Sayfa 16/1030 İlkİlk ... 6141516171826661165161016 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. her ay 70-80 tl arasında gelen elektrik faturası 119 tl gelmis kullanımım aynı ekstra birseyde kullanmadım eeee 1 ayda %20 xam geldiyse maksimum 95 tl gelsin diyelim gerisi ne bu kadar onu anlamadım zam %20 mi 40 mı belli degil faturaya gore ..3 milyon suriyeli yolda tabi para lazım devlete kaynak zamlar ulan arkadas savasan orda rusya abd iran ( petrolu ve diger madenleri yiyenler ) ...onlar tek multeci almıyorlar bizim ulke yol gecen hani ..sefasını suren onlar ve multeciler cefasını ceken turk halkı .

2.  Alıntı Originally Posted by gk1986 Yazıyı Oku
    Burada inanılmaz oranlar telaffuz edilmeye başlanmış, en yüksek aldığım oran 27.08'da 20.75 idi. Başka bir bankadan da 31.08'de ise 1m+ üstüne 20.5 aldım vadeyi bozup. Gerçi bu hafta artmıştır muhakkak ancak dolar için 6 faiz ne demek. Yabancı yatırımcı getirip mevduata koysa yeridir.

Vakıfbank'ın yüksek verdiğini biliyorum ama telaffuz edilen oranlar çok enteresan. Burgan bank düşünmeye değer bir banka şu an anlaşılan. Aktif geri kaldı ne yazık ki.

Kişisel fikrimce doların 6 altını görmesi bundan sonra neredeyse imkansız ama eğer 500 baz puan gibi bir artış olursa 5.7 lere belki iniş olabilir. Yine de uzunca bir süre o faiz oranlarıyla 6-7 arası dalgalanmasını bekliyorum. Eğer 300-400 baz puan bir artış olursa da 6 altını görmesi imkansız bence. 7.5-8 bandına da dayanabilir gibi geliyor yıl sonuna.

13 eylülde vadem var yeniden, doların vadesini yenilemeyecğim bu oranlara rağmen. Eğer itfa tarihi yakın eurobond'lar %8'e dayanırsa tekrar eurobond alacağım. Ya da ons altının 1200$'a geldiği düşünülünce altına da çevirebilirim dolarımı.

TL'de ise 13 eylül sonrası bir hafta günlük takılacağım. Oranlar iyice yerleşsin diye.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Buraya tahminlerimi not düşeyim istedim sadece.
    dolar faizi %6 inanılmaz değil 1990 lı yıllarda dolar için %22-%23 faizler alınırdı buna rağmen parayı tl de tutan yıllık bazda daha karlı çıkardı

3.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    her ay 70-80 tl arasında gelen elektrik faturası 119 tl gelmis kullanımım aynı ekstra birseyde kullanmadım eeee 1 ayda %20 xam geldiyse maksimum 95 tl gelsin diyelim gerisi ne bu kadar onu anlamadım zam %20 mi 40 mı belli degil faturaya gore ..3 milyon suriyeli yolda tabi para lazım devlete kaynak zamlar ulan arkadas savasan orda rusya abd iran ( petrolu ve diger madenleri yiyenler ) ...onlar tek multeci almıyorlar bizim ulke yol gecen hani ..sefasını suren onlar ve multeciler cefasını ceken turk halkı .
    Halkımız da biraz hakediyor. Tercihini Suriyelisiz Bir ortamda yaşama yönünde de Oy kullanabilirdi

4.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    her ay 70-80 tl arasında gelen elektrik faturası 119 tl gelmis kullanımım aynı ekstra birseyde kullanmadım eeee 1 ayda %20 xam geldiyse maksimum 95 tl gelsin diyelim gerisi ne bu kadar onu anlamadım zam %20 mi 40 mı belli degil faturaya gore ..3 milyon suriyeli yolda tabi para lazım devlete kaynak zamlar ulan arkadas savasan orda rusya abd iran ( petrolu ve diger madenleri yiyenler ) ...onlar tek multeci almıyorlar bizim ulke yol gecen hani ..sefasını suren onlar ve multeciler cefasını ceken turk halkı .

elektrik faturasını yüksek çıkaran bir sebep de okuma gün sayısı,
    aylık fatura yerine,

gelen fiat / gün sayısı =Günlük tüketim tl hesaplaması daha doğru sonuç verir ..
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    elektrik faturasını yüksek çıkaran bir sebep de okuma gün sayısı,
    aylık fatura yerine,

gelen fiat / gün sayısı =Günlük tüketim tl hesaplaması daha doğru sonuç verir ..
    baktım 30 gunluk gun sayısı normal yani.. 35-40 gunluk olsa neyse

6.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Halkımız da biraz hakediyor. Tercihini Suriyelisiz Bir ortamda yaşama yönünde de Oy kullanabilirdi
    girdiler birkere hangi parti gelirse gelsin asla gitmezler ben olsam bende gitmem napim allahın colunde ..bulmusum burada bedeva yasamı ekmek elden su golden deniz var orman var ..bastan hata yapıldı madem yardım edilecek sınırın diger tarafında bakılmalıydı ...kadir kıymet bilseler neyse onu da bilmiyorlar...simdi onlar haricinde ıraklı afgan pakistanlı dolu ...gecenlerde burdada paylastım afgan bir hamalla konustum diye adam aynen sunu dedi turkce de biliyor . iran uzerinden yuruyerek geldik daha cok gelicek tanıdıgım var ..yıllardır suriyelilere bedeva bakıyorsunuz birazda bize bakarsınız dedi herif aynen bu ..ne desek bos .

7.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    baktım 30 gunluk gun sayısı normal yani.. 35-40 gunluk olsa neyse
    ilginç bana 80 tl altında elektrik faturası geldi en son....
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    ilginç bana 80 tl altında elektrik faturası geldi en son....
    sana zam yansımadımı kullanımım hep aynı hani desem ekstra sunu sunu calıstırdık tost yaptık utu kullandık neyse ama yok herzaman neyse aynı sekil..neyse yapacak birsey yok ....komsum 1 aydır evde yok 65 tl gelmis sadece calısan 1 buzdolabı o kadar .

Sayfa 16/1030 İlkİlk ... 6141516171826661165161016 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •