Savunma sanayi kategorisine de girdiği için belki kurtarırız dedik ama onu görmezden geldi, Aselsan tedarikçisi ama ona eşlik etmiyor, işine nasıl gelirse.
Savunma sanayi kategorisine de girdiği için belki kurtarırız dedik ama onu görmezden geldi, Aselsan tedarikçisi ama ona eşlik etmiyor, işine nasıl gelirse.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Bugün endekse rağmen hiç de havanda değildin kral, tez zamanda arayı kapatmanı bekleriz, bilançoda bir sürpriz yapıp üç kuruş kar da yazarsan iyi olur.
Vesbe bilançosu iyi gelmiş, elektronik kart kalemine yansıması da iyi olabilir, hisse demirledi buralarda, bilanço bekliyor piyasa.
Bu başlığı şu anda 72 kişi okumaktadır. (1 üye ve 71 ziyaretçi)
Yerinde sayan bir hisseye bu kadar ziyaretçi ne arar, davran tüfengine kral yoksa istila edecekler.![]()
Artık bir karar ver kral, bilançodan mı çekiniyorsun yoksa, bu arada hissede bir tek ben mi kaldım acaba, yazan yok, iyi günde kötü günde hep buradayım.![]()
Merhabalar hocam pek keyifler yok o yüzden sessiz ve sakin
Karel ciler sat emrini duymamak için telsizleri kapadı üstadım beklemeye devam saygilar
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Yer İmleri