Sayfa 16/650 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 121 - 128 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. kardaş bu davada yanındayın ne gerekıyorsa beraber hareket edebılırız nereye ne yapılması yazılması gerekıyosa yapalım bız yandık başkaları yanmasın bole bı dolandırıcılık yok allah kahretsın patrona pamukovanın odenmış olan 7 mılyon hısse devır sozlesmesını adam 5 aydır ertelıyo bunlar iş fln yapmıyo bunların yaptıgı iş borsada mılete gecırmek başkada bısı yaptıkları yok bu yavsakların

2. bizim kahpe 3.11 e dokundurup çekiyo bakalım nolacak. dip çalışmasını 3.09 yaptın zaten geçenlerde oraya bişey kalmadı kahpe...

3. ne mal oldugu anlaşılınca hemen bıst 100 den çıkarıldı verusun bıst 100 dekı seruvenı 3 ay surdu mayıs hazıranda bı daha çıkarıyolar allah mılletın çarptıklarınızı yanınıza komasın inş çoçuklarınız ilaç parası olur inş

4. spek efendı umarım bu yazılarımızı okuyosun belkı bız sana guvenerek paramızı kaybettık ama sen serefını kaybettın sıkım senın serefını bu saaten sonra zor alıcı gelır senın tahtana

5. Berbat hareketlerine dayanamayıp kol kestim kalanlara bol kazançlar. Patron kağıdı degilmi hepsi aynı şeyin farklı renklisi

6. Vertu hissesinde ki hareketler için kap ta bir açıklama bekliyoruz bu aşırı fiyat dalgalanmaları zarar verici olabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by devletmemuru Yazıyı Oku
    Berbat hareketlerine dayanamayıp kol kestim kalanlara bol kazançlar. Patron kağıdı degilmi hepsi aynı şeyin farklı renklisi
    bnce en dosruusunu yaptn darısı basımıza inş.bu şeref yoksunların işle alakası yok iş miş hikaye bunlar borsada oynuyolar ama sorulur hesabı bu dunyada olmasa bıle otekı dunyada...

8.  Alıntı Originally Posted by sehmuz Yazıyı Oku
    bnce en dosruusunu yaptn darısı basımıza inş.bu şeref yoksunların işle alakası yok iş miş hikaye bunlar borsada oynuyolar ama sorulur hesabı bu dunyada olmasa bıle otekı dunyada...
    Sayın Şehmuz içinin yanıyor olmasını paylaşıyorum ve içtenlikle anlıyorum uzun süredir zararda oturuyoruz ümidimizi kıran spekülatörün elinde oyuncak bir hissedeyiz yatırımcı borsada nasıl para kazanır yatırım yaptığı Şirketi kar edip temettü dağıtırsa alır bekler evet bu hisse kar etti temettü vericek gelgelelim fiyat düştü ya da düşürüldü hisse fiyatı 70000 lerdeki yerde BELLİ BU HİSSEDE OPERASYON VAR HARAM ZIKKIM OLSUN.ASLA TAVSİYEM YOKTUR ÇOK UZUN YILLAR BORSADAYIM Kİ İHTİYACIM OLMAYAN PARA İLE BU HİSSE REZİL OLUYOR KİMSE BU KAĞIDI ALMAZ SPEK BATACAKSIN.

Sayfa 16/650 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •