Sayfa 156/597 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. Pozisyonunuz olan KRDMD de 5 liradan 2 liraya düştü neden orada da bu tarz yazılar yazmıyorsunuz?

İyi bir borsacı aynı hatayı iki kez yapmaz. Dikkat edin buralarda 2. kez pardon demek zorunda kalmayın.

Ne hikmetse patrona burada sabah akşam sallarken tahtanın canını okuyan, kullandığı kurumlardan biri de kesin olarak GEDİK olduğu aşikar olan vatandaşa tek kelime laf edilmemesi de ilginç.

Kimsede yanlış anlamasın BTCIM uzun zamandır yaptığım tek hatam.ve de büyük bir hata.Ama insan hatalarından ders almasını bilmeli.Yani biz çoktan iğneyi de değil çuvaldızı kendimize batırdık.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Kyno Yazıyı Oku
    İmtiyazli........ yoksunlari gunaydin. Hadi gozun aydin ufak ufakda olsa yabancilar almaya baslamis.......
    Koca bir ay da ala sata 75 bin$ lik net
    mal peh...peh. Biz aliyoduk 25..100..
    hemde nette hic satmadan iki yildir.
    GA kararini uygulamayan yatirimcisinin koruyucusu destekcisi
    olamayan capsiz mirasyediler.
    Yatirimcilariniza kaybettirdiklerinizi
    elin yabancisi toplayip gider gari....
    Vebalide size kalacak tabi.....
    Hangi hisse farkli ki demeyin.....
    Bu capsizlar 3.xx $ lara bu hisseyi alirken neler vaat etmislerdi....neyi
    reva gorduler.....insan biraz utanir yaw. Nerde..... Bakalim GK bu sefer
    nasil olacak.
    Icine ettikleri hisse borsanin tepkisine bile ayak uyduramadi yaw.
    Bu tur iyi egitimliler hem yatirimci
    hem sektor hemde milli sanayi dusmani....
    Akibetiniz niyetiniz gibi olur insallah.
    Ytd.
    Saygılar.

Paylasimlarim kendi şahsi goruslerimdir ve yatirim tavsiyesi icermez.LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    o alışlar kendi yandaşlarından başkası olamaz. Vatandaşın elindeki o miras kalan anadan-babadan kalanları ucuz fiyata toplaya
    toplaya bir kaç aile yönetimi ele geçirmiş. Son borsada kayda alınanları da yuttular. İlk kuruluşta bu yönetimdeki ailelerin payları
    bu kadar mıydı. Zaman içinde bedavadan ilk kurucu hissedarların paylarını topladılar. Ben genel kurula katılan çok eski küçük yatırımcıların durumundan bunu anladım. Aynı bir mütahidin küçük arsa paylarını bedavaya kapatması gibi.. Çünkü küçük parçaları
    iyice değersizleştirip ucuza kapatıyorlar.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Saygılar,

3.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    o alışlar kendi yandaşlarından başkası olamaz. Vatandaşın elindeki o miras kalan anadan-babadan kalanları ucuz fiyata toplaya
    toplaya bir kaç aile yönetimi ele geçirmiş. Son borsada kayda alınanları da yuttular. İlk kuruluşta bu yönetimdeki ailelerin payları
    bu kadar mıydı. Zaman içinde bedavadan ilk kurucu hissedarların paylarını topladılar. Ben genel kurula katılan çok eski küçük yatırımcıların durumundan bunu anladım. Aynı bir mütahidin küçük arsa paylarını bedavaya kapatması gibi.. Çünkü küçük parçaları
    iyice değersizleştirip ucuza kapatıyorlar.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Saygılar,
    Bu kadar çok eminsen elinde yeteri gücün var.Buralarda gevelemek yerine gerekeni yap.Ha net belgen varsa elinde ve beceremiyorsan ya da cesaretin yoksa ver bize biz yapalım gerekeni.Ama sende bir önce kendine yaptıklarına yapmadıklarına bakacaksın.Öyle sabah akşam birilerine giydirmekle olmaz bu işler.Bak çok nazik yazıyorum.Başkaları da benim kadar nazik olmaz.Siz önce bir geriye doğru topicde yaptıklarınıza bir bakın.Sayenizde herkes amacına uygun cirit attı atıyor burada.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. şirkette çok seslilik yok ğibi. tufan ünal söz sahibi ğibi şirket 2007deki olaydan sonra çok temkinli. şu birkaç yıl sıkıntılı gibi sürekli sökede bedelli ile süreci yönetmeye çalışıyorlar. koskoca oyak bile yabancılarla ortak oldu. izmirli şirketlerin genel karakteri paylaşmaya hayır diyorlar. sn lunar gedik medik kim olursa olsun değneksiz köyde at oynatırlar. taki sen değnegi gösterene kadar. malesef şimdilik şirketin piyasa değerine ihtiyacı yok. inşallah ihtiyaçları olduğu günüde görürüz.ytd

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    Benim kimseyle polemige girmeye niyetim yok....zaten tarzimda degil.
    Burada herkes gibi sahsi dusuncelerimi paylasiyorum. Tek farkim sahsim adinada yatirim yapan yani elini tasin altina sokanlardanim.
    Hicbir uye ile sorunum yok...bir beklentimde yok.
    Tek sorunum bu sirketi yonetenlerdir.
    Nedenlerini devamli yaziyorum. Tabi
    okuyan ister katilir ister katilmaz.
    Ben hissenin muchever olduguna inanarak yatirim yaptim.....hala ayni dusuncedeyim ve azar azar alimlarimi surduruyorum. Lakin patronun giki cikmiyor....aldigi kararlari uygulamiyor.....uyguladiklarindada ky perisan oluyor. E hal boyleyken isini mukemmel yapan bu patronlari bazilari cok seviyor....bazilarida yani
    bizlerde malum kayiplarimizdan ve
    aldatilmaktan edeplice saydiriyoruz.
    Biz degil patron ve avareleri utansin.
    Hatta bu rezil duruma boyun egen
    buyuk ortak utansin...sikilsin.
    Sonucta bizde paramizi bu ....... yoneticilere yidirmeye veya bagislamaya gelmedik.
    Ytd.
    Saygilar.

Paylasimlarim kendi şahsi goruslerimdir ve yatirim tavsiyesi icermez.LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bu kadar çok eminsen elinde yeteri gücün var.Buralarda gevelemek yerine gerekeni yap.Ha net belgen varsa elinde ve beceremiyorsan ya da cesaretin yoksa ver bize biz yapalım gerekeni.Ama sende bir önce kendine yaptıklarına yapmadıklarına bakacaksın.Öyle sabah akşam birilerine giydirmekle olmaz bu işler.Bak çok nazik yazıyorum.Başkaları da benim kadar nazik olmaz.Siz önce bir geriye doğru topicde yaptıklarınıza bir bakın.Sayenizde herkes amacına uygun cirit attı atıyor burada.
    Batıçimin ilk kuruluş gazetesine bakmanı tavsiye ederim o tarihlerdeki hazirun cetvelleri ile Birde şimdiki hazirun cetveline.
    İnanmıyorsa A GRUBU hisse fiyatını şirketi ara sor. 4-5 yıl önce 850 TL idi şimdi kaç? O zaman belki anlam kazanır.
    Ben GK şirket ilk kurulduğunda hisse oranlarınız ile şimdiki hisse oranlarını yönetimdeki ortaklardan yazılı isteyelim bakalım
    durum ne olmuş. Tabi ki %5 altında olanlar açıklama zorunluğu yok gibi bir cevap alacağınızı şimdiden söyleyeyim.

ytd.
    saygılar,
    Son düzenleme : CARİ; 05-02-2019 saat: 10:54.

7. Önemi var.Sen o işi yapanı ya biliyorsan ya da öğrenme imkanın varken bunu bilip ya da öğrenmeyip aylarca burada birilerine sallıyorsan önemi var.Diğer konulara da gram girmem bundan sonra.Hiçbir güçte beni o topa sokamaz.Bana bu hissede ve özellikle bu topicte aldığım hayat dersleri yeter.Ama burada hariçten gazel okunuyor çok uzun zamandır.

8. Benimle hiçkimse polemiğe giremez zaten hele siz hiç giremezsiniz.Bunu da buradaki herkes böylece bilsin.Biz çok efendi insanlarız.Bende Eksipnos35 dostumda.

Sayfa 156/597 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •