....................
....................
Son düzenleme : TIFIL; 17-07-2025 saat: 12:17.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Gelirin her zaman sürekliliği iyidir dayucuğum.
Az olsun ama sürekli tıkır tıkır olsun
Yohusa bir anda kazanılan bir anda da gidebilür
Neyise
Senin işin zor 100 gr daha bu takı için birde düğün masrafı, beyaz eşya, mobilyası cartı curtu oldu mu sana 300 gr.
Çok çalış çook
Banada ihtiyacın olmuyan parayı getir, soona geri istiyorsun![]()
Hamdım Piştim Yandım
Independent Turkish
@TurkishIndy
·
3d
Ahmed el Şara'dan açıklamalar:
ï¸Süveyda'da güvenliği yerel gruplara ve dini şeyhlere devrettik
ï¸Kaosa, kargaşaya alışkın kanun kaçağı gruplar sivillere karşı suç işledi
ï¸Dürzi halkına karşı suç işleyen ve istismar edenlerden hesap sormaya kararlıyız
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Marbaş Menkul
#GARAN-Garanti BBVA hedef fiyatını 206,23 TL, tavsiyesini "al" olarak başlattı
#AKBNK-Akbank hedef fiyatını 84,43 TL, tavsiyesini "tut" olarak başlattı
#YKBNK-Yapı Kredi Bankası hedef fiyatını 36,12 TL'den 39,51 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "al" olarak korudu
#TSKB-TSKB için hedef fiyatını 20,14 TL, tavsiyesini "al" olarak sürdürdü
#ALBRK-Albaraka Türk için hedef fiyatını 11,97 TL, tavsiyesini "al" olarak sürdürdü
#ISCTR-İş Bankası C için hedef fiyatını 18,65 TL, tavsiyesini "tut" olarak başlattı
İsrail, Suriye savunma bakanlığını tamamen ortadan kaldırdı.!!!
İsrail Güvenlik Bakanı Ben Gvir:
Ahmed Şara konusunda yapılması gereken tek şey onu ortadan kaldırmaktır.!!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Bugün tatile cıkıyorum para işlerini hallettim... Arabanın parayı gönderdim...
kalanıda full dolara gömdüm...
Bu yahudi psliklerler yanlışlıkla Suriyedeki Türk üssünü vurduk derlerse ne olur hiç düşündünüz mü bizim borsayı ve piyasaları...
Yatırım tavsiyesi değildir.
ben, İran savaşı başladığında 8500 altı gelir diyordum ..bizdeki ekonomik çöküşü savaşa bağlarlar diye düşünmüştüm..
çünkü borsada son 5-6 yılda yapılan mega vurgun hala sönmedi..Türk ve dünya tarihinde bu soygunun örneği yok..düzeltmeye rağmen 5 yılda hala 70 kat yukarda olan hisseler var..sönmek için bişey bekliyor olmalı..daha ciddi bişey..
ama bişeyler olacak..bu sönüş olmalı..sıfırlanmalı..
kuzu emmi gibi bazıları 2 yıl var diyor çöküşe..
bence yanlış..bu 2 yıl devam etmez sistem..
sistemin çöktüğünü bile bile sisteme yatırımcı gelmez..
geliyor deniyorsa oyundur..
Yer İmleri