Ankara’da İçişleri Bakanlığı’na düzenlenen bombalı saldırı sonrası Bakan Ali Yerlikaya’yı hedef alan gazeteci Fazıl Duygun gözaltına alındı.
Ankara’da İçişleri Bakanlığı’na düzenlenen bombalı saldırı sonrası Bakan Ali Yerlikaya’yı hedef alan gazeteci Fazıl Duygun gözaltına alındı.
@erefefik
Beşar Esad:
•Kuzeydoğu Suriye (PKK/YPG) terör işgali altında.
•Amerikalılar teröristlerle işbirliği yaparak Suriye'nin kaynaklarını çalıyor.
@erefefik
https://twitter.com/eha_medya/status...85529294180463
Linkte video var.EHA MEDYA
@eha_medya
PKK terör örgütüne ve elebaşı Öcalan'a destek açıklaması yapan Demokratik Alevi Dernekleri (DAD) Eş Genel Başkanı Kadriye Doğan gözaltına alındı.
@erefefik
The Spectator Index
@spectatorindex
The New York Post reports 🇺🇲 Americans are defaulting on credit cards and auto loans at the highest levels since the financial crisis.
@erefefik
Koray Pehlivanoğlu
@korayphlvglu
Prof. Dr. George J. Boyle ( Ph. D. D. Sc.):
"Sünnetin herhangi bir insana yapılmasını tamamen adaletsiz ve insafsızca bir eylem olarak görüyorum. Çocukların sünnet edilmesine şiddetle karşı çıkıyorum.
Şu an yasal olsa dahi sünnet tamamen suçtur.
Gerçekte suçtur. En sadist çocuk taciz biçimidir. Çünkü penisteki erojen dokunun kesilmesidir. Bu yapılan adalet değildir ve ele alınması gereken bir konudur.
Dünya devletlerinin artık ayağa kalkmaları, medeni cesaret göstermeleri ve yapılan bu acımasızlığı konuşmaları gerekiyor."Koray Pehlivanoğlu
@korayphlvglu
·
3d
Prof. Dr. Osman Inci (Ürolog): “Sünnet erken bosalmaya sebep olur. Sünnetsiz erkegin cinsel gücü sünnetli erkeğinkinden daha fazladir”Koray Aga bugun sunnete takmiş be ya.Koray Pehlivanoğlu
@korayphlvglu
·
7d
Ord. Prof. Op. Dr. Cemil Topuzlu (Cerrah) : “Sünnetten sonra sinir hastalıklarına tutulan çocuklar pek çoktur. Sünnetin asla faydası olmayıp, bilakis kötülüğü ve tehlikesi vardır.”
@erefefik
İran Dışişleri:
"Karabağ’dan göç etmek zorunda kalan Ermenilere insanî yardım göndereceğiz."
@erefefik
Yer İmleri