-
-
38,96 kapadı. Çok kçtü değil çok iyi değil.
Günün en yükseği.
Satmak isteyen olursa alırım diyor, lombak.Sonrada ekliyor. Direnç çok yakın ama. Elbette günlük konuşuyor.
Biz ise haftalık aylık düşünüyoruz. Büyük resme bakmak lazım.
Ne diyor 2 ay sonra 49 olurum.
"Seni nerde bulacağım"
-
Bunu aslında mrshl topiğinde servis etmek lazım, Ordan mal kaptıranlar buraya gelsin diye..ama prensiplerime aykırı.
-
bizde pozisyonumuzu bunlara göre aldık, trenin kalkmasını bekliyoruz spek efendi.
-
benim şahsi düşüncem şudur ki:ya 2017/12 aylık bilanço beklenildiğinden çok daha iyi gelecek, ya da ilkbaharda yapilacak genel kurul toplantısında sermaye arttırımı gündeme gelecek.yabancı ve yerlilerin alımları buna işaret ediyor.
bayram değil seyran değil, deutche, citiy, deniz beni neden öptü? başka kağıt mı kalmadı da bu sümüklüye üşüştüler? bir hikmeti olacak demekki. aynı yerden birileri kulaklarına fısıldadılar. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Kanal İstanbul Projesi'nin yapılacağı güzergahı teke düşürmek için*son birkaç gündür yoğun bir şekilde çalıştıklarını dile getiren Arslan, "Birkaç gün içinde bu çalışmayı bitirip kamuoyuyla paylaşacağız" diye konuştu.
https://www.ntv.com.tr/ekonomi/kanal...Mkyt4Tfla2tCuA
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri