spk 4 hisse için vbts kararı açıklamış aylar sonra spk dan çıkan bir kararın haberini okudum 1,5 yıl önce jants da 6 kişiye verdikleri cezanın sonrasında jants yatırımcısı refaha kavuşmuştu darısı bizim hırsızların başına artık
spk 4 hisse için vbts kararı açıklamış aylar sonra spk dan çıkan bir kararın haberini okudum 1,5 yıl önce jants da 6 kişiye verdikleri cezanın sonrasında jants yatırımcısı refaha kavuşmuştu darısı bizim hırsızların başına artık
Spk dan gerekli görülürse inceleme başlatılacağına dair mail aldım umarım birileri çevirdikleri bu ali cengiz oyunun bedelini öder.
Ne oldu sendika anlaşması bakın yönetim nasıl da oynuyor yatırımcısıyla buraya yazıyorum gelecekte bu şirkete yatırım yaparken olurda bu forumu okuyan bi vatandaş olursa bilsin ki yönetimde soekte organize iş tutuyor borsanın en adapsız usulsüz kağıdı olduğunu bilsinler yatırımcısına spekten destur almadan kap göndermez bilanço da tarihi kar açıklasa ertesi gün taban yapar üstelik bilanço öncesi prim yapmamışken 50 günde verdiği %15 ilk primi 1 saatte nedensiz geri alır borsada mal toplamanın ve boşaltmanın bi adabı vardır bu şirkette onu bulmazsınız bizler 10 yıl önce borsadan kura ile senet alsaydık bundan 5 kat fazla kazandırdık
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir yukarıda zaten aksini de yazmadım
Alcar=egeen=20 TL idi... Alcar tercihini yapan elimi .........
Şirket sahibi (EGEEN) çıktı dedi ki, şirketime kefilim, 500 TL ye kadar da alıcıyım... ADAM MALINA, ŞİRKETİNE SONSUZ GÜVEN DUYUYOR...VE HİÇBİR ZAMAN DA K.HPELİK YAPMADI. İSPATI ŞİRKETİN GRAFİĞİ....
YA BİZİM Kİ!!!! BIRAK GERİ ALIMI 19 YILDIR KAYITLI SERMAYE TAVANINI BİLE GÜNCELLEMEKTEN ACİZ....KÜÇÜK ORTAK DÜŞMANI...
12 yıldır Vakti ve nakti bol edebiyatı yapan o ş.sizin de ..........Noktalı kısımlar gerçek Yatırımcılar!!! tarafından rahatlıkla doldurulur....AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
piyasada yabancı yok diye uzun zamandır döviz bazlı grafik bakmıyordum bugün biraz inceledim artık bu iş yabancının olmamasından çoktan geçmiş grafiği görünce bunların ne kadar geri zekalı olduğuna bir kez daha şahit oldum böyle aptallık anca bu yönetim ve onun beceriksiz speğinde olur bu kadar beklentiyi bünyesinde barındıran bir kağıdın böyle aptalca yönetilmesinin sebebi ne olabilir şirketin yatırımcıya karşı böylesi alçak tutumu tahtada dolaylı yoldan iş yapmak istemelerinden kaynaklanıyor olsa gerek aksi bir durum salaklık olur. Yoksa yönetim şirketinin piyasa değerinin yükselmesini sağlayacak gerekli adımları neden atmaz belli ki yönetim ve spek aynı kandan besleniyor.
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
kabiliyet yoksunu bağlamış yine robota
Şimdilik 272.25 ve üzeri kalmalıyız
borsa genel olarak sahipsiz algoritmik sistemlerle milleti bitirdiler dow da dax da şu hareketler olsa kıyamet kopardı bizler sömürülmeye müsaitiz sanırım hazır denetleyen de yok yapıştır gitsin gerçi bu memleketin marketleri bile vatandaşla dalga geçiyorken biz borsada denetleme bekliyoruz. Bu yıl sonuna kadar kalan portföyün tamamını çekecem bu ülkeden üç beş şirketin etrafında dönen borsa mı olur bu saçmalıktan kurtulacağım günü iple çekiyorum
Yer İmleri