Daha öncede demiştim
En doğrusunu siz yapıyorsunuz.Hisse al-sat.
Seri hareket etmek ve stoploss bu işin püf noktası.
Birde isabetli hisse seçimi eklenirse buna tadından yenmez.
Fon işi nasıl peki, 2 gün sonrayı tahmin etmeye çalışmakla uğraşıyorsun
Fon ancak stabil piyasalarda iş görür bence.
Üstadım bana hangi kağıtlar için neyi fiyatladığını söyle sana tek tek anlatayım...
Öncelikle Çin bizim için bir örnek 3 ayda normale yakın bir seviyeye döndüler (3 ay fiyatlanıyor)
Mart başı gelen vakaları baz alırsak Haziran ilk hafta normale döneriz diye fiyatlamalar yapılıyor..
Havayolları özelinde...Türk hava yolları bilet satışlarına başladı mayıs için... 23 liralara inen pegasus %162 kar artışı yapmış bir firma borcu da 2.7 milyar tl thy ile kıyaslama dahi yapılamaz Thy güncel borcu 20 milyar lira kar artışı sadece %12.... Tav tam bir piyango 350 milyon borç %62 kar artışı var...en kötü 33 lira hedef fiyatı var %81 marj demek...
Bankaların en kötüsü %50 marj ile piyasada alıcı bekliyor... swaplar açılırsa 1 haftada %20 garanti getiri sağlar....en ufak olumlu habere gebe piyasalar...
Burada dikkat edilmesi gereken dayanıklı tüketim ama onlara da yabancılar saldırmış durumda mart 2020 de en çok satın alınan Vestel Arçelik Sahol Aselsan olmuşş...
Otomotiv tarafı şüpheli takip edilmeli..
Siz sorun ben söyleyeyim
Ha benim uzak ara favorim AEFES .....muazzam bir kar artışı var %1000 üstü gibi sermayesine göre ucuz kaldı..aynı zamnda coca colanın %51 ortağı..
Borsa ucuz mu pahalı mı bilemem ama rüzgar şuan Bist arkasında dünyadan Türkiye'ye hep olumlu haber pompalanıyor.
TÜRKİYE 40 ülkeye yardım gönderiyor...şuan hava pozitif bu hafta aksi bir haber gelmediği sürece 100 bin zorlanır...
Elinde kağıt olmayan herkesin hedefi ya 70 bindir ya 60 bin...piyasa 82 lerden döndü artık....gelir mi tekra bilemem ama gelirse güçlü destek yapacağı kesin...vaka sayılarında artık en kötüler görüldü ABD ve TR hariç... Avrupa stabilize olmaya başladı...
2. dalga dedikleri şey bu fiyatların içinde değil tabi siz 2. dalga için bu fiyatlamaları yapıyorsanız öngörülerinizi belirtin bizde faydalanalım...
Eğer ekonomik göstergelerdeki muhtemel bozulmaları hesaba katıyorsanız onların hepsi Bist fiyatlarının içinde fiyatlanıdı...Endeks 45 bin puan düştü... şaka değil 45 bin puan....
Yer İmleri