Bir sen eksiktin...İsrail'e komşu Müslüman ülkeler bize geçiş hakkı verirse Kudüs'ü fethederiz.
-Taliban
Bir sen eksiktin...İsrail'e komşu Müslüman ülkeler bize geçiş hakkı verirse Kudüs'ü fethederiz.
-Taliban
@erefefik
ABD'den İsrail'e 4,5 milyar dolarlık acil yardım paketi
▪️Pentagon yarın Tel Aviv'e silah göndermeye başlayacak ve Ukrayna'ya yönelik malzemeleri İsrail'e yönlendirecek.
@erefefik
Elon Musk
@elonmusk
The real fight is not between right and left, but rather between humanists and extinctionists.
@erefefik
Furkan Bölükbaşı
@furkancerkes
·
3s
Müslümanlar yüzyıllardır pek çok vahşete ve soykırıma uğradı ama hiçbir zaman silahsız sivilleri katletmedi.
Hz.Ali yüzüne tüküren düşmanın bile “kendi nefsim için can alırsam” endişesiyle canını almaktan vazgeçti.
Haklı davamızda asla boyun eğmemeliyiz ama zulüm de etmemeliyiz.
Fotoyu başka yerden kopyaladım. Öyle fotolar var ki, buraya kopyalamıyorum. Demek ki, Furkan da görüyor bunları.
@erefefik
https://twitter.com/Dogu_Perincek/st...36543889613066
Doğu Perinçek
@Dogu_Perincek
#AksaTufanı harekatını, bütün yüreğimizle ve bilincimizle destekliyoruz.
Bu harekat, Filistin Devletinin kuruluşu, Filistin Halkının tarihi ve meşru haklarına kavuşma mücadelesinde dönüm noktasıdır.
Doğu Kudüs merkezli Filistin Devletinin kuruluşu bütün insanlığın mücadelesidir.
@erefefik
Davutoğlu'nu kastediyor...İsrail Türkiye'de
@IsraelinTurkey
İsrailliler hain saldırılar sonucu hayatlarını kaybederken ve işkenceye uğrarken, Türkiye'de bazı basın-yayın organlarının ve siyasetçilerin yalan haber yayması kabul edilemez.
Daha açık söylemek gerekirse; bugün yaşananlar, İsrail'in herhangi bir hareketi ile ilişkisi olmayan, bir cevap niteliği taşımayan, Hamas tarafından önceden planlanmış terör saldırılarıdır.
Çok uzun süredir terörle mücade etmiş olan iki ülke olarak, İsrail ve Türkiye bu terör eylemlerine karşı omuz omuza durmalı, teröre hiçbir koşulda destek verilmemelidir.
@erefefik
Rusya Dışişleri Bakanlığı :1967 sınırları içerisinde başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız bir Filistin devletinin kurulmasını destekliyoruz.
İşte budur. TSK, Doğu Kudüs'e girmeden, Roma.2 kurulamaz...
@erefefik
Yer İmleri