Sayfa 16/1003 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Viop LXIII

Her yerde her konuda ÇÖKÜŞ apaçık ortada devam ediyor..
    Gazete alıyorsun. OLUMSUZ haberlerde okumak istemiyorsun!(Gözün takılıyor..)

Haber şu;
    2019-2023 arasında dünyada ORGANİK TARIM yapılan üretim alanı
    %36,8 artarken, Türkiye'de %45 daraldı.
    Aynı dönemde dünyada Organik Üretim yapan ÇİFTÇİ sayısı %38,7 artarken,
    Türkiye'de %36 azaldı..

2. Bak bu adam Galatasaray lisesi ve Boğaziçi mezunu.. İşi biliyor ama istediği yerden göstermek onun için kolay.. Kitle malum.

Türk borsası ile Abd borsası koreleymiş. Ama Abd borsasına dolar, Türk borsasına TL bakıp aynı grafikte bakacak kadar uyanık..Yer mi bizim ahali? Hem de afiyetle yer...

https://x.com/ibrahimmturhan2/status...lolWhHthg&s=19

Chat kardeş,
    bugünlerde bende mi,piyasada mı? bir ayarsızlık var, LONG açıyorum,20.000 aşağı gidiyor..
    Hisse vadeli alıyorum %-4 kapatıyor, tecrübeli pirimiz olarak tavsiyen nedir?

[IMG][/IMG]
    Allah razı olsun.Esselamüaleyküm

4. İsmail Saymaz:

İyi Parti’den istifa eden İstanbul ve Konya milletvekilleri Salim Ensarioğlu ve Ünal Karaman, yarınki kongrede AK Parti’ye katılıyor.

CHP listesinden Antalya milletvekili olarak TBMM’ye giren Gelecek Partisi’nden Prof. Serap Yazıcı’nın yarınki kongrede AK Parti’ye katılması bekleniyor.
    Gelecek Partili kaynaklar bu bilgiyi doğruluyor.

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bist yuzde 2 duşmüş . sankı yuzde 4.5 düşmüş gibi bır hava yaratılıyor gerçekten ilgınç yuzde 4.5 duserken böyle soylemler olmuyordıu gecmişte .. işin garibi tusıad olayına bu kadar tepkısız kalmasıydı bence bıstten enaz 2m kısı kacmıs dıye haberler var kyyı hosgeldın yaptiler .bedeava peynir fare kapanında olur
    Ooo Lambent dayı hoş geldin..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

bu hafta vade sonu..imamoğlu soruşturması derken bizi yine çıplak vatandaş gibi koştururlar akşamları..onun için biraz mola verelim.. Çıtak dayının bilezik parasını coinlerden çıkaralım..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

â–ªï¸Emlak Konut Fikirtepe Projesi'nde orta gelir grubu konut kampanyası fiyat listesi:

1+1 daireler: 7-10 milyon TL
    2+1 daireler: 10-15 milyon TL
    3+1 daireler: 18-25 milyon TL
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    İsmail Saymaz:

İyi Parti’den istifa eden İstanbul ve Konya milletvekilleri Salim Ensarioğlu ve Ünal Karaman, yarınki kongrede AK Parti’ye katılıyor.

CHP listesinden Antalya milletvekili olarak TBMM’ye giren Gelecek Partisi’nden Prof. Serap Yazıcı’nın yarınki kongrede AK Parti’ye katılması bekleniyor.
    Gelecek Partili kaynaklar bu bilgiyi doğruluyor.
    Kılıçdaroğlunun en büyük hatası ciğeri 5 para etmeyen hepsinin oyuda toplasan %1 etmeyen partilere gurup kurma şansı vermiş olmasıdır.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 16/1003 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •