Sayfa 1587/2513 İlkİlk ... 5871087148715371577158515861587158815891597163716872087 ... SonSon
Arama sonucu : 20101 madde; 12,689 - 12,696 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

1. Forum yöneticilerinden bir ricam var;

Ekonomi siyasetten bağımsız değil mutlaka, bazı paylaşımlar siyaset içerebilir ama açık bir siyasi propagandaya bu başlıkta izin vermeyin.
    Buraya Deniz Hoca'yı okumaya geliyor insanlar, onun bilgisinden, değerlendirmelerinden faydalanmaya geliyorlar, ben de bu nedenle geliyorum.
    Bu başlığın takipçileri de bunu açık bir şekilde beyan ediyorlar.

Seçim yılı, mutlaka siyasi paylaşımlar olacak ama propaganda olmasın.

Yapanlara da söylüyorum, bunu yapabileceğiniz birçok ortam var, sosyal medya var.

2.  Alıntı Originally Posted by Kurt73 Yazıyı Oku
    Sadece deniz hocamın yazdıklarını okumak için giriş yaptığım bir site.
    Onun söylemlerinin dışında, twitter vb. takip ettiğim tek bir kişi yok iç ve dış makro ekonomi konusunda.
    Açıkçası, alıntı yapıp cevaplamazsa diğer yazıları da okumuyorum, zaten nerede ise büyük çoğunluğu da yasaklı listemde.
    Bilal'e anlatır gibi de anlattım.
    Ben gibi olanlar da bu topikte büyük çoğunlukta.
    Neden anlamıyorsunuz, ısrarla polemiklere devam ediyorsunuz.

Sn. Deniz Hocam, paylaşımlarınız o kadar kıymetli ve yol gösterici ki, devamını diler,
    2023 yılının sizin ve ailenizle çokkk ama çok güzel geçmesi dileği ile,

İyi seneler...
    Sn.Kurt73 'e katılmakla birlikte bu başlığa katılım sağlayan arkadaşlarımızda diğer başlıklara nazaran kaliteli görüşler ortaya koymakta.

Başta Deniz Hocam'ın ve değerli forumdaşların yeni yılını tebrik eder ülkemiz açısından hayırlı gelişmelerin olacağı bir yıl olur inşallah

3. Dolarda duranlar yüzde yüz zararda diyen dingiller,
    ( % 100 zararın paranın sıfırlanması olduğunu bilmiyor.)
    sayın deniz43 ü trolleyip yazmasını engellemeye çalışıyor

topikten faydalanan herkesin hak edene hak ettiğini vermesi dileğiyle...

Dingiller hariç herkese iyi mutlu sağlıklı yıllar dileğiyle
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

4.  Alıntı Originally Posted by surcontre Yazıyı Oku
    Forum yöneticilerinden bir ricam var;

Ekonomi siyasetten bağımsız değil mutlaka, bazı paylaşımlar siyaset içerebilir ama açık bir siyasi propagandaya bu başlıkta izin vermeyin.
    Buraya Deniz Hoca'yı okumaya geliyor insanlar, onun bilgisinden, değerlendirmelerinden faydalanmaya geliyorlar, ben de bu nedenle geliyorum.
    Bu başlığın takipçileri de bunu açık bir şekilde beyan ediyorlar.

Seçim yılı, mutlaka siyasi paylaşımlar olacak ama propaganda olmasın.

Yapanlara da söylüyorum, bunu yapabileceğiniz birçok ortam var, sosyal medya var.
    12686 no'lu yorum hala dururken, benim o yoruma karsi yurtdisi kaynaklardan derledigim cevap moderatorler tarafindan silinmis. Sanki yanlis bir merciye ricada bulunuyorsunuz gibi geldi bana..

5.  Alıntı Originally Posted by naayi Yazıyı Oku
    12686 no'lu yorum hala dururken, benim o yoruma karsi yurtdisi kaynaklardan derledigim cevap moderatorler tarafindan silinmis. Sanki yanlis bir merciye ricada bulunuyorsunuz gibi geldi bana..
    Forum yöneticileri paylaşımlara epey toleranslı davranıyorlar. Çok fazla paylaşım oluyor birçok topikte, belki bunu gözden kaçırmışlardır, hepsini okuma şansları olmayabilir, onları da anlamak için biz de toleranslı olalım.

Doğru bildiğimizi yazmakta fayda var. Düşünce özgürlüğü önemli bir kavram. Toleranslı davranmak doğru olabilir.

............

Herkes hangi düşünceden hangi siyasi görüşten olursa olsun, düşüncelerini açıklaması faydalıdır. Herkes kendimiz gibi düşünmek zorunda değildir ve bu doğaldır. Bunun kimseye bir zararı yoktur. Kendimiz gibi düşünmeyenlere de saygı göstermek durumundayız, onlara saygı göstermeyip hakaret edersek, kendi düşüncemize de saygı bekleyemeyiz.

Düşünce ve ifade özgürlüğünün olmadığı Orta Doğu ve Afrika'ya bakalım.
    Düşünce ve ifade özgürlüğünün olduğu Batı toplumlarına bakalım.
    Yeterli olur.

Ortamı bozan ve başkasının düşüncelerine hakaret eden mesajları biz yine yöneticilere şikayet edelim.

Başta Deniz Hoca ve değerli yazarlar var, bu güzel ortamdan faydalanalım.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Başlığı başka yönlere çekmeye çalışmayalım .. Güzel bir başlık faydalanmaya bakalım ..
    Sn. MedwiG,
    Rica etsem insanları rahatsız eden #12686 mesajımı siler misiniz.
    Mesajın içeriği doğalgaz, togg, iha gibi milli konular ve ben bunlara çamur atmaya çalışan güruha tepkimi vermiştim ama maalesef buradaki bazı kişiler aslında o güruhun avukatıymış, aşırı tepki verdiler. Mesajımı 10 defa okudum ama hala buradaki herhangi bir kişiyi rahatsız edecek bir nokta göremedim. Konu muhtemelen kronik sorunumuz olan milli konu/siyaset ayrımı yapamama durumundan kaynaklanıyor. Herhangi bir gelişmeyi beğenirsen hemen etiketi yapıştırıyorlar.
    Oturup doğalgazın bize faydalarını tartışmak varken, enerjimizi o işe *ok atmaya, "bakın öyle anlatıldığı gibi faydalı değil, aslında bize zararı var" havasında araştırmalar yapmaya harcıyoruz. Gerçekten üzücü....

Alıntı Originally Posted by naayi Yazıyı Oku
    Verdiğiniz link niye silinmiş ki,ben yeniden bu başlığa koyuyorum.Özet olarak;Karadenizde keşfedilen bir doğal gaz rezervi var,bu doğal gazın çıkarılması için Subsea 7-Schlumberger konsorsiyumu firmalarıyla 750 milyon dolarlık bir anlaşma yapılmış,bu firmalar da kendi medyalarına ihale aldıkları duyurusunu yapmış.Bu duyuruya göre bu firmalar yaklaşık 3.2 milyar dolarlık bir yatırım çalışmasıyla ,günlük 350 milyon feetküp(9.91 milyon metreküp) doğal gaz çıkarımı için çalışmaya başlamışlar.Ama kendi söyledikleri 2023 yılı üretiminin iyimser olduğu,ticari olarak 2025 yılını işaret ediyorlar.Dün de Fatih Altaylı ,10 milyon metreküp/gün kapasitesinde günlük doğalgaz üretimi için boruların karaya ulaştığı Filyos'da tesisin yapım çalışmalarının devam ettiğini yazmıştı.Firmaların yaptığı açıklamalar Fatih Altaylı'yı doğruluyor,bu konuda anadolu ajansının da bir haber yazısı var.

https://energyindustryreview.com/oil...se-1-contract/

https://www.energyvoice.com/oilandga...-sakarya-tpao/

https://www.subsea7.com/en/media/com...re-turkey.html

https://www.offshore-technology.com/...turkish-field/

https://www.aa.com.tr/en/energy/gene...e-turkey/33808

Forum üyelerine aileleri ve sevdikleriyle birlikte ,sağlıklı ve mutlu bir yeni yıl diler,başlığa katkı veren herkese teşekkür ederim.
    Son düzenleme : deniz43; 31-12-2022 saat: 07:31.

8. Yeni yılınız kutlu olsun deniz hocam

https://twitter.com/schuldensuehner/...CCpYSUJKNs5g-Q

S&P VS BİST

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 1587/2513 İlkİlk ... 5871087148715371577158515861587158815891597163716872087 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •