Sayfa 156/615 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 4913 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Komediye bak sen, 4 yıl önce 1.35 ten halka arz et. 4 yıl sonra 1.25 hedef biç. Sadece finans metkezinin arazisi 3 kat değelendi, Diğer gayri menkullerin değerlerini ve projelerden elde edilen karların sermayeye katkısını söylemiyorum bile. Bu nasıl bir mantıktır. Nasıl bir hesaplamadır. Yamam hisse fiyatı çöp ama ederi de 1.24 kesinlikle değil. 2 sene önve iş yatırımda 1.84 fiyat biçmişti.

2.  Alıntı Originally Posted by acemi Yazıyı Oku
    Sayın ıcury bende mal kalmadı 93 altına inerse yeniden girerim nasipse
    Hazir kurtulmusken girdiniz mi yoksa gene [emoji21]

Sent from my iPhone using Tapatalk

3.  Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku
    Komediye bak sen, 4 yıl önce 1.35 ten halka arz et. 4 yıl sonra 1.25 hedef biç. Sadece finans metkezinin arazisi 3 kat değelendi, Diğer gayri menkullerin değerlerini ve projelerden elde edilen karların sermayeye katkısını söylemiyorum bile. Bu nasıl bir mantıktır. Nasıl bir hesaplamadır. Yamam hisse fiyatı çöp ama ederi de 1.24 kesinlikle değil. 2 sene önve iş yatırımda 1.84 fiyat biçmişti.
    Keske 4 yil olsaydi , maalesef tam 5 sene oldu..

Yatirim Finansman efsane zaten 1.84 olcak dediler 0.83 oldu.

Simdi de 1.25 olcak dediler ( ki bunu dediklerinde 0.93 idi ) hoop 0.90 oldu.

Bunlari hazirlayan adamlara bir de maas falan veriyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by icruy Yazıyı Oku
    Hazir kurtulmusken girdiniz mi yoksa gene [emoji21]

Sent from my iPhone using Tapatalk
    glyho bir gir çık yapayım dedim. elimizde patladı malesef. oraya girmesem 0,90 dan girerdim..
    şu piyasada hala 8o lere inmedi ya çok ilginç hatta bir ara % 2 artıdaydı.
    paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by acemi Yazıyı Oku
    glyho bir gir çık yapayım dedim. elimizde patladı malesef. oraya girmesem 0,90 dan girerdim..
    şu piyasada hala 8o lere inmedi ya çok ilginç hatta bir ara % 2 artıdaydı.
    Benim düşüncem son çeyrek karının iyi geleceği ve 2018. ilk çeyrek karının da aynı şekilde iyi geleceği yönünde. Bunu haber alan fareler önceden pozisyon almaya çalışıyor olabilirler. Malum 2018 de kara + katkı sağlayacak (Örneğin Bizimtepe Aydos, Erzurum şehiristan bs) projeler var. Bir de elde ki gayri menkullerin değerlemeleri var ki bu her ne kadar bize direk yansımasa da uzun vadede şirketin değerini artıran şeyler. Bekleyip görelim bakalım karlar nasıl gelecek.
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

6. Vkgyo %8,50 yükselmiş. Bu 15 şubatta sukuk ihracı yapacak , tık yok. Bu arada halka arz fiyatı 1,30, endeks 114 bin

7. vay adi kağıt. 0,94 oldu.. ulan sattıklarımızı geri alamadık başka hisseye girince
    paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.

8. üzülme birazdan 0,93 den atlayanları 0,92 döker bir basamak trade eder, isteyen istediği kadar alır

Sayfa 156/615 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •