Sayfa 158/199 İlkİlk ... 58108148156157158159160168 ... SonSon
Arama sonucu : 1586 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: USAS - Usaş yatırımlar Holding

1.  Alıntı Originally Posted by alicingifeli Yazıyı Oku
    bizim meşur bir ata sözümüz vardır. dereyi görmeden paçaları sıvamak. nasıl oluyorda şimdiden gelecegi görüyorsunuz öyle bir marifetiniz varsa böyle hisselerde niye boş zaman geçiriyorsunuz. haklıda haksızda olabilirsiniz bırakın ALLAH akıl vermiş kendi düşüncelerini etki altında kalmadan kullansınlar .0.51 aldım. yorumlarınız dan etkilen sem zararına satarım etkilediğiniz arkadaşlar olabilir çünkü yorumlarınızdan emin bir şekilde yorumluyorsunuz nasrettin hoca misali iyimserlik ortamı ya tutarsa
    Sayın alicingifeli, emin anlatmamin sebebi. Geçmiş Dönem buradaki sergilenen oyunları yaşamış olmam. Bizzat senaryo yazarıda. Riza kutlu ışık ve Faruk Bostancı' ydi. Ben kimseye alın satın demem. Burada tek şemsiye var oda pazar şemsiyesi. Bundan sakınmak gerekiyor animallah girdiği yerde açıldımı bidahaaa ç ı k m i y o r r r!. Kısmetiniz bol şansınız açık olsun. Ytd

2. o bir buraya gelecek 😊

3.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Birincisi ben senin kardeşin değilim. Ikincisi suç diyorsan. C.savciligina suç duyurusunda bulun. Üçüncüsü, Rıza sana usaşi 0.60 lardan vermişse, ieyho da 0.40 rakamları görürse; Burada birlikte birsey ararız. Bu da dört. Ytd.
    Bak şimdi senin gibi birini etkisi altında kalıp malını satışa yazanlar kardan zarar etti,bak ne güzel yine para kazandım e hani 60 lardan vermişti ,bak tahta ne kadar güzel kapadı ,
    Hadi ordan canım ,arkadaşlar ,şu elemanı sağ taraftaki işaretten şikayet edebilirsiniz

4. O 3 buraya gelecek ytddddd

5.  Alıntı Originally Posted by Meritci Yazıyı Oku
    Bak şimdi senin gibi birini etkisi altında kalıp malını satışa yazanlar kardan zarar etti,bak ne güzel yine para kazandım e hani 60 lardan vermişti ,bak tahta ne kadar güzel kapadı ,
    Hadi ordan canım ,arkadaşlar ,şu elemanı sağ taraftaki işaretten şikayet edebilirsiniz
    Ne kadar komiksin, birleşmeyi beklemeyeceksen hayırlı olsun. Kazandın Güle güle harca. Ancak birleşmeyi bekleyeceksen ; % 2 kaybettin. Neticeyi görmeden, hatice ile sevinme derim. Ytd.

6. Olan sey su usas ieyho dan ayrıştı. İeyho u referans olarak 0,50 sayarsa ve rızza birleşme öncesi usas ı toplamak istiyosa 0,82 ve ustune cekmeli..bu arada 20gun-1ay sonrada tahta kapanacagını ongorursek usası her yere goturebilir. Ytd

7. Bu nedir Arkadaşlar,

HİSSE : USAS
    SAAT : 18.08.2017 17:23:05

KAP: [USAS ] BORSA ISTANBUL BISTECH DEVRE KESICI UYGULAMASI DEVRE KESICI UYGULAMASI

ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/626328 DOSYALAR: DEVRE KESICI UYGULAMASI 2017-08-18 DIL SECIMI DIL SECIMI TURKCE INGILIZCE BILDIRIM ICERIGI ACIKLAMALAR ACIKLAMA USAS.E ISLEM SIRASINDA SUREKLI ISLEME ARA VERILMIS, TEK FIYAT EMIR TOPLAMA BASLAMISTIR.

Saygılarımızla,

Sayfa 158/199 İlkİlk ... 58108148156157158159160168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •