Kartal 41, valla şaka gibisin. Buradan değil, borsadan darbe yedik, %99 da benim gibi. Senin matamatik hesabın piyasa hesabından farklı. Sen hayal aleminde yaşıyorsun. Borsanın genelinde istinai şirketler ( Günün ihtiyaç duyduğu malzeme, ilaç tedarik yada manipülatif insanların cirit attığı hisseler ) hariç ,şirketler dar bir bantta hareket ediyor. Hisse alıyorsun bir elin satta. Öyle uzun vade alayımda kazanayım devri bitti, bitiii. Şirkete yatırım yapıyorsun,hisse alıyorsun. paran bir yandan spekler, bir yandan devlet tarafından eritiliyor. Borsadan kazansan kazandığını zannetsen bile,paran hergün eriyor. sattığını yerine koyamıyorsun.
Arabanı sattıgın kaç günde sattığın beni ilgilendirmiyor.'Bırak iki TOGG. Bu durum böyle giderse Birini bile alamazsın.' beni ,ilgilendiren her yeni güne yeni bir sorunla uyanıyoruz. Böyle bist böyle yatırım, böyle yönetim olmaz.anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdiler. Bu arada 2.64 vermişler. sabah 2.67 idi. ELLAM BİRİ YA İSTİFA ETTİ, YADA GÖREVDEN ALDILAR, YADA FAİZ İNDİRİM SİNYALİ VERDİ, KİMBİLİR BELKİDE BİRİ TV. KONUŞMA YAPIYORDUR. PİYASA DİKEN ÜSTÜNDE, HERŞEYDEN NEM KAPAR OLDU, BİR ELİMİZ AL, BİR ELİMİZ SATTA. ANLIK YAŞIYORUZ ARTIK ANLIK!.YTD
Yer İmleri