Sayfa 1556/2197 İlkİlk ... 5561056145615061546155415551556155715581566160616562056 ... SonSon
Arama sonucu : 17572 madde; 12,441 - 12,448 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Ankara’da İçişleri Bakanlığı’na düzenlenen bombalı saldırı sonrası Bakan Ali Yerlikaya’yı hedef alan gazeteci Fazıl Duygun gözaltına alındı.
    @erefefik

2. Beşar Esad:

•Kuzeydoğu Suriye (PKK/YPG) terör işgali altında.

•Amerikalılar teröristlerle işbirliği yaparak Suriye'nin kaynaklarını çalıyor.
    @erefefik

3. https://twitter.com/eha_medya/status...85529294180463

EHA MEDYA
    @eha_medya
    PKK terör örgütüne ve elebaşı Öcalan'a destek açıklaması yapan Demokratik Alevi Dernekleri (DAD) Eş Genel Başkanı Kadriye Doğan gözaltına alındı.
    Linkte video var.
    @erefefik

4. The Spectator Index
    @spectatorindex
    The New York Post reports 🇺🇲 Americans are defaulting on credit cards and auto loans at the highest levels since the financial crisis.
    @erefefik

5. Koray Pehlivanoğlu
    @korayphlvglu
    Prof. Dr. George J. Boyle ( Ph. D. D. Sc.):

"Sünnetin herhangi bir insana yapılmasını tamamen adaletsiz ve insafsızca bir eylem olarak görüyorum. Çocukların sünnet edilmesine şiddetle karşı çıkıyorum.

Şu an yasal olsa dahi sünnet tamamen suçtur.

Gerçekte suçtur. En sadist çocuk taciz biçimidir. Çünkü penisteki erojen dokunun kesilmesidir. Bu yapılan adalet değildir ve ele alınması gereken bir konudur.

Dünya devletlerinin artık ayağa kalkmaları, medeni cesaret göstermeleri ve yapılan bu acımasızlığı konuşmaları gerekiyor."
    Koray Pehlivanoğlu
    @korayphlvglu
    ·
    3d
    Prof. Dr. Osman Inci (Ürolog): “Sünnet erken bosalmaya sebep olur. Sünnetsiz erkegin cinsel gücü sünnetli erkeğinkinden daha fazladir”
    Koray Pehlivanoğlu
    @korayphlvglu
    ·
    7d
    Ord. Prof. Op. Dr. Cemil Topuzlu (Cerrah) : “Sünnetten sonra sinir hastalıklarına tutulan çocuklar pek çoktur. Sünnetin asla faydası olmayıp, bilakis kötülüğü ve tehlikesi vardır.”
    Koray Aga bugun sunnete takmiş be ya.
    @erefefik

6. İran Dışişleri:

"Karabağ’dan göç etmek zorunda kalan Ermenilere insanî yardım göndereceğiz."
    @erefefik

7.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    İran Dışişleri:

"Karabağ’dan göç etmek zorunda kalan Ermenilere insanî yardım göndereceğiz."
    Aslan aslanla ,it itle gezer.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Aslan aslanla ,it itle gezer.
    1988-1994 arasındaki savaşta 1 milyon Azeri yerinden' yurdundan olduydu.
    O zaman insani yardım yapmislar miydi acaba?

İran şer yuvasıdır.
    @erefefik

Sayfa 1556/2197 İlkİlk ... 5561056145615061546155415551556155715581566160616562056 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •