Sayfa 157/246 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Yarın tüm gün dua edicem inşallah.. Pazartesi huzurlu bir güne uyanmak için..

Bu arada Kuran'ı tefsir olarak okumayı bıraktım.. Direk meal okuyorum.. Ve inanılmaz hafifledim.. Çok fazla zorlaştırıyorlar.. İyi niyetli insanlar bile inanılmaz sorumluluklar yüklüyorlar insana.. Allah ile yeniden tanıştım..

Bizzat kendim

Tavsiye ediyorum.. Kendi aklınızı kullanın yetiyor anlamak için.. Tüm aracıları aradan çıkartın..

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Allah ile yeniden tanıştım..
    Bizi çok ama çok seviyor

Hepinize huzurlu bir haftasonu diliyorum.. Pazartesi görüşürüz inşallah..

Sevgiler

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Yeni geldim sayılır eve. Bugün ağır falan olmadı ant. Normal insanlar gibi spor yaptık. O yüzden keyfim yerinde ve gelirken patlıcan, havuç falan aldım.

Havucu çok seviyorum, patlıcana ise bayılıyorum. Yemek yapıyorum şu anda. Ocakta pişerken, ben de foruma bakayım dedim.

İtibar olayına gelince. Ben de de aynı durum var. Çeşit çeşit insana (analizlerini beğendiklerime) verdim. Sonra tekrar Dore 'ye vermeye kalkıştım, olmaz dedi. Ben buranın yabancısıyım, bilmiyorum burada nasıl bir mekanizmanın işlediğini.

Demo ya da gerçek hesap mı sorusuna gelince - Gerçek Hesap. Olur da okuyan olursa, benden gaza gelip işlem açmasın diye Demo Hesaptır diye yazıyorum. Vebal üstlenmemek için. Yoksa işlemlerim özensiz işlemler değil. Nasılsa bu mesaj arada kaybolur diye açık açık yazıyorum şimdi. Ama normalde hep Demo Hesapmış gibi yazmaya devam edicem.

Minnoşunuzun bale gösterisine gelince - Kuğu Gölü falan mı yaptılar? Valla özeniyorum şimdiki çocuklara.

Tefsire gelince....meale geçmekle iyi etmişsiniz bence. Ne zaman dindar birine sorsam "Kur'an o kadar derin ki, onu tam anlamak için Hadisler hakkında, İslam hukuku hakkında, İslam tarihi hakkında geniş bilgiye sahip olmalısın. Yoksa anlayamazsın" diyor.

Ama aynı Kuran-ı Kerimde şöyle iki ayet var:

"Ve biz, onu (Kur'an'ı) sana, anlayasınız diye Arapça bir kitap olarak indirdik."

Bu ayete bakarsak Arapça bilmek Kuran-I Kerimi anlamak için yeterli olmalı. Yani bizler için meal yeterli olmalı.

"Ve biz, onu sana kolaylaştırdık ki, öğüt alıp düşünsünler diye."

Bu ayet, Kur'an'ın anlaşılmasının kolay olduğunu ve okuyucuların ondan öğüt alıp düşünmelerinin amaçlandığını ifade etmektedir.

E bu durumda "Kuran-ı herkes anlayamaz" diyenler......sorular sorular
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku

Fiyat aşağıya giderse:

FIBO EXT 618 - 2000,17 (Benzer Seviyelerdeki Önceden Çizmiş Olduğum Destek: 2002,56) (Resimde Kırmızı Bölge şeklinde gösteriliyor)
    FIBO EXT 1 - 1970,52 (Benzer Seviyelerdeki Önceden Çizmiş Olduğum Destek: 1969,14) (Resimde Kırmızı Bölge şeklinde gösteriliyor)

SATIŞ durumunda TP1: 2003 ve TP2: 1971

Bu çakışma seviyesi (resimdeki ilk kırmızı bölge) nokta atışı çalıştı. Bundan sonra çakışmalara ekstra önem vericem.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Yarın inşallah hayırlı şeyler olur...

Pazartesi bir an önce gelse [emoji274]

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Insan uyuyamıyor.. Kimse uyuyamıyor