Sayfa 157/469 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    İstinafa kimin baş vuru hakkı var....Patron Sn.Müjdat USLU,ve Sn.Murat DOĞAN' ın.....
    Müjdat Uslu ,istinafa baş vurmassa, bundan hepimiz biraz üzülürüz(kazıklanma oranımıza göre),en çok kim üzülür...Sn.Mesut KEMAL ....
    Müjdat patron zaten,baş vurursa istinafa hepimiz sewiniriz...en çok kim sevinir...Mesut KEMAL BEY....Müjdatın başvurusu olursa en çok kim buruk ve üzgün kalabilir...Murat DOĞAN.
    Müjdat başvurmadığında...Mesut KEMAL kiminle görüşmek anlaşmak zorunda ,,,,murat doğanla....murat doğan dvamlı masraflar mesajı veriyorsa,,,yeni hisseler alma istiyorsa 10 kuruştan....neden istiyor sizce....o zaman, istinafa murat doğan elinde ortalamasını bayağı düşürdüğü(son alımlarla) miktarını bilemiyeceğimiz hisseleri,,,,Mesut KEMAL beye en azından nominal değeri üzerinden önerecektir....Mesut kemal beyde istinaf garantisi olmadığından,nominal değer çok fazla,kapanış fiyatından anlaşalım diyebilirmi....diyebilir...ve orta yolda buluşulabilir...
    Bu öngörümü....murat beyin paylaşımlarını da burada refere ederek ederek izah edebilirim..
    Peki Murat doğan böyle bir şeyin peşindeyse....kınayabilirmiyim....hayır bu pozisyonda murat doğan kınanmaz.murat doğan her şartta hisselerini kurtarabilir.Ticari bir yaklaşım... ytd
    ve birileri bugüne kadar, ZATEN İFLAS ETMİŞ, İSTİNAFA BAŞVURMASA DA OLUR, BATMIŞIZ KİMSE KURTARAMAZ derken..........

180 derece döner ve "İSTİNAF ASLINDA İYİ Bİ ŞEY, AKLI BAŞINDA OLAN GİDEN" der.......dalga geçtiği MURAT DOĞAN ın elinde KOZ olduğunu itiraf eder.....

sadece İSTİNAF HAKKI var diye, ELİNDEKİ HİSSELERİ SATABİLECEĞİNİ söyler.....

noldu birden BEYFENDİLER.....

Siz burda MURAT DOĞAN a küfredeceğinize, zamanında İYİ GEÇİNSEYDİNİZ DE......sizdeki hisseleride " müjdat kardeşim ya da mesut amcama" nominalden okutsaydınız ya.......

MURAT DOĞAN da kaç hisse var belirsiz ÇÜNKÜ......

hayırdır.......hadi biz deliyiz, dengesiziz.......SİZE DE BULAŞTIRDIK GALİBA.....

2. Arkadaşlar sıkılılan varsa bekleyemem dayanamıyorum artık diyen arkadaşların hisseleri 66.000Lota kadar 0,10 dan tarafımca alınır bilginize..... '' son alım tarihi 24.11.2017 ''

3.  Alıntı Originally Posted by apsuvahamza Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sıkılılan varsa bekleyemem dayanamıyorum artık diyen arkadaşların hisseleri 66.000Lota kadar 0,10 dan tarafımca alınır bilginize..... '' son alım tarihi 24.11.2017 ''
    He şunu da açıkça belirteyim bu alımı bir şey bildiğimden değil sadece risk almak istediğimden ve şirketin %1 hissedarı olmak için alacam. belkide param 0 olacak bilemiyorum benim acelem yok hem bu vesile ile bir kardeşimizin işini görmüş olurum.

paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

4. bazen kangren olan yeri kesip atmak gerekiyor vücuttan yoksa Allah muhafaza vücudu komple götürebilir...

5.  Alıntı Originally Posted by apsuvahamza Yazıyı Oku
    He şunu da açıkça belirteyim bu alımı bir şey bildiğimden değil sadece risk almak istediğimden ve şirketin %1 hissedarı olmak için alacam. belkide param 0 olacak bilemiyorum benim acelem yok hem bu vesile ile bir kardeşimizin işini görmüş olurum.

paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
    Dirisine talip olmayanlar ölmüş hisseye talip oluyor ben satmiyorum arkadaş bu şirketle beraber batacagim batirmazlarsa yuh olsun bunlara
     Alıntı Originally Posted by apsuvahamza Yazıyı Oku
    bazen kangren olan yeri kesip atmak gerekiyor vücuttan yoksa Allah muhafaza vücudu komple götürebilir...

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. [QUOTE=halefselef;1218409]Dirisine talip olmayanlar ölmüş hisseye talip oluyor ben satmiyorum arkadaş bu şirketle beraber batacagim batirmazlarsa yuh olsun bunlara

Dirisine talip olmayan dedin de güzel kardeşim 4 seneden beri buradayım haberin ola, her gün bir şeyler düzelecek umuduyla bekledim. hisse satarsın satmazsın o sizin tercihiniz saygı duyarım. ama gerçek olan bir şey var işler ne zaman kötüye gitse birileri çıkıp feryadı figan yapıyor ( paralar 0 oldu, yandık, çoluk çocuğumuzun rızkı gitti, keşke satsaydık, keşke şöyle yapsaydık falan filan interminal ) gibi yakınışlarda bulunuyor o zaman bunların hiç biri fayda etmeyecek. ne demişler eldeki bir kuş daldaki iki kuştan daha iyidir..

Düşünün taşının 24.11.2017 Cuma günü saat: 12:00 ye kadar teklifim 66.000Lot*0,10=6.600TL dir..

7. ölüm gerçekleşmedikçe

[QUOTE=apsuvahamza;1220425]
     Alıntı Originally Posted by halefselef Yazıyı Oku
    Dirisine talip olmayanlar ölmüş hisseye talip oluyor ben satmiyorum arkadaş bu şirketle beraber batacagim batirmazlarsa yuh olsun bunlara

Dirisine talip olmayan dedin de güzel kardeşim 4 seneden beri buradayım haberin ola, her gün bir şeyler düzelecek umuduyla bekledim. hisse satarsın satmazsın o sizin tercihiniz saygı duyarım. ama gerçek olan bir şey var işler ne zaman kötüye gitse birileri çıkıp feryadı figan yapıyor ( paralar 0 oldu, yandık, çoluk çocuğumuzun rızkı gitti, keşke satsaydık, keşke şöyle yapsaydık falan filan interminal ) gibi yakınışlarda bulunuyor o zaman bunların hiç biri fayda etmeyecek. ne demişler eldeki bir kuş daldaki iki kuştan daha iyidir..

Düşünün taşının 24.11.2017 Cuma günü saat: 12:00 ye kadar teklifim 66.000Lot*0,10=6.600TL dir..
    hissenin ölümü gerçekleşmemiştir.Gerekçeli karar çıktımı bilmiyorum.ama şunları biliyorum.üç kere bilirkişi değişmiş,2 veya 3 kere kayyum değişmiş,hepsininde hesapları farklı olmuş,son,duruşmada,taraflar sure istemiş, ve müjdat uslu 40 trilyon kardan bahsetmiş(delillendirmiş mi bilmiyorum),ve stoklar ve oluşan kar ayrı ayrı mı toplanmıştır,tabiki bu durum gerekçeli karada açıklanacaktır...mahkeme heyeti sanki bu dosya dan kurtulmak istercesine iflas kararı vermiştir.Böyle bir süreç çok büyük ihtimalle istinafdan döner,veya istinaf temyiz yolunu açarsa temyizden döner....pek çok mudi de benzer şeyler düşünerek umutlarını korumaktalar.Ben hisselerimi 0.50 kuruştan gerekçeli karara kadar satarım.....0.01-0.05 kuruşa satacağıma ...hisselerimi tuvalet kağıdı olarak kullanırım....büyük beklentilerle yola çıkıp,hisselerimi çekirdek,mısır patlağı parasına vermek,kendimi inkar olur....ytd

8. 0,50 den ben de satarım. İlgilenenlere duyurulur.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 157/469 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •