Sn Rex burada rakamsal olarak çok zararda olan insan yoktur diye düşünüyorum genelde 10 lira 15 lira maliyetli bi çok kişi dolar bazlı da çoğu insan zararda sayılmaz ortalama 4 yıllık yatırımcılardan bahsediyorum ben aldığım zaman 2 dolar civarındaydı dolar baskılandığından enflasyonda daha yüksek olduğundan dolayı enflasyona biraz ezilmiş durumdayız benim şahsi düşüncem bu kadar tahtaya işkence çektirmesinin sebebi tahta giderken herkesin elindeki malı almak çünkü tahtada güveni sıfıra indirdi dışarıdan takip eden birinin bu hisseye gelme ihtimalide yok denebilecek seviyede bu açıdan işlerini çok iyi yapıyorlar bu hisseyi taşıyabilen yatırımcının taşıyamayacağı hiçbir hisse yok bu açıdan taşıyabilen bütün paydaşlara tebrikler bunun yanında malını çoğaltabilenlere 2 kez tebrikler inşaallah umduklarını bulurlar buluruz
Borsa hafta sonu tatiline girmeden yazalım da arada kaynamasın.
Senin tahta(!!!) gibi
cinsini,
cibilliyetini,
gelmişini,
geçmişini,
yedi ceddini,
tekniğini,
düşenini,
yükselenini,
endeksini,
ürettiğini,
tükettiğini,
varını,
yoğunu,
eşiktekini,
beşiktekini,
yatanını,
kalkanını,
kırmızısını,
yeşilini.....
............................
Cümle alem camını siLsin. ‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Mayıs 2023 17 TL Mayıs 2024 120 yaklaşık 7 kat prim yapmış bir düzeltme dip süreci yaşıyor V şeklinde bir çıkış olmayacağını gösterdi. Ekimde dibi gördük desek en az 3 belki 9 ay civarı bir yatay süreç yaşayacağız gibi duruyor.. Aralık sonu Ocak başları belki bir düşen kırılımı ile hareket başlarsa ne ala yoksa bezdirmeye devam eder. Ama bu süreçte toplayanların ileride üzüleceğini düşünmüyorum. Özellikle 2025 2. Çeyreğe kadar buralarda kalırsa portföyü bu tarafa kaydırmak kendi açımdan mantıklı olacak gibi duruyor. Piyasaya uymazsak maalesef bezdirme toplama süreçleri bizim açımızdan zor geçiyor.
ELI-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim gördüğüm,
Hareket zamanı 2025 Ekim.
Bu tarihe kadar bu hisse bekletir.
Genelde yatay seyreder.
O nedenle sabrı ve parası olmayanlar,
İyi düşünsün, yine ağlama duvarına dönebiliriz.
Ben de o tarihe kadar başka hisselerde kazanıp,
Kazandıklarımı buraya aktaracağım.
Elbette, kısmetten ötesi olmaz.![]()
Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.
Benim de takip ettiğim log grafikte Ana trend alt bandına yatay da devam ederek dokunmak isterse 2025 Eylül ekim çıkıyor amma velakin ben biraz daha ümitliyim düşük sermayesi ile tgsas tmpol gibi ekürileri hareketlenirse bu da kayıtsız kalmaz. ELI-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yabancı takas oranı yuzde 38lerdeykrn 24 ekimde %6 civarı düşüyor 21 kasımda tekrar %6 civarı artarak %37 küsürlere geliyor bank of un aynı malları sanırım takasları paylaşırsa T/A abimiz bir de yorum yaparsa biraz aydınlanabiliriz.
Kısa da bir 73-75 hareketi gelebilir bence
ELI-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri