Sayfa 159/597 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ben bezdirsem bezdirsem tahtada bu saçma sapan operasyonu yapmaya kalkışan ve altl.rına yapanları bezdiririm.Yazmıyorum zaten zerre bilgi kırıntısı da yazmıcam.Dipnotlarda olan bilgiler bile paylaşıldığında paylaşanı incider yapmakla itham edenlerin varolduğu bir ortamda zaten buna gerekte yok.Yazdıklarımın adresi belli muhatabı olmayanların üzerine alınmasına da hiç gerek yok.

Bazı konularda burada hiç yazı yazmaması gerekenlerin kim olduğunu bir gün öğrenebilirseniz ben bir de bazılarınızı o zaman göreceğim.
    İnşallah yazmamayı becerebilirsin.Bu güne kadar neredeyse bir nesil, senin ve kankinin boş beleş bilgileri ile büyüdü..Ancak cepler boş.hayırlı bir karar almışsın bunlardan öncekilerde olduğu gibi,ancak dayanamazsın.zaten kimsenin de senin bilgi safsatalarına ihtiyacı yok.çünkü hiç bir işeyaramıyor.yazmama tercihine ve kararına saygı duyuyorum.
    Son düzenleme : Badi; 06-02-2019 saat: 11:40.

4.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    Tablo gayet açık halka açık hisselerin yüzde 90 ınından fazlası 5 tane kurumun elinde,bu hesapların kimlere ait olduğu ve maliyetlerininde ne kadar olduğu herkesin malumu,bu hesaplar her kime aitse bu manipülasyonu yapan,yaptıran ve göz yuman onlardır,yıllardır aynı şeyi söylüyorum bu hissede yıllardır manipülasyon yapılıyor, halka açık kısım belli,aktörler belli,yapanlar belli,elinde imkan varken engel olmayanlar belli,elinde bu hisseyi tutanların maliyetleri ve cari fiyat ortada,kimse bu fiyat şirketin gerçek değerini yansıtıyor diyemez,neyse şu bilançoda gelsinde o vakitte bu fiyatlarda olursak ben asıl o zaman konuşmaya başlayacam bazı şeyleri...
    Şu an sanki biraz yükselmiş gibi görünen fiyatımız bile 3 tane Hes parası.
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/y...artti-41106975

5.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku

Bu yağışlar sonrası; Öngörülerimiz de batı enerji de 2019 yılı karı göründü gibi. Hayırlısı.
    Grubun 3 adet HES olduğunu bilen bilir.

ytd.
    Saygılar,
    86 milyon usd verilip alınan 3 HES in parasını kaç yılda çıkaracak.Kazandığı nakit ortada. Bundan sonrası için en azından elektrik fiyatlarındaki artış ve usd yatay seyirle konsalide tablolara yük olmaz.Yoksa çarçur edilmiş bedeli ağır olmuş bir yatırımdır.
    *zaten işin içine giren ilk ihaleyi alan zarar ettiğini kazanamayacağını anladı, ikinci en yüksek teklif veren BATI GRUBU na olay patladı.Keşke bunlarda bu fiyata almasaydı.
    Ama liman iyi yatırım oldu. Bunu da hakkını verelim.

ytd.
    Saygılar,

6. Bilançoda kur farkı kaynaklı artı ile 9 aylık zararı telafi edip yeniden defter değerini 5 in üstüne atması iyi olur. 2019 da sadece vadesi gelen borçları çevirseler yeter. İleriki yıllarda inşallah şu durgunluk aşılırsa iyi olur. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by tekin71 Yazıyı Oku
    Bilançoda kur farkı kaynaklı artı ile 9 aylık zararı telafi edip yeniden defter değerini 5 in üstüne atması iyi olur. 2019 da sadece vadesi gelen borçları çevirseler yeter. İleriki yıllarda inşallah şu durgunluk aşılırsa iyi olur. Ytd
    31/12/2018 bilançosu 30/09/2018 bilançosuna göre çok daha iyi geleceği; öz sermayenin toparlanacağı kabak gibi ortada,
    belli olmayan son çeyrekte yatırımlara ait yeni borçlar mı geldi mi? yoksa borçlarda azalma oldu mu? döviz bazında tabi ki.
    Bir de İHRACAT ne oldu. Yok yıl atladı gibi hikayeler mi dinleyeceğiz. yoksa 2019 OCAK ta ihracat var. görüyoruz.
    2019 için ENERJİ nin iyi bir performans yapar. tabi ki çapı kadar. LİMAN dan da ümitliyim. Eğer SÖKE İHRACAT yapar sa.
    Zaten SÖKE ihracat yapamaz sa SÖKE de pamuk eller cebe....

ytd.
    Saygılar,

Sayfa 159/597 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •