Sayfa 160/385 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

Alıntı Originally Posted by p&f Yazıyı Oku
    Sasa yi gerel i kozaa yi mali verilermi goturdu yoksa hayaller mi? Mali veriler biraz gec gelir ama savunma sanayine uretim yapmaya baslamasi ki bir yerlerden garantiler alinmasa bu kadar acele hisse satilip fon yaratilip sirket satin alinmazdi bence...bu nedenle onumuzdeki donemde ilginc haberler dusebilir diye dusunuyorum ki alinan guvenlik ihaleleri haric o alanda da ciddi bir buyume oldugu bariz..fikir bunlar sadece katilan olur katilmayan olur...ytd

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu yönden bakınca bir hikaye olduğu kesin ve burada her şey mümkün lakin kısa sürede 12 TL çok iddialı değil mi?

2. Kısa vade 7.20 orta vade 10-11..
    7.20den sonra mai benzeri bir haber daha düşerse ki "oyle bir ihtimal var" yeni hedef 8.80 sonra 11 olur. Ytd

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by antisansur11 Yazıyı Oku
    Kısa vade 7.20 orta vade 10-11..
    7.20den sonra mai benzeri bir haber daha düşerse ki "oyle bir ihtimal var" yeni hedef 8.80 sonra 11 olur. Ytd

Şirket zaten mai a.ş. ve tanıtek a.ş.'ye ortak olacağını açıklamıştı. mai bitti sıra tanıtek'te..

4.  Alıntı Originally Posted by HAK Yazıyı Oku
    Şirket zaten mai a.ş. ve tanıtek a.ş.'ye ortak olacağını açıklamıştı. mai bitti sıra tanıtek'te..
    Tanıtek ocakta olur herhalde.. Oluncaya kadar beklentiye 7-8 arasını görür bence

5.  Alıntı Originally Posted by p&f Yazıyı Oku
    Sasa yi gerel i kozaa yi mali verilermi goturdu yoksa hayaller mi? Mali veriler biraz gec gelir ama savunma sanayine uretim yapmaya baslamasi ki bir yerlerden garantiler alinmasa bu kadar acele hisse satilip fon yaratilip sirket satin alinmazdi bence...bu nedenle onumuzdeki donemde ilginc haberler dusebilir diye dusunuyorum ki alinan guvenlik ihaleleri haric o alanda da ciddi bir buyume oldugu bariz..fikir bunlar sadece katilan olur katilmayan olur...ytd

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

.sn p&f;

.temennilerinize bizde yürekten İnşaallah tez gerçekleşir diyerek iştirak ediyoruz....selamlar

Gerel'in ilk tesla ile elek.araç şarj teknoloji işbirliği haberi geldiğinde bir tavan ve sonrası çözülme olmuş ve ardından müdürün basın açıklaması ve gazete haberleri ile bugün geldiği nokta 1.960- 4.770 ...

Şimdi yarın ve önümüzdeki günlerde basında , savunma san., teknoloji dergilerinde akdeniz güvenlik zırhlı araç işine girdi haberlerini okuyacağız. peşinden fuarlar,ihaleler...

Bugünkü SSM açıklamaları savunma sanayiinde faaliyet gösteren yerli şirketlere çok iş düşeceğini gösteriyor.

Aynı şeyi tanıtek'te de yaşayacağız.

7. Bu yazılanlar bence umutlar ve temennilerimiz, bugün MAİ haberi düştü ve hissede tık yok, ihale alımları geldi düşüş devam etti. Yarın açılışta yönünü biraz belli eder. Ben şu anda bu hissede mecburen uzun vadeli yatırımcı oldum. İnşallah diledikleriniz kısa zamanda gerçekleşir.

8. Genelde her tahsisli sonrasi kisa yukari uzun aşağı görmüşümdür. Umarım yarın uzun beyaz bir bar yapar kendine. Yoksa o bugün yaptığı bar güzel bir poz vermiyor. Pastaya da bu hali ile yorum yapamıyorum.

var bi hikmet !!!!
    @İBİLOĞLU
    @TRADE_MANYAGI

Sayfa 160/385 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •