Sayfa 159/1007 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: Viop XL

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    20 yıldır hissenetteyim.Kimler geldi geçti.

Öyle kendiniz gibi düşünmeyenleri TROLL olarak nitelemeyi de bırakın.İnsanları kendiniz gibi düşünmeyin..SİYASİ KONUYA ÇEKMENİN ANLAMI YOK.O ZAMAN DEVLETİN OKULUNDA OKUYAN ÖĞRETMEN-DOKTOR-MÜHENDİS hepsi çekip gitsin.Bunu mu istiyoruz?

Tüm forum önünde benden özür dileyeceksen TC Lİ-TARİH SAYILI BANA AİT BELGEYİ YOLLARIM DEDİM...Ahlak vs. gibi yandan da vurmayın.

maksadını aşan sataşma olmadıkça konu benim açımdan kapanmıştır.

2.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sen ne iş yapıyorsun.
    Ürettiğin mal veya hizmete son bir yılda yaptığın zam nedir.
    Halka hizmet yalnızca doktorun görevi mi
    Mesela ürettiğin mal ve hizmete son bir yıldaki doktor maaş zammından daha fazla zam yaptıysan
    ve bunları yazıyorsan kendini ahlaki sınıflamada nereye koyuyorsun.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

Öyle kendiniz gibi düşünmeyenleri TROLL olarak nitelemeyi de bırakın.İnsanları kendiniz gibi düşünmeyin..SİYASİ KONUYA ÇEKMENİN ANLAMI YOK.O ZAMAN DEVLETİN OKULUNDA OKUYAN ÖĞRETMEN-DOKTOR-MÜHENDİS hepsi çekip gitsin.Bunu mu istiyoruz?

Tüm forum önünde benden özür dileyeceksen TC Lİ-TARİH SAYILI BANA AİT BELGEYİ YOLLARIM DEDİM...Ahlak vs. gibi yandan da vurmayın.

Senin için ben hiç trol demedim
    Ayrıca hep zeki insan dedim.
    Ama yukarıdaki yazım cevaplamadığın sürece hep peşinde olacak
    Doktorlarla ilgili yazmadan önce hep aklına gelsin.
    Ben de kapattım.

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

abka bana benzemeye başladın demiştim, pişman ettin beni..şu halini görünce, üzüldüm.

şunu anlamak çok mu zor...vasatlık kutsanıyor, liyakatin hiç bir önemi yok gibi davranılıyor...hak yeniyor...doktorun kazandığına laf edilip, kendi zibidi trolleri 3-4 yerden birer doktor maaşı alıyor.

ben de pit gibi, puanım en yüksek tıp a yetmesine rağmen, ben bu işi yapamam diye yazmadım...çok doğru karar vermişim.

yok çok iyi kazanan varmış, yok zengin olanı varmış..neyse ne..zerre heves etmem...ben lisdeyken bile her şey para değil demişim, şimdi mi paraya heves edeceğim.

mevzu aslında doktor lar değil...mevzu kafası Allah'ın bi lütfu olarak iyi çalışan, üstüne kendisi de azimli-çalışkan birilerinin iyi konuma gelmesi..aslında iyi maaşlı beyaz yakanın tümünü bitiriyorlar sırayla...bugün 20 bin üzeri aylık alan her beyaz yaka adamların hedefinde. bunun anlamamak için geri zekalı olmak lazım.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Şu giden gitsin ciler varya..küfürbaz biri değilim, ama benim bile acayip küfürler geçiyor kafamdan...bakma burada yazmıyorum, ama öyle böyle değil, iyi küfür ediyorum.

ben zaten unumu elemiş, eleğimi asmışım...Allah bana maddi manada hayal bile etmediğim şeyler sundu..ama yaşı 20-30 arası yeni hayata atılan ya da atılmak üzere olan ülkenin değeri gençleri zorda..fırsatını bulan kaçma derdinde...bunlar için giden gitsin diyen, katıksız vatan hainidir bence.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. İş te bilmiyor bunlar.. bir üniversite mezunu adamın devlete maliyeti bir milyon dolar. Yediği içtiği ile sağlık masrafı ile. Almanya alıyor bunu hazır yetişmiş yüzbin dolar harcıyor, dokuzyuzbin tasarruf ediyor. Bizim mallarda giden gitsin diyor. Yazık.
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Şu giden gitsin ciler varya..küfürbaz biri değilim, ama benim bile acayip küfürler geçiyor kafamdan...bakma burada yazmıyorum, ama öyle böyle değil, iyi küfür ediyorum.

ben zaten unumu elemiş, eleğimi asmışım...Allah bana maddi manada hayal bile etmediğim şeyler sundu..ama yaşı 20-30 arası yeni hayata atılan ya da atılmak üzere olan ülkenin değeri gençleri zorda..fırsatını bulan kaçma derdinde...bunlar için giden gitsin diyen, katıksız vatan hainidir bence.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bu etki etti belki

>>>>>>>>>>
    10.12: Strana.ua sitesinin haberine göre, NATO üyeliği ısrarından vazgeçen Kiev yönetimi, devletin "tarafsız statüsünü" ilan etmeyi kabul etti. İktidardaki Halkın Hizmetkarı partisinin NATO'ya katılmanın imkansız olduğunu açıkladığı ve "ülkenin güvenliğini garanti altına alan yeni bir anlaşma yapılması gereğine" dikkat çektiği bildirildi. Zelenskiy'nin bu konudaki açıklaması bekleniyor
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    CAUTİONARY; Becereksiz bir hükümet var mı, evet.Burada defalarca biz bunların acubei hilkat yöntemlerini eleştirdik.

Tek adam,kayırmacılık ,PEŞ KEŞ ÇEKME ,ben bilirim demeler.SON 3 YILDA NELER DÜŞÜNDÜĞÜMÜ DEFALARCA BURAYA YAZDIM

Ama bu ,KÖYÜ SATARIM HA, mezun olunca çeker giderim TEHDİTLERİ asla doğru değil.Olan bu halka olacak.SENİ vergiler okutan halka vefa borcun var.

Bunun anlaşılması çok mu zor?

Benzeme işi de hoş değil.Yaşını başını almış adamız.Kimseye benzemek gibi bir niyetim yok..Ama hakikat noktasında çoğu konuda mutabık oluruz o başka.

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Şu giden gitsin ciler varya..küfürbaz biri değilim, ama benim bile acayip küfürler geçiyor kafamdan...bakma burada yazmıyorum, ama öyle böyle değil, iyi küfür ediyorum.

ben zaten unumu elemiş, eleğimi asmışım...Allah bana maddi manada hayal bile etmediğim şeyler sundu..ama yaşı 20-30 arası yeni hayata atılan ya da atılmak üzere olan ülkenin değerli gençleri zorda..fırsatını bulan kaça derdinde...bunlar için giden gitsin diyen, katıksız vatan hainidir bence.
    Sayın Cautionary aslında en düşük sosyo-kültürel seviye bile durumun farkında
    Bunun en basit örneği İstanbul Gaziosmanpaşa'daki aynı bahçe içindeki 2 ayrı ASM
    Streeet view görüleceğiüzere
    https://www.google.com/maps/place/Ka...6!4d28.8822624

Şimdi karadeniz asm de 8 doktor da 35.000 den fazla kayıtlı hasta
    14 nolu ASM de 6 doktorda 10 000 den az kayıtlı hasta
    en az yarısı da ilçe sağlık müdürlüğü tarafından şahıslar istemese de
    yapılan kayıtlar
    Kendi gönüllü kayıt olanların tamamına yakını da tek doktorda
    sebebi ne
    bilmeyenler anlamayanlar ,anlamak
    istemeyenler için az sonra.

Sayfa 159/1007 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon

Yer İmleri