Sayfa 156/616 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Kimseye akıl vermiyoz isteyen istedigi kadar alsın herkesin akli kendine yeter, sen burdan darbe yedin belli ben kazaniyorum pegasusdan kazandigim 12 bin polho aliyo bana bide banka hissem var rahatim ,arabanin satilmasi benim 2.50 altinda dedigim gibi 2 yaklasmaya başlasin bir günde arabayi satarım buna inan burdan yükselecek pol bana 2 tane toog alır. herşey birgün degerini bulur .
    Kartal 41, valla şaka gibisin. Buradan değil, borsadan darbe yedik, %99 da benim gibi. Senin matamatik hesabın piyasa hesabından farklı. Sen hayal aleminde yaşıyorsun. Borsanın genelinde istinai şirketler ( Günün ihtiyaç duyduğu malzeme, ilaç tedarik yada manipülatif insanların cirit attığı hisseler ) hariç ,şirketler dar bir bantta hareket ediyor. Hisse alıyorsun bir elin satta. Öyle uzun vade alayımda kazanayım devri bitti, bitiii. Şirkete yatırım yapıyorsun,hisse alıyorsun. paran bir yandan spekler, bir yandan devlet tarafından eritiliyor. Borsadan kazansan kazandığını zannetsen bile,paran hergün eriyor. sattığını yerine koyamıyorsun.

Arabanı sattıgın kaç günde sattığın beni ilgilendirmiyor.'Bırak iki TOGG. Bu durum böyle giderse Birini bile alamazsın.' beni ,ilgilendiren her yeni güne yeni bir sorunla uyanıyoruz. Böyle bist böyle yatırım, böyle yönetim olmaz.anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdiler. Bu arada 2.64 vermişler. sabah 2.67 idi. ELLAM BİRİ YA İSTİFA ETTİ, YADA GÖREVDEN ALDILAR, YADA FAİZ İNDİRİM SİNYALİ VERDİ, KİMBİLİR BELKİDE BİRİ TV. KONUŞMA YAPIYORDUR. PİYASA DİKEN ÜSTÜNDE, HERŞEYDEN NEM KAPAR OLDU, BİR ELİMİZ AL, BİR ELİMİZ SATTA. ANLIK YAŞIYORUZ ARTIK ANLIK!.YTD
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2. Dolar 9.15 altin 529 hayırli olsun elinde olanlara bol kazanclar polhomu 2.64 üç haftaki fiyatta yarinida göreyim elimdekinin yarisini satarim faiz indirimi gelirse sıkıntı olur hadi buna yorum yapın faiz inermi. yerindemi durur.yükselirmi

3.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Dolar 9.15 altin 529 hayırli olsun elinde olanlara bol kazanclar polhomu 2.64 üç haftaki fiyatta yarinida göreyim elimdekinin yarisini satarim faiz indirimi gelirse sıkıntı olur hadi buna yorum yapın faiz inermi. yerindemi durur.yükselirmi
    Geçey ay: 19 kurum faiz sabit kalır, Bir kurum düşer dedi, Faiz 100 baz puan düştü. Merkez bankası PPK toplantısından sonra, ppk paiz indirim kararına bir üye imza atmadı şeklinde haber çıkmıştı. Bugün üç üye değiştirildi. Bugün, Ayın 21 deki PPK toplantısında 20 kurum en az 50 baz puan indirim bekliyor. Bu kadar beklenti varken, başkan 50 baz puan da kalırsa azar işitir,ayıp olur. O yüzden ben daha çok baz puan bekliyorum.ytd

4.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Geçey ay: 19 kurum faiz sabit kalır, Bir kurum düşer dedi, Faiz 100 baz puan düştü. Merkez bankası PPK toplantısından sonra, ppk paiz indirim kararına bir üye imza atmadı şeklinde haber çıkmıştı. Bugün üç üye değiştirildi. Bugün, Ayın 21 deki PPK toplantısında 20 kurum en az 50 baz puan indirim bekliyor. Bu kadar beklenti varken, başkan 50 baz puan da kalırsa azar işitir,ayıp olur. O yüzden ben daha çok baz puan bekliyorum.ytd
    Faiz inecek deniyo dolardaki bu fiyatlama zaten faiz indirimini gösteriyo böyle giderse dolar yükselmeye devam edecek altın 530 gecti bist cakıldı eksi asıl pazartesiden perşembeye kadar piyasa nasıl olcak işler karışiyo 100 baz puan indirim gelirse doları ve piyasayi düşünemiyorum altın yükselmeye devam eder dünyada emtiya fiyatları çok hızli yükseliyo zor günler .

5. 2.63 pol karısti ortalik dolar altın hersey uçuyo bist fena darbe yedi kötü iniyo

6. Nereye gitti sabahki 2.64,2.65 ve 2.66 kademesindeki 2.000.000 milyona yakın alıcı. Buhar oldu bir iki saatte. Dediğim gibi, burada kademelerdeki yüksek alış, millete güvermek üzere,sahte alış talimatı. Her şey günü kurtarmak için. hayırlı olsun 2.63. yarın akşama buradan kapatırsa, oh şükür! diyeceğiz.ytd

7.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Nereye gitti sabahki 2.64,2.65 ve 2.66 kademesindeki 2.000.000 milyona yakın alıcı. Buhar oldu bir iki saatte. Dediğim gibi, burada kademelerdeki yüksek alış, millete güvermek üzere,sahte alış talimatı. Her şey günü kurtarmak için. hayırlı olsun 2.63. yarın akşama buradan kapatırsa, oh şükür! diyeceğiz.ytd
    Bu borsada sen ben herkes bekliyoz şunu soylim dolarimda var altinimda en yuksek yatirimim borsada 3 hissede hersey yükselsin borsa 2 sene yükselmesin yabanci gelsin dolarini satsin hisse alsin altın satan hisse alsin ben yemedim sen ye bu mantikmi 3 yil polde kazanma gelsin alsinlar 5 olsun satsinlar iyi kazandim dicekler bekleyen ne kazanacak parasinin degeri bitik olacak iş degil bunlar.

8. Çok iyi birr gündu pgsus 1.41 artı polho 0.38 eksi hergecen gün hisse sayimi artirma firsati veriyo pol 23 yıllik tecrube bu ülkede herseyin olcak hissen .doların .altinin kazanırsin

Sayfa 156/616 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •