Sayfa 157/643 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 5137 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Yabancı fon satıyor ve yüzde 5'in altına düştüğünü de KAPa bildirdi;
    Gelecek beklentisi de kötü, bunu da şirket KAP'a bildirdi;
    KY çok, beklentiler kötü, düşüş trendi devam ediyor deniyor,
    Hal böyleyken SPEK bu satışları neden karşılar ki;
    Bıraksın kağıt olmadı TABAN yapsın, adam nasıl olsa satmaya niyetlenmiş,
    Anlaşmalı boşanma mı yoksa...
    "Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir." - Balzac

2.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    zaten çok bilenler burda fiyatta çok bilenlere yakışır bol şanslar size..
    Bende tborg severim hisse olarakta bira olarakta. Ucuz diye bir iş bilirlik yaptık almış bulunduk. Tborg da aynı zamanda aldığım pozisyon güzel kar bıraktı bu tam takoz çıktı, Ama glikoz olayında yanlışınız var daha yeni baktım şişenin içindekiler kısmına markette. Glikoz olayı kalkmış benim baktığım efes markalı ürünlerde yok. Sizde zor değil bir bakın etikete bence. Lezzet de düzelmiş eskisi gibi değil. Güzel bir maliyet yaptığımı düşünüyorum o nedenle stoplamıycam şimdilik. Ama bilançosunda zarar olan hissede uzun vadeli pozisyon açmak beni rahatsız ediyor. Tamam belki zarar dönemsel yıllıkta kar ortaya çıkacaktır, lakin huyum değil böyle hisselerde beklemek. Bakalım sabretmeye çalışacağım

3. Yarın kötü bir gün olacağını sanmam bilanço beklenenden iyi, herkes herşeyi kötü gösteriyorsa bir algı yanıltması var bu işte gibi geliyor bana. Kapanışa ayrıca dikkat çekmek lazım bu kadar salan bir hisseyi karanlık odada 20 basamak yukarıdan biri süpürüyor niye süpürüyor düşünmek lazım 17.7 lerden de eşleştirip satan gelsin de diyebilirdi. Ama ben gerçekten ısınamadım hisseye zararım belki %2 bile değil ama tahta çok zor

4.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Bende tborg severim hisse olarakta bira olarakta. Ucuz diye bir iş bilirlik yaptık almış bulunduk. Tborg da aynı zamanda aldığım pozisyon güzel kar bıraktı bu tam takoz çıktı, Ama glikoz olayında yanlışınız var daha yeni baktım şişenin içindekiler kısmına markette. Glikoz olayı kalkmış benim baktığım efes markalı ürünlerde yok. Sizde zor değil bir bakın etikete bence. Lezzet de düzelmiş eskisi gibi değil. Güzel bir maliyet yaptığımı düşünüyorum o nedenle stoplamıycam şimdilik. Ama bilançosunda zarar olan hissede uzun vadeli pozisyon açmak beni rahatsız ediyor. Tamam belki zarar dönemsel yıllıkta kar ortaya çıkacaktır, lakin huyum değil böyle hisselerde beklemek. Bakalım sabretmeye çalışacağım

Yahu patronlar hissedarları memnun etse efes tüketimi artar...Ne kadar mutlu hissedar o kadar tüketim olacağı düşünemiyor olamazlar..."Hep bana hep bana nah sana!" mantığını terk etmeleri gerekliği farkına varsınlar artık...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by roark Yazıyı Oku
    Yahu patronlar hissedarları memnun etse efes tüketimi artar...Ne kadar mutlu hissedar o kadar tüketim olacağı düşünemiyor olamazlar..."Hep bana hep bana nah sana!" mantığını terk etmeleri gerekliği farkına varsınlar artık...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    Belki derde düşürüp müptela yapmaya çalışıyorlar bizi

6. düşüş sebebi bilanço felan değil...fon satışı...
    şirket niye hisse geri alımı yapmaz...kasasında parası var..ne zaman hissesine sahip çıkacak...hisse fiyatı gerçek değerini yansıtmıyorsa müdahale etmesini gerektirmez mi...

7. Anadolu Efes faaliyet raporları:
    2019 sonu Anadolu Etap payı: %71.7
    2020 ilk çeyrek Anadolu Etap payı: %76.2

Sanırım Anadolu Efes'in borçluluğunun artışının sebebi ilk çeyrekte Anadolu Etap'ta yeniden bir bedelli sermaye artışı yapılmış olması.

Bu bedelli sermaye artışını KAP'a bildirmediler.

Ayrıca Andaolu Etap "tam konsolidasyon" yöntemi ile konsolide edilmediği için onun faaliyetleri de görülmüyor.

Sayfa 157/643 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •