Originally Posted by ALPER Zelenskiyle komedyen köçek falan diye dalga geçtik ama herifte bazı gölgesi kendinden daha uzun olanlardan fazla daşşa.k varmış. Putin ayısı hırsından duvarları kemiriyordur putine gaz verip, ateşi harlama. hisse alancaz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit putine gaz verip, ateşi harlama. hisse alancaz. ucuza alırsın işte fenamı..
Originally Posted by şahit putine gaz verip, ateşi harlama. hisse alancaz. Hangisi? Söyle de yanlışlıkla shortlamayalım
Originally Posted by keremalkm 228 den biraz LONG ..GUBRF..tabana oturmada 241 den verdik... Alan da kazansın..Tavana gider belki??
10,300 geçilebilecek mi bakalım ...
Originally Posted by *Bozkurt 10250 maliyet lönk devam ediyorum. Geceye bu sefer poz taşıycam. Kazananları tebrik eder kaybedenlere geçmiş olsun dilerim. İyi tatiller Bitik borsada tepki bekleyen andavallar gibiyik yaw Boyuna dip tazeleyen bistte vurkaç yabtın yabtın yapamadın cetun makinada habis, hamal gibi poz. taşıyacan Deptür la bi 30 pivan alayduk
Hamdım Piştim Yandım 31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi
Originally Posted by 0101 MB haziranda faizi %40'a düşürecek. Millet de reisim söyledi düşürüldü diyecek. Gecmişte mb hepenflasyonun 3 puan üstünde faiz uygulamış zaten.. Bankalar MB'nin faiz düşürebileceğini fiyatlıyorlar galiba..... Ne dersiniz?
Originally Posted by 0101 Bankalar MB'nin faiz düşürebileceğini fiyatlıyorlar galiba..... Ne dersiniz? Neyi fiyatladigini kendisi de bilmiyor bence.
Forum Rules
Yer İmleri