted by hans Yazıyı Oku
    Eyvallah dayım.. seykim den satın alınan oay toplamını yanlış yazmışım doğrusu bedelsizden önce aldığı 5 milyon lot için var olan maliyetini kastetmiştim.. bedelsizden sonra 9 milyona çıksa da maliyeti değiltirmeyeceği içün bedelsizin bir önemi yok.. IDEAS taki payı 2 milyon lot zaten.. kar ve zarar elindeki lotlardan hesaplandığı içün tüm sermayeyi değil sadece HDFGS nin oayını ele aldım.. esasında karın bu olacağı kabak gibi açıkmış.. basit bir muhasebe uygulamasını gözden kaçırınca yanıldım.. sonuçta bu şirketin kar veya zararımın çoğu seykm ve ideas ın fiyat değişiminden kaynaklanan fiktif karlar.. 2017 itibariyle seykm in karını realize ettiğinde 2018 içğndeki fiyat düşüşlerinin direkt zarar yazacağını görmeliydik
    Ben yazının içindeki eksiklerden çok, sonundaki %20 lik kar payı dağıtımını kaçırmamış olmanı beğendim. Merak eden, okuyan, emek harcayan insanlara saygım var. Bir çok kişi bunu kaçırır genelde.

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Ben yazının içindeki eksiklerden çok, sonundaki %20 lik kar payı dağıtımını kaçırmamış olmanı beğendim. Merak eden, okuyan, emek harcayan insanlara saygım var. Bir çok kişi bunu kaçırır genelde.
    Garip şekilde olumsuz algı yaratmayı balarıyor hisse sahibi.. geçen sene 37 milyon kar yazıyor.. kar, bu sene 1,7 milyona inince ben de dahil herkezin morali bozuluyor.. halbuki geçen sene 18 milyon, bu sene de 18 milyon kar yazsa vay be diyeceğiz.. sonuçta dağıtılacak kar rakamı aynı olmasına rağmen psikolojisini bozmayı başariyor adamın

Sayfa 155/976 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •