Sayfa 16/31 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
Arama sonucu : 247 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Viop takip

niyeyse dinledikce bir gülme tutuyor beni

https://youtu.be/WvsNwz9uurM
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

VİOP__ satış sesleri yükselmeye başladı ama ben ilk etapta yarın ne kadar yaparlar bunu izleyerek göreceğiz ama düzeltme olabilir diye düşünüyorum. yani pata küte satış olacak bir durum görmüyorum. en azından ay bitene kadar
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

viop__direnç 137.050 burası bilindiği gibi yılın zirvesi.. geçilemediği sürece alım kollamak sakıncalı

bu "fonet" beni mahcup ediyor. bu kadarda aç gözlük olmazki garan_ dirençleri tepeledi geçti ve 11.07 ye takıldı. burasıda geçilirse yeni zirveler aranacak.. viop buda zirvesini geçti artık geri çekilmeler alım fırsatı olarak değerlendirilmeli. saat çok erken çünkü. gün sonu ikinci roketi çalıştırma ihtimali var.. haberleri dinlediniz şimdi reklamlar fonet fonet fonet

5. zirve masada demiştik değil mi dostum ;) gördüğümüze göre...biraz salsak fena olmaz sanırım... x100 sınırlarda artık... ben söylendiği gibi 120 ler şimdilik zor derim ... biraz gevşeyelim rahatlayalım modu var bende
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    zirve masada demiştik değil mi dostum ;) gördüğümüze göre...biraz salsak fena olmaz sanırım... x100 sınırlarda artık... ben söylendiği gibi 120 ler şimdilik zor derim ... biraz gevşeyelim rahatlayalım modu var bende
    evet demiştiniz ben zaten sizin oyunculuğunuzu beğeniyorum. izleyelim bakalım şurda kaldı bir saat

sayfa viop başlığı ile açıldı. hafta sonuna kadar viop ile süsleyip sonra tek başıma yoluma devam edeyim. malum hem oynayıp hem seans içinde yazacaksın.. bende nerde öyle da vinci yeteneği

Sayfa 16/31 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •