Sayfa 16/375 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 2998 madde; 121 - 128 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1. xu030..
    teknik gereği kozalla ilgilenen birinin ana ekranında 1.sırada xu030 olmalı bence.
    bu sefer olurda maviye yaklaşırsa o mavi tutmaz direkt hedef beyaz olur.

2.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Kozal'ı anlamak takasla, makasla olmaz. Yabancı aldı, tabancı sattı.. Yabancı Türkiye'nin haritadaki konumunu mu biliyor ki gelip de kağıdını alacak? Ne yabancısı? Önce bunları bırakalım bir kenara. Bu mitleri, masalları, efsaneleri, dümenleri bırakalım. Yoksa takasla ömrünüz geçer, bir şey anlamazsınız.

Kozal'ın hareketlerine anlam vermek isteyenler, henüz daha ortada Kozal yokken, davetiye üretiminden altın madenciliğine geçişin ilk zamanlarındaki Kozad-Ipmat hareketlerini görmüş olmalı. 1 liralardan kalkışları görmüş olmalı. Korku, adrenalin nedir, kazanç-kayıp nedir, onu tatmış olmalı. Bir de bunları yorumlayabilecek bir bilgi birikimi olmalı.

Bu kağıtlar yukarı giderken veya aşağı düşerken adam gibi, efendi gibi hareketler yapmaz. Her an kelle koltuktadır. Sadece uzun vadeli avantajları kavrayanlar veya tehlikeleri fark edenler yönü kestirebilir. Geri kalanlar üzerinde bile kalamaz bu atın.
    Bende o zamanlarda vardı KOZAD 0,96 dan almıştım baya yüklü bir miktar. 1 ay gibi bir sürede 0,65 tlye düşmüştü. İşyerimde rahmetli bir abi vardı satma bunun Gümüşhane'de madeni var onu çıkarmaya başlayacak dedi. Gel zaman git zaman ben kağıdı 1,26 dan satmıştı.çBen sattıktan 2 hafta gibi bir sürede kağıt 5 tl ye gelmişti. Borsadan ilk kazandığım para KOZAD dır.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

3. her tahtanın bir ağa babası vardır.. o ne derse o olur...zamanı,mekanı,haberi,tekniği o çizer...içerde büyük kulakları vardır..şirketle yakındır..ne ne zaman gelecek ilk o öğrenir...beklentileri alır gerçekleri satar..satmadan önce de güzel pazarlar..borsada bunu bilir bunu derim..çok nadir dir koçların vuruşması...birbirlerini incitmezler..ama bazen öyle kapışırlar ki kalp krizinden seans izlerken ölebilirler..
    bizim ağa sağlam ve akıllı gidiyor..rezervle gübre gibi dellenir mi ??

4. hazine önümüzdeki günlerde süper bono arzı yapacak diye görüşler var henüz net olmasa da 3 aylık yüzde 20 veya 6 aylık yüzde 30 faiz getirisi gibi cazip olması planlanan bir bono,amaç bankalardaki döviz hesaplarını çözdürebilmek ve merkez bankasının eksiye düşmüş rezervlerini ucuz dolar toplayarak düzeltmekmiş

eğer böyle bir bono arzı olursa kozal kasadaki 7.5 milyarı bu iş için kullanabilir mi yoksa sadece döviz bozduran bu bonodan alabilir diye şart mı getirirler bilemedim,bizim para zaten tl ve faizde şu an,ama bu kısa vadeli süper bono çıkar ve parayı oraya bağlayabilirsek çok süper olurdu

5. 122 üstü durdukça. 48 liralık flama oluşumu var..

YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

Mahkeme günü ne zaman acaba,,en son subatta söylentisi vardı,,şirket bu konuda çok ketum,,milleti bilgilendirde sağda solda dedikodu olmasın.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,050
    yillardir takip ederim Kozaa ve Kozal
    ne zaman yabanci satisi var derseler, ve yabanci takaslari gözümüze sokulsa
    hep çıkmıştır, bunda da aynisi oldu nitekim,

Kozaa 2 tl 7,7 rallys yabani satislari bittikten sonra ( yabanci diyorum satan city ve deuche kurumlari)

Beklentim Rezervlerde artışlar,

herkese Helalinden bol kazanç
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

8.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    122 üstü durdukça. 48 liralık flama oluşumu var..

Bende gördüm bayrak flamayı ama biraz daha sıkışması lazım.Tabi flamayı tamamlayacak diye birseyde yok,inşallah flama tamamlanir.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

Sayfa 16/375 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •