Benim için batmış veya bu fiyatlarda kalmış bir farkı yok. Şu an 3 katı olsa belki satarım. Yoksa 200-250 nin de bi esprisi yok.
Benim için batmış veya bu fiyatlarda kalmış bir farkı yok. Şu an 3 katı olsa belki satarım. Yoksa 200-250 nin de bi esprisi yok.
İs yatırım tofas icin 2025 te 30 milyar kar tahmininde bulunmus. 2025 te hisse bası 60 lira. O da tutarsa. Bu aqc o karı 3. çeyrekte yazar. Ama bi kelaynak hissenin aq.yor işte
umutsuz olmayalım orta ve uzun vade için....al sat tut tavsiyesi değildir..
Tokezlemeyen halim olmaz, tecrübe edinmeyen hakim olmaz. Hadis-i Şerif.
Senin gibi şirketin ben, dalaverenin kralı bu tahtada dönüyor
Numara bunlar, bugün akşama doğru hareketlenip diye düşünüyorum,bı de tavan çekebilir,ben izliyorum,tabiki asla yatırım tavsiyesi olmadan.
Bundan bugünlerde bı halt olmaz,ne zaman bilanço gelir satış rakamları düşer o zaman gaza basar o güne kadar da herkesi döker şu piyasada kağnı moddan çıkamadı bı faiz artacak diye,sanki ortalıkta yüzde 3 den aşağı kredi veren var
bugün aşağı doğru zorluyorlar ...ama kapanışı görmek lazım...bugün yeşil yakması lazım teknik açıdan yoksa grafiği bozacaklar belkide tuzaktır...
endeksin de tadı yok akşama kadar çok zaman var endeks daha fazla bozmasın da endeksden fazla aşağıya tepki veriyor
Yer İmleri