Sayfa 16/243 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 1943 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Fx blıtz trade (dow gold usd bıtcoın)

Sn selym fikir alisverisi yapmak guzel. Yorumlariniz benden saglam inanin. Lutfen oyle cumleler kurmayin kelin merhemi olsa gibi

Birkac kisi daha gelse mutabik kalsakta oyle islemlere girsek cok isterim.
    Ben simdi daha emin oldum gbpusd nin duseceginden. Ama asagidaki hedefim saglam degil o yuzden guvenemiyorum kendime short acmak icin. 1.41 saglam oldugu icin alis girmeye karar verdim.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Sn selym fikir alisverisi yapmak guzel. Yorumlariniz benden saglam inanin. Lutfen oyle cumleler kurmayin kelin merhemi olsa gibi

Birkac kisi daha gelse mutabik kalsakta oyle islemlere girsek cok isterim.
    Ben simdi daha emin oldum gbpusd nin duseceginden. Ama asagidaki hedefim saglam degil o yuzden guvenemiyorum kendime short acmak icin. 1.41 saglam oldugu icin alis girmeye karar verdim.
    Geçen ay istifa edip evden çalışmaya başladım. Ve hiç olmadığı kadar düzensiz biri oldum çıktım. Bu saatte foruma cevap yazan nadir insanlardanımdır.

Ben ne biliyorsam forumlardan öğrendim; tabii grafik çalışmadan bir şeyler olmuyor. Bir de kimse kimsenin sonucunu görmediği (özellikle forumlarda) için herkes diğerini kendinden iyi sanıyor. Aslında öyle değil... Forexfactory de trade explorer özelliği olmasına rağmen çok az insan kullanıyor ve sonuçlarını gösterebilecek kadar cesur duruş sergiliyor. Tıpkı sizin de dediğiniz gibi daha fazla katılımcı olsa hoş olur. Ama ne yazık ki FX den hala "oynamak" diye bahsedilen bir coğrafyada yaşıyoruz. "Öğrenilecek" bir şey gözüyle bakılmıyor.

Siz FIBO kullanıyorum dediğinizde kendi kendime "vay anasını" dedim. Helal olsun valla...

Herkese iyi geceler, selamlar

Samimiyetiniz güzel

Şimdi siz böyle yazınca kendimi şansa kazanıyor gibi hissettim. Evet haklısınız çok çalışmalı ve işlemlerimizi bilinçli açmalıyız. Bilginin ürünü olmalı her sonuç.

Forumlarda paylaşım yapmak fikir beyan etmek güzel. Zor olan işlemlerinizi insanlara açmak. Hem kendinizi baskı altında hissediyorsunuz hem de başkaları sizden etkilenip işleme girerse ve kaybederse endişesini taşıyorsunuz.
    Sorumluluğu büyük.

Herkesin herkesten öğreneceği birseyler muhakkak var. Bu şekilde kullansak forumu daha sağlıklı aslinda. Bakın ben sizden forex factory sitesini öğrendim. Girip inceliyecegim.

Çok çalışmak gerekiyor ama vakitte yok ki. Hayat sadece işten ibaret değil. Herşeyin hakkını vermek lazım.
    Bunların başında kendimizi ihmal etmemek geliyor. Düzensiz olmamak

Ben de kötü mü iyi mi tuhaf bir rüya gördüm erkenden uyandım.

İyi pazarlar.

Bu fotoğrafa baktigimda tarif edilemez duygular yaşıyorum

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Bu fotoğrafa baktigimda tarif edilemez duygular yaşıyorum

Günaydın,

Bir tane arkadaşımın attığı 1 buçuk saatlik müziği dinlemeye başladım.. 14 dakika doldu ve bitecek gibi durmuyor. Bu ritimle binlerce km yürürüm herhâlde.

Başarılı Türk Bilim Adamları (ve Bilim kadınları) görmek elbette güzel. Hep adımızın kötülüklerle anıldığı dünya düzeninde bilimle yan yana anılıyor olmak çok güzel bir his. Nefes almış gibi hissediyoruz kendimizi millet olarak.

Ama hala JONAS SALK 'ın gölgesinden kurtulabilmiş bir bilim adamı veya bilim kadını görebilmiş değiliz. JONAS SALK kim mi?

"1950'li yıllarda çocuk felci salgınının doruk noktasında olduğu sırada bulduğu aşıya patent almayı reddederek 7 milyar doları elinin tersiyle bir kenara itmiş ve bu sayede aşının son sürat seri üretime girmesini sağlayarak milyonlarca çocuğu ömür boyu sakat kalmaktan kurtarmış ABD 'li doktor. bugün çocuk felci yüzünden tek bacağı sakat kalmış insanlar görmüyorsak, çocuklarımızda çocuk felci endişesi taşımıyorsak bu adam sayesindedir."

Okuyunca "Vay anasını ne adamlar var be..." diyip sigara yakası geliyor insanın..

İyi haftasonları

Sn selym bahsettiğiniz bilim insanı gercekten çok yüce bir insanmış. İyiliğin vücut bulmuş hali. Ama diğer taraftan keşiflerini farklı yöntemlerle insaligin hizmetine sunan bilim insanlarını da eleştirmek istemem açıkçası. Şimdi bazen görürsünüz. Bazi yazarlar kitaplarını online ücretsiz PDF olarak herkese acar bazıları ise ücret karşılığı. Ben her ikisine de saygı duyarım. Bunlar hassas mevuzlar ve su daha iyi bu az iyi şeklinde hükümler vererek Allah'ın işine karışmak istemem doğrusu

İyi insanlar iyi ki varlar

Dax in grafigini inceledim biraz. 14228 de muhtesem bir sinyal var. Eğer ki 15 bine cikarsa burdan onda short olayına girebilirim sembolik.
    Dax en pahalı enstrüman. Mikro lotu 80 pound. Çok fazla açamıyorum pozisyon. Perşembe trade yaptım ama kurşunumu cok çabuk bitirdi. Tedirgin oldum.
    Dow 22 pound. Altın 6 pound. Gbpusd 2 pound.
    En güzel gbpusd de trade etmem lazım aslında. Ama en az ondan kazandim pozisyonlarımı patlatinca 1.4240 da.

Neden çünkü ucuz diye bir yuklenmisim haliyle patladı

Daxin sinyalini de Fibonacci ile buldum. 14228 efendim yazın bir kenera.

Sayfa 16/243 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •