Sayfa 154/976 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

hans Guest
    Adam tam bir ş.. siz... Ara dönemlerde seykm ve ideas ın değerini yükselterek sanal kar yaratıyor.. 31/12 döneminde kağıtların değerini düşürerek yüksek kar beklentisiyle kağıda girenleri düdüklüyor.. S...siz P.çleri Koruma Kurulu na para mı yediriyor ne yapıyorsa manipülasyondan falan ceza yemiyor.. manipülasyon yaptığı bu kadar açıkken bedelli sermaye artış takebine olumlu yanıt bile geliyor.. hatta bilanço bildirimi uzatma bahanesiyle mal çıkma operasyonuna bike çanak tutuluyor.. karın bu seviyeye düleceğini öngörememiz de bizim salaklığımız.. her şey ortada esasında.. 25 milyon kot olarak satın alınan SEYKM in 2017 itibarşyke maliyeti 2,81 ve 2017 kapanış fiyatı 8,8.. sonuçta seykm hisse fiyatınüzeribden 2017 karı 30 milyon civarında oluşuyor.. 2018 itibariyle muhasebe işlemleri gereği maliyet 8,8 den ele alınıyor, seykm in 2018 kapanışı 2,80 lerde olduğu içün 22 milyon civarında zarar yazmış.. 2018 itibariyle IDEAS tan elde edilen 15 milyonluk hisse değerleme karı da böylece uçup gitmiş.. bu arada bedelliden gelen paraları 31/12 de %20 faizle vadeliye yatırmış.. 31/12 ye kadar 26 milyon tl yi naptığı mechul.. sonuçta 1 ay daha hisseyi 1,10 bandında tutacak.. ilk çeyrekte ise IDEAS ı 20 ye çıkararak elde ettiği sanal karla yaklaşık 15 milyon civarında kar açıklayacak ve yeni kekleri bulacak.. her şeye rağmen kar rakamı yaklaşık 2 milyonda kalsa bike 2017 nin karı olan 30 milyon hala geçmiş yıl karlarında dağıtılmayı bekliyor.. uzun vadede ister istemez iyi rakamlara gidecek ve bu karı dağıtmak zorunda.. 32 milyonun %20 sini dağıtmak zorunda alınan karar gereği..

2.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    bide şu açıdan bak bılanço çok iyi gelseydi sen mal verirmiydin yarın 120 lerden 130 lardan
    "Polyanna" nicki boştaysa kullanmayı düşünür müsün ? Ben bu gece cücelerle çilingir sofrasını kurdum içiyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by hans Yazıyı Oku
    Adam tam bir ş.. siz... Ara dönemlerde seykm ve ideas ın değerini yükselterek sanal kar yaratıyor.. 31/12 döneminde kağıtların değerini düşürerek yüksek kar beklentisiyle kağıda girenleri düdüklüyor.. S...siz P.çleri Koruma Kurulu na para mı yediriyor ne yapıyorsa manipülasyondan falan ceza yemiyor.. manipülasyon yaptığı bu kadar açıkken bedelli sermaye artış takebine olumlu yanıt bile geliyor.. hatta bilanço bildirimi uzatma bahanesiyle mal çıkma operasyonuna bike çanak tutuluyor.. karın bu seviyeye düleceğini öngörememiz de bizim salaklığımız.. her şey ortada esasında.. 25 milyon kot olarak satın alınan SEYKM in 2017 itibarşyke maliyeti 2,81 ve 2017 kapanış fiyatı 8,8.. sonuçta seykm hisse fiyatınüzeribden 2017 karı 30 milyon civarında oluşuyor.. 2018 itibariyle muhasebe işlemleri gereği maliyet 8,8 den ele alınıyor, seykm in 2018 kapanışı 2,80 lerde olduğu içün 22 milyon civarında zarar yazmış.. 2018 itibariyle IDEAS tan elde edilen 15 milyonluk hisse değerleme karı da böylece uçup gitmiş.. bu arada bedelliden gelen paraları 31/12 de %20 faizle vadeliye yatırmış.. 31/12 ye kadar 26 milyon tl yi naptığı mechul.. sonuçta 1 ay daha hisseyi 1,10 bandında tutacak.. ilk çeyrekte ise IDEAS ı 20 ye çıkararak elde ettiği sanal karla yaklaşık 15 milyon civarında kar açıklayacak ve yeni kekleri bulacak.. her şeye rağmen kar rakamı yaklaşık 2 milyonda kalsa bike 2017 nin karı olan 30 milyon hala geçmiş yıl karlarında dağıtılmayı bekliyor.. uzun vadede ister istemez iyi rakamlara gidecek ve bu karı dağıtmak zorunda.. 32 milyonun %20 sini dağıtmak zorunda alınan karar gereği..
    Valla bravo ben seni yanlış değerlendirmişim... Tebrikler.

4.  Alıntı Originally Posted by adalimali Yazıyı Oku
    Genel kurul olur mu?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Mayısta yaparız.

5. Zaten dipte kar düşük gelse ne yazar,yarın bi silkeleme olur,dökülenleri toplar,bu kâğıtta maliyeti düşük olan adam yok,bir kaç gün sonra durulur,istediği kadar doldurunca da yürür gider,önemli olan hırsızlık var mı,para *** olmuş mu,iştiraklerden yazılan kar zarar rakamları fiktif,bunun gerçeğe dönüşmesi için iştirakteki payını satması lazım,bilanço beklentisiyle girenler yarın zararına satış yapacak,%5 üzeri bi düşüş olması muhtemel,bu tahtada göya olan yabancı alımları da hikaye,tamamına yakını bıyıklı,ben bu kağıdı alırken toplu olması ve önceki yaptıkları operasyondan daha büyük bir operasyona hazırlandıklarını düşündüğüm için aldım,yoksa piyasada alınacak bi dünya kağıt var...

6. Yarın bulanık suda balık avlayacakları kesin,kar patlaması gazıyla alınan 500.000 civarı kısacı var,onun en az yarısı dökülür altta alıcı olmayınca emanetler gerçek sahibine geri döner,yeterli satış gelmezse tahtayı yukarıya çekmesi de ihtimal dahilinde,sonuçta az da olda kar eden,pd/dd oranı düşük,ortalama maliyetlerin yukarıda olduğu bir senet var,ellerindeki kağıdı dağıtmak olsa amaçları yukarı çekerler,diğer iştiraklerinde neler yaptıkları ortada,ah vah edicek,panikleyecek bir durum benim açımdan yok,tabi gaza gelecek de...

7.  Alıntı Originally Posted by hans Yazıyı Oku

bıkaç yanlış şey yazmışsın onları düzeltirsem 10 numara bir yazı olur

1 seykim in sermayesi bedelsiz verdiği halde 16 milyon lot 25 değil

2 ideas ın sermayesi ise 5.141.000 lot

8.  Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    "Polyanna" nicki boştaysa kullanmayı düşünür müsün ? Ben bu gece cücelerle çilingir sofrasını kurdum içiyorum.

hahahaha cücelere iyibak yarın senin boyunda kısalmasın

8 cüceler

Sayfa 154/976 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •