Foreks anketinde 213 milyon kar bekleniyor.bana biraz düşük gibi göründü.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Foreks anketinde 213 milyon kar bekleniyor.bana biraz düşük gibi göründü.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesi değildir,subjektif ve yanılma olasılığı da bulunan şahsi fikirlerimdir.
İlaç zammı şubat ortası olduğu için banko rakamda biraz fire olabilir.
İkiye bölüp % 6 diyelim, 265 olsun hadi.
İlaç cirosu hafif düşse de covid sonrası vitamin ve bağışıklık karışımları yok satmış.
Öyle diyor eczacı arkadaş. Bunlar ilaçtan daha pahalı ve hep nakit satış yapmışlar.
Yatırım tavsiyesi değildir,subjektif ve yanılma olasılığı da bulunan şahsi fikirlerimdir.
Oraya da geliyorum.subat zammı ile stok karı yapması kaçınılmaz normalde.ilk çeyrek nasıl 213 milyon bekleniyor? aklım almıyor.eger bu ayda da Nisan benzeri bir ciro çıkarsa eczanemde ikinci çeyreğinde de iyi gideceğini söyleyebilirim.deva ilacın kar patlamasi ortada iken selec 213 tuhaf kaçar.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir eczacı olarak kısaca bilgi vereyim.3 grup ilaç var.A grubu ilaçları (tansiyon, şeker, onkoloji, astım ,vs kronik hastalık ilaçları),B grubu ilaçları (antibiyotik, ağrı kesiciler,mide ilaçları, vitaminler, göz damlaları, flakonlar vs ),C grubu ilaçları (oral beslenme mamalari). özellikle Nisan ayina kadar satışlar gayet dengeli ve yüksekti.covid sonrası B grubu reçeteleri yüzde 80 düşüş yaşadı.cunku kronik hastalıgi olan insanlar dışında hastane girişleri muazzam bir düşüş yaşadı yaşadığım ilde.bunun tersine A grubu reçetelerinde de eczaneden devam reçetesi düzenlenmesinin önü açıldığı için yüzde 100 e yakın bir artış yasandi.C grubu sıralı dağıtım ise aynı oranda satışlar devam etti.ilk üç ay zaten sıkıntı yoktu.nisan ayı ise ciro olarak totalde önceki aylara oranla artış olduğunu söylemem mümkün.zaten Nisan ilk çeyrek dışı bir ay, ikinci çeyregin ilk ayı.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri