Sayfa 1590/2347 İlkİlk ... 5901090149015401580158815891590159115921600164016902090 ... SonSon
Arama sonucu : 18770 madde; 12,713 - 12,720 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. https://www.trthaber.com/haber/dunya...di-801410.html

İsrail ordusu, Gazze'de Hamas'a ait 21 noktayı vurduğunu açıkladı
    İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde Hamas'a ait 17 "askeri yerleşkeyi" ve 4 "operasyon merkezini" vurduklarını açıkladı.
    @erefefik

2. Hindistan Başbakan Modi:

"İsrail'deki terör saldırıları haberi beni derinden sarstı. Düşüncelerimiz ve dualarımız masum kurbanlar ve aileleriyle birlikte. Bu zor zamanda İsrail'le dayanışma içindeyiz."
    @erefefik

3. İsrail Başbakanı Netanyahu:

"İlk hedefimiz topraklarımıza sızan düşman güçleri temizlemektir."

"İkinci hedefimiz ise aynı zamanda Gazze Şeridi'nde de düşmana büyük bir bedel ödetmektir."

"Üçüncü hedef ise kimsenin yanlışlıkla bu savaşa katılmaması için diğer cepheleri takviye etmektir."

"Şu anda savaştayız.Savaşta aklı başında olmak gerekir."
    @erefefik

4. Bireysel Silah Edinme Hakkı
    @dgnucak
    Çatışmaların yaşandığı bölgeden kaçan İsrail vatandaşları.

Bir sabah bomba sesleriyle uyanıyorsunuz ve yaşadığınız şehrin her yerinde eli silahlı gruplar var.

Kapıları tek tek kırarak evlere giriyorlar. Kaldırımların üzerinde yatan cesetler görüyorsunuz.

Bu sabah İsrail'de böyle uyandılar. Bütün bunlardan ders almayanlar, bundan sonra yaşayacakları her şeyi haketmiştir.

Büyük Türk Milleti silahlan, geliyor gelmekte olan.
    Kripto paralarla finanse ederek, dünyanın her şehrine yüzlerce terörist sokulabilir, bunlara her türlü silah temin edilip, böyle hadiseler yaptırılabilinir.
    @erefefik

5. https://twitter.com/REM__BEN/status/1710626911477522483

R E M
    @REM__BEN
    Parasını verip satın aldığı kolayı dökerek İsrail'i protesto ettiğini sanmak?
    @erefefik

6. Türkiye ile İsrail, ne zaman arayı düzeltip stratejik ilişkilerin seviyesini artırsa İsrail önce bir saldırıya uğruyor sonrası malum...
    @erefefik

7. İsrail Cumhurbaşkanı Herzog:

▪️“Bugün Hamas’ın gerçek yüzünü gördük.”
    ▪️“Hamas, tek hedefi masum erkek, kadın ve çocukların merhametsiz şekilde katledilmesi olan bir terörist ordusudur.”
    ▪️“Hamas, İran’daki komutanları tarafından idare ediliyor.”
    ▪️“Kutsal bir Yahudi gününde Yahudi devletine karşı sebepsiz ve hain bir saldırı gerçekleştirdiler.”
    ▪️“Masum siviller katledildi ve yaralandı, hâlâ birçok sivil saldırı altında.”
    ▪️“İsrail devleti, vatandaşlarımıza yönelik bu açık tehdidi ortadan kaldırmak için gerekli tüm önlemleri alacak.”
    ▪️“İsrail, tüm bu zorlukları aşacaktır.”
    @erefefik

8. İris Cibre 🐦
    @iriscibre
    Sabahtan beri ne kadar cahil varsa saldırıyor
    Hiç önemli değil, ben alışığım ve tüm cahil ve iğrenç küfürleri, ahlaksız hştabetleri ile savaşırım da

Yalnız bu en tehlikelisi
    Bakın, açıkça adam fişlediğini ve liste hazırladığını söylüyor
    Üzerine beni hedef gösteriyor
    Bu insanlarla aynı yerde yaşadığıma inanamıyorum

Tabii ki hukuken gereken yapılacak
    @fahrettinaltun

@SiberayEGM

@istanbul_EGM

@adalet_bakanlik

Vatandaşlarınızı fişleyenler var
    Bakalım nasıl aksiyon alacaksınız
    Bayağı da bir güveni var kendine, neye güveniyor?
    @erefefik

Sayfa 1590/2347 İlkİlk ... 5901090149015401580158815891590159115921600164016902090 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •