Sayfa 158/174 İlkİlk ... 58108148156157158159160168 ... SonSon
Arama sonucu : 1389 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: SKBNK - Şekerbank

1. Herkes şöyle gitti , böyle gitti daha 5 e 10 gider diye yazıyor ortamı , daha önce benzeri TSKB de oldu ve yedire yedire tekrar 1 lere getirdiler , neden kimse 1.06 dan 2.70 e soluksuz gelen bir banka hissesinde düzeltme olabileceğini ve insanların dikkatli olması gerektiğini söylemiyor !! Kimsede vicdan kalmamış , herkes birbirinin etini kopartmanın derdinde !!!!

2.  Alıntı Originally Posted by moj49 Yazıyı Oku
    Herkes şöyle gitti , böyle gitti daha 5 e 10 gider diye yazıyor ortamı , daha önce benzeri TSKB de oldu ve yedire yedire tekrar 1 lere getirdiler , neden kimse 1.06 dan 2.70 e soluksuz gelen bir banka hissesinde düzeltme olabileceğini ve insanların dikkatli olması gerektiğini söylemiyor !! Kimsede vicdan kalmamış , herkes birbirinin etini kopartmanın derdinde !!!!
    Forumda öyle bir paylaşım pek yok. Aksine herkes bu hisseden çok çekti. Bu yüzden bugün itibariyle tüm hisselerimi sattım. Giderse de üzülmem. Şeker'in hisse payı sürekli yükseliyor. Kendileri de aldıklarına göre vardır bir sebebi.

3.  Alıntı Originally Posted by moj49 Yazıyı Oku
    Herkes şöyle gitti , böyle gitti daha 5 e 10 gider diye yazıyor ortamı , daha önce benzeri TSKB de oldu ve yedire yedire tekrar 1 lere getirdiler , neden kimse 1.06 dan 2.70 e soluksuz gelen bir banka hissesinde düzeltme olabileceğini ve insanların dikkatli olması gerektiğini söylemiyor !! Kimsede vicdan kalmamış , herkes birbirinin etini kopartmanın derdinde !!!!
    Evet ilk defa siz yazıyorsunuz. Kimse kimseyi yönlendirmiyorda. Şimdi siz durup dururken düzeltmeden bahsediyorsunuz. Yarın satmayı planlarken bir anda karasız kaldım. Çünkü adeta satmamız için korku senaryosu yazdınız. Ben söyleyeyim. Şu an bu hissenin ilk hedefi 2.95₺. Burdan dönermi bilmem. Dönmesse 3.56₺. Zaten kapıt toplu gibi. Adam istediği gibi top çeviriyor.

4. Arkadaşlar ben kimseye algı yapmak için yazmadım , daha önce kendi başıma aynı şeyler TSKB de geldi ve herkes çift haneli rakamlar çok yakın , cem okullu bunu 10 TL den aşağı bırakmaz falan sözlerine kanıp 2.60 lardan yüklü mal aldım ve sonra 1.80 lerden zor sattım ve kağıt yavaş yavaş kalktığı fiyat olan 1.20 lere kadar geldi , benim niyetim sadece herkes uçacak kaçacak diye pompalarken dikkatli olun , hiç düzeltme yapmadan bir banka hissesinin 1.06 dan 2.70 e gelmesi normal mi ? Tekniğe uygun mu ? Teknikciler RSİ şişti falan yazarlardı , çok teknikten anlamam ama o bile en tepe noktalarda geziyor ! Bana kızmayın , sadece ağzı daha önce benzer durumda yanmış biri olarak uyardım o kadar. Y.t.degildir. Saygılar...

5. Moody's Şekerbank’ın notlarını yükseltmek üzere değerlendirmeye aldı. Şekerin gazının nedeni belli oldu. Demekki daha yolumuz var. Hayırlısı

6. Yav arkadaş giden trene binmeye çalışıyorsunuz hâlâ
    Durakta hem de bir dev
    Bekleyen VAKIFBANK var

7.  Alıntı Originally Posted by güven06 Yazıyı Oku
    Yav arkadaş giden trene binmeye çalışıyorsunuz hâlâ
    Durakta hem de bir dev
    Bekleyen VAKIFBANK var
    Biz zaten trendeydik. İnsanın canı inmek istemiyor. Her zaman böyle denk gelmez. Ya herro, ya merro. Bırak keyfini çıkaralım. 😊😊😊😊

8. Seeekkkkkkffffffklkkkk te dikkat

Sayfa 158/174 İlkİlk ... 58108148156157158159160168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •