Sayfa 158/215 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208 ... SonSon
Arama sonucu : 1716 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: METUR - Blume Metal Kimya

1. Satan arkadaslar hayrını bereketini görsün...En azindan mutlu ayrıliyorlar..istedigimizde bu zaten ! Herkesin...tüm paydaslarin kazandigı..mutlu oldugu..sirketinde degerlenerek..patron ve yonetiminde bu kazancin icinde oldugü bir olgu..bir atmosfer...Katkisi olan emegi gecen herkese kendi adima tesekkur ederim...Selamlar sevgiler..

2. Bu arada bende buradaki hisselerimin 3 te 1 ini sattım. Kalan miktar icin biraz daha beklemeyi.. En azindan su Mart ayinda aldikları hisselerin getirilerini görmek..cok onemsiyorum bunu.Temmuz ayinda ayrica daha yuksek getiriler saglayabilirler.. Arti bir gelir olacak..GES ler zaten para basmaya basladı...Her yerden akıyor sirkete Masallah...
    Evet bu hissede eski bildiklerinizin tamamini unutun ...yeni normalleri..beklentileri artik...ytd

Tavanı kaçıncı bozuşu. İnsanlarda hep acaba devam ediyor. Heran geri gelirmi korkusu. Haksızda değiller. Satanlara hayırlı olsun. Kalanlar dikkatli. Daha yüksekleri bünyesi kaldırmicak gibi duruyor. Buralardan dikkat, aman ha yatırımcı yapmasınlar sizleri.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.79 alım kademeleri kalınlaşıyor. Genelde huyları aşağı vermek.

5.  Alıntı Originally Posted by magnefito Yazıyı Oku
    2.79 alım kademeleri kalınlaşıyor. Genelde huyları aşağı vermek.

Ben sahsen bugün tavandan verdiklerimi yerine koymak icin altlardan aliş yazdim tekrar...verirlerse kendi adima sevinirim...ama pek ümitlide degilim..ytd

Kapanışa doğru gelebilir. Yazılan kadar sürekli satıcı geliyor. Derinlik görmeyen biri kağıdı satmak isterse taban bile olur.
     Alıntı Originally Posted by cimşit Yazıyı Oku
    Ben sahsen bugün tavandan verdiklerimi yerine koymak icin altlardan aliş yazdim tekrar...verirlerse kendi adima sevinirim...ama pek ümitlide degilim..ytd

60 bin lot satıcı var ama işleri zor.alıcı yok ortalıkta.

hayırlı olsun herkese. panikleyenler sıraya girmeye başladı. beklenen olay. tabana kadar gider gibi. devre kesti kurtuldu.

Sayfa 158/215 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •