Artan

16,73 9.99 14:35
47,80 9.99 14:35
32,26 9.95 14:34
57,65 9.91 14:34
8,87 9.91 14:34
Artan Hisseler

Azalan

261,00 -10 14:21
247,50 -10 13:55
72,90 -10 14:35
8,38 -9.99 14:35
32,62 -9.99 14:35
Azalan Hisseler

İşlem

7.667.478.231,50 14:35
5.272.412.056,80 14:35
4.680.702.968,04 14:35
4.598.760.253,90 14:35
3.821.996.194,36 14:35
Tüm Hisseler
Sayfa 155/188 İlkİlk ... 55105145153154155156157165 ... SonSon
Arama sonucu : 1538 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Orta Vadeli İnciler

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bir diğer konu da, şirketin tüm ürünlerini ana ortağa satışı..

Yani şunu bilmiyoruz; bu ürünler ana ortağa ederinde mi satılıyor yoksa ucuza mı..? Hiçbir fikrimiz yok..Cepten cebe durumu sanki..Ya da piyasa durumu böyle algılıyor..

Yatırım kapsamında değerlendirelemez

Alıntı Originally Posted by TomBombadillo Yazıyı Oku
    Bir diğer konu da, şirketin tüm ürünlerini ana ortağa satışı..

Yani şunu bilmiyoruz; bu ürünler ana ortağa ederinde mi satılıyor yoksa ucuza mı..? Hiçbir fikrimiz yok..Cepten cebe durumu sanki..Ya da piyasa durumu böyle algılıyor..

Tabi ki ucuza peskes cekiliyor .Sirketin istiraklerine mali pahali satmasi beklenemez ,ucuza satacak ki ortakligin anlami olsun .

3. Demekkıı butun verılerı super olması hıssenın gıdecegı anlamına gelmıyor...faydası yok..

yalin hocam pistona bulasali 2.5 sene oldu neredeyse bir zamanlar da sizin de cok begendiginiz forumlarda yazdiginiz bir kagitti .Acikcasi etkilenmedim degil gittim full mal pistona girdim .2 senedir butun uckagitcilklarini gordum ,nasil duzenbaz bir patronu oldugu ,sirket ici sirket mevzulari birbirlerine borc verme alma inat ettim satmadim .Siz ortak borc olayi zamani midemi bulandiriyor demistiniz ve uzaklasmistiniz kagittan ama israr ettim .Bu surecte gozdelerim hektas,aselsan ve kront gibi kagitlarin gozumun onunde ucmasini izledim durdum .Gecen ki yukseliste allhtan yuzde 70 kar ile elimdekilerin buyuk kismini cikardim .Su anda gelen bilanco da yine makyajli .1.300.000 MILYON piston satilmis 70 milyon satis cirosu var .50 tl ye mi satiyor bakkal hesabi yaparsak pistonun tanesini daha pim de var onu belese verdim hadi .

Gordugum kadariyla cark kurulmus , buyuk bir duzen var burada da kimse comak sokamiyor .Herkes halinden memnun .Federal mogul istirakleri ucuza mal aliyor , pistonun patronu da diger halka acik olmayan sirket sayesinde federal mogul markasini kullanarak ic piyasada yedek parcadan vuruyor parayi .Bu kagitta para kazanmak gercekten cok zor ,sabretmeyen soyle bi geleyim 2-3 ay takilayim diyen husrana ugrayabilir .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    yalin hocam pistona bulasali 2.5 sene oldu neredeyse bir zamanlar da sizin de cok begendiginiz forumlarda yazdiginiz bir kagitti .Acikcasi etkilenmedim degil gittim full mal pistona girdim .2 senedir butun uckagitcilklarini gordum ,nasil duzenbaz bir patronu oldugu ,sirket ici sirket mevzulari birbirlerine borc verme alma inat ettim satmadim .Siz ortak borc olayi zamani midemi bulandiriyor demistiniz ve uzaklasmistiniz kagittan ama israr ettim .Bu surecte gozdelerim hektas,aselsan ve kront gibi kagitlarin gozumun onunde ucmasini izledim durdum .Gecen ki yukseliste allhtan yuzde 70 kar ile elimdekilerin buyuk kismini cikardim .Su anda gelen bilanco da yine makyajli .1.300.000 MILYON piston satilmis 70 milyon satis cirosu var .50 tl ye mi satiyor bakkal hesabi yaparsak pistonun tanesini daha pim de var onu belese verdim hadi .

Gordugum kadariyla cark kurulmus , buyuk bir duzen var burada da kimse comak sokamiyor .Herkes halinden memnun .Federal mogul istirakleri ucuza mal aliyor , pistonun patronu da diger halka acik olmayan sirket sayesinde federal mogul markasini kullanarak ic piyasada yedek parcadan vuruyor parayi .Bu kagitta para kazanmak gercekten cok zor ,sabretmeyen soyle bi geleyim 2-3 ay takilayim diyen husrana ugrayabilir .
    Bu geniş sabrınız için kutlarım sizi, hele ki böyle ketum bir şirkette hiçte kolay değildir böyle sabırlı durabilmek.
    Borsa, korku değil eğlenceli bir gerilimdir. https://twitter.com/azizserin75

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
    27/02/2018 TARİHİNE DEK AÇIKLANAN BİLANÇOLARDAN FİLTRELENEN VE İLK 10'A GİREN ŞİRKETLER.

Alıntı Originally Posted by YALIN Yazıyı Oku
    27/02/2018 TARİHİNE DEK AÇIKLANAN BİLANÇOLARDAN FİLTRELENEN VE İLK 10'A GİREN ŞİRKETLER.

Selam dostum emeklerine sağlık.

Teknik olarak iyi gördüklerim soda trend dibinde haftalık macdı orta vadeli giriş için uygun.

Tupras dipten döndü giriş için müsait.

cemts çok satış yemiş buralarda çanak yapmaya çalışıyor. soda ile tuprasa göre daha az ve yavaş alınabilir çünkü hemen kalkamaz gibi.

trkcm zaten efsane 1 haftaya kadar günlük macdı sıfır üzerinden keser diyorum yeni zirve yapar. agır hantal ama çok güçlü bir kağıt.

kartn günlük haftalık herşey sonda. patlamaya hazır bomba ama biraz keyfi muamele bir kağıt. ama burlardan alınır yatılır teknik olarak.

tkfen zirve aşımı yaptı daha devam eder. ama grafik nerde doyar kestirmek güç.

saholde yeni bir zirve yapabilir yada zirveyi aşabilir. ucuz bir kağıt.

Bunlar haricinde diğerleri teknikleri pek musait değil. mesela erbos net zirve dönüşü yaptı. düşüş sürebilir. boluc zirvede olabilir net bişey demek zor.

selec olabilir uzun vadeli trend devam ediyor.

benim en sıcak baktığım ilk 4 lü soda cemts tuprs kartn.

Tekrar teşekkürler. iyi çalışmalar, kolay gelsin.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
    Sağolasın güzel dostum

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Selam dostum emeklerine sağlık.

Teknik olarak iyi gördüklerim soda trend dibinde haftalık macdı orta vadeli giriş için uygun.

Tupras dipten döndü giriş için müsait.

cemts çok satış yemiş buralarda çanak yapmaya çalışıyor. soda ile tuprasa göre daha az ve yavaş alınabilir çünkü hemen kalkamaz gibi.

trkcm zaten efsane 1 haftaya kadar günlük macdı sıfır üzerinden keser diyorum yeni zirve yapar. agır hantal ama çok güçlü bir kağıt.

kartn günlük haftalık herşey sonda. patlamaya hazır bomba ama biraz keyfi muamele bir kağıt. ama burlardan alınır yatılır teknik olarak.

tkfen zirve aşımı yaptı daha devam eder. ama grafik nerde doyar kestirmek güç.

saholde yeni bir zirve yapabilir yada zirveyi aşabilir. ucuz bir kağıt.

Bunlar haricinde diğerleri teknikleri pek musait değil. mesela erbos net zirve dönüşü yaptı. düşüş sürebilir. boluc zirvede olabilir net bişey demek zor.

selec olabilir uzun vadeli trend devam ediyor.

benim en sıcak baktığım ilk 4 lü soda cemts tuprs kartn.

Tekrar teşekkürler. iyi çalışmalar, kolay gelsin.

Sayfa 155/188 İlkİlk ... 55105145153154155156157165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •