xu030..
teknik gereği kozalla ilgilenen birinin ana ekranında 1.sırada xu030 olmalı bence.
bu sefer olurda maviye yaklaşırsa o mavi tutmaz direkt hedef beyaz olur.
![]()
xu030..
teknik gereği kozalla ilgilenen birinin ana ekranında 1.sırada xu030 olmalı bence.
bu sefer olurda maviye yaklaşırsa o mavi tutmaz direkt hedef beyaz olur.
![]()
Bende o zamanlarda vardı KOZAD 0,96 dan almıştım baya yüklü bir miktar. 1 ay gibi bir sürede 0,65 tlye düşmüştü. İşyerimde rahmetli bir abi vardı satma bunun Gümüşhane'de madeni var onu çıkarmaya başlayacak dedi. Gel zaman git zaman ben kağıdı 1,26 dan satmıştı.çBen sattıktan 2 hafta gibi bir sürede kağıt 5 tl ye gelmişti. Borsadan ilk kazandığım para KOZAD dır.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.
her tahtanın bir ağa babası vardır.. o ne derse o olur...zamanı,mekanı,haberi,tekniği o çizer...içerde büyük kulakları vardır..şirketle yakındır..ne ne zaman gelecek ilk o öğrenir...beklentileri alır gerçekleri satar..satmadan önce de güzel pazarlar..borsada bunu bilir bunu derim..çok nadir dir koçların vuruşması...birbirlerini incitmezler..ama bazen öyle kapışırlar ki kalp krizinden seans izlerken ölebilirler..
bizim ağa sağlam ve akıllı gidiyor..rezervle gübre gibi dellenir mi ??
hazine önümüzdeki günlerde süper bono arzı yapacak diye görüşler var henüz net olmasa da 3 aylık yüzde 20 veya 6 aylık yüzde 30 faiz getirisi gibi cazip olması planlanan bir bono,amaç bankalardaki döviz hesaplarını çözdürebilmek ve merkez bankasının eksiye düşmüş rezervlerini ucuz dolar toplayarak düzeltmekmiş
eğer böyle bir bono arzı olursa kozal kasadaki 7.5 milyarı bu iş için kullanabilir mi yoksa sadece döviz bozduran bu bonodan alabilir diye şart mı getirirler bilemedim,bizim para zaten tl ve faizde şu an,ama bu kısa vadeli süper bono çıkar ve parayı oraya bağlayabilirsek çok süper olurdu
Mahkeme günü ne zaman acaba,,en son subatta söylentisi vardı,,şirket bu konuda çok ketum,,milleti bilgilendirde sağda solda dedikodu olmasın.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
yillardir takip ederim Kozaa ve Kozal
ne zaman yabanci satisi var derseler, ve yabanci takaslari gözümüze sokulsa
hep çıkmıştır, bunda da aynisi oldu nitekim,
Kozaa 2 tl 7,7 rallys yabani satislari bittikten sonra ( yabanci diyorum satan city ve deuche kurumlari)
Beklentim Rezervlerde artışlar,
herkese Helalinden bol kazanç![]()
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer İmleri