Sayfa 157/409 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 3269 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: DOCO - DO & CO Aktiengesellschaft

DO&CO Aktiengesellschaft, British Airways'in Londra kalkışlı uçuşlarında ikram ve dağıtım ihalesini kazandı

DO & CO Aktiengesellschaft, British Airways'in Londra kalkışlı
    uçuşlarında ikram ve dağıtım ihalesini kazandı.
    KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:
    "DO & CO Aktiengesellschaft, British Airways'in Londra kalkışlı
    uçuşlarında ikram ve dağıtım hizmetlerinin sunulmasına ilişkin açılan
    ihaleye katıldığını ve 11.9.2018 tarihinde, British Airways'in
    Londra Heathrow havalimanı kalkışlı kısa ve uzun mesafeli uçuşlarında
    ikram ve dağıtım ile ilgili verilecek tüm hizmetleri kapsayan, 2020
    Nisan ayından itibaren başlamak üzere 10 yıl süreli ikram sözleşmesine
    ilişkin ihaleyi kazandığını gururla bildirmektedir. "

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/ForeksTurkey

(11/09/2018 - 14:09:30)

***DOCO*** DO & CO AKTIENGESELLSCHAFT( İhale Süreci / Sonucu

***DOCO*** DO & CO AKTIENGESELLSCHAFT( İhale Süreci / Sonucu )

İlgili Şirketler []
    İlgili Fonlar []
    Türkçe
    İhale Süreci / Sonucu

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)
    Bildirim İçeriği

İhale Konusu
    British Airways'in Londra kalkışlı uçuşlarında ikram ve dağıtım hizmetlerinin sunulması
    İhaleyi Açan Taraf
    British Airways
    İhaleye Teklif Verilmesine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
    Bulunmamaktadır
    Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Diğer Taraflar
    Bulunmamaktadır
    Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Ortaklığın Payı
    Bulunmamaktadır
    İhaleye Teklif Verme Tarihi
    15/06/2018
    İhalenin Sonuçlandığı Tarih
    11/09/2018
    İhale Sonucu
    Kazanıldı
    İhale Bedeli
    -
    İhale Bedelinden Ortaklık Payına Düşen Kısım
    -
    Ortaklık Payına Düşen Kısmın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Brüt Satış Hasılatına Oranı (%)
    -
    Açıklamalar

DO & CO Aktiengesellschaft, British Airways'in Londra kalkışlı uçuşlarında ikram ve dağıtım hizmetlerinin sunulmasına ilişkin açılan ihaleye katıldığını ve 11.9.2018 tarihinde, British Airways'in Londra Heathrow havalimanı kalkışlı kısa ve uzun mesafeli uçuşlarında ikram ve dağıtım ile ilgili verilecek tüm hizmetleri kapsayan, 2020 Nisan ayından itibaren başlamak üzere 10 yıl süreli ikram sözleşmesine ilişkin ihaleyi kazandığını gururla bildirmektedir.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/707505

BIST

(11/09/2018 - 14:06:03)

3. 350 den almadık iyi mi

4. Nereye gidiyor bu hisse. Elimizde yok ya. Habire gider artık

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 160 lardan beri takip ediyorum , ama sadece takip edıyorum. kagıt olmus 500

6. Dolaşımdaki miktar bugün itibariyle %3.39. THY haberini beklerken bugün gelen haberler piyango gibi oldu. Başarılarından dolayı DOCO yönetimini ve %3.39 içinde kalmaya başarabilen yerli yatırımcıları tebrik etmek lazım.

7. DO & CO Aktiengesellschaft

Kapanış (TL) : 513.5 - Hedef Fiyat (TL) : n.a - Piyasa Deg.(TL) : 5004 - 3A Ort. İşl.Hac.(mn$) : 0.7 ^

DOCO TI Equity- Öneri :GÖZDEN GEÇİRİLİYOR Get.Pot.%: n.a Analist: uonder@isyatirim.com.tr

DO&CO British Airways ile anlaştı ve Iberia ile iyi niyet mektubu imzaladı- Olumlu

DO&CO British Airways ile Londra Heathrow Havaalanı’ndan kalkışlı uzun ve kısa mesafeli ucular için verilecek ikram hizmetleri ihalesini kazandığını açıkladı. İhale Nisan 2020 den itibaren 10 yıl süreyle geçerli.

Şirket ayrıca Iberia ve Iberia Express in Madrid kalkışlı uçuşlarında ikram dağıtım ihalesi için ihaleye katıldığını ve iyi niyet mektubu imzaladığını açıkladı. İşirliği Mayıs 2020 de başlayıp, 10 yıl süreli olacak.
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

8. DO & CO (DOCO, Pozitif): Şirket dün yaptığı açıklamada, Iberia ve Iberia Express'in Madrid kalkışlı uçuşlarında ikram ve dağıtım hizmetlerinin sunulmasına ilişkin açılan ihaleye katıldığını ve 10 yıllık ikram ve dağıtım hizmetleri sözleşmesi ile ilgili niyet mektubu imzaladığını bildirdi. İkram hizmetleri, 2020 Mayıs ayından itibaren Iberia ve Iberia Express'in Madrid havalimanı kalkışlı kısa ve uzun mesafeli uçuşlarında ikram ve dağıtım ile ilgili verilecek tüm hizmetleri kapsıyor. Bunun yanısıra şirket dün yaptığı açıklamada ayrıca British Airways'in Londra kalkışlı uçuşlarında ikram ve dağıtım hizmetlerinin sunulmasına ilişkin açılan ihaleye katıldığını ve 11.9.2018 tarihinde, British Airways'in Londra Heathrow havalimanı kalkışlı kısa ve uzun mesafeli uçuşlarında ikram ve dağıtım ile ilgili verilecek tüm hizmetleri kapsayan, 2020 Nisan ayından itibaren başlamak üzere 10 yıl süreli ikram sözleşmesine ilişkin ihaleyi kazandığını da belirtti."
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

Sayfa 157/409 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •