Sayfa 160/173 İlkİlk ... 60110150158159160161162170 ... SonSon
Arama sonucu : 1377 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: ISFIN - İş Finansal Kiralama

Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    hacım sen polemiğe girsen ne olur ?400 milyon lot bonoyu hisse senedi sanan adamla ben polemiğe girmemsen git kumda analiz yap.
    grafikte ikili tepe gayet net.burada tahtacının borazanları var herhalde malı verecek adam arıyorlar.

Haftalık Kanal tepesi 50 cent dip 30 cent.YATIRIMCILAR AMAN DİKKAT MALI ELİNİZE VEMESİNLER!.

En iyi yapılacak şey 50 centin kalıcı olarak kırıldığını görmek olacaktır.YTD
    Gerçekleşmedi 2 li tepe siz grafikte var dersiniz o ayrı konu çoğu hisse boşluk bırakır sert yükselişte sonra o boşluk kapanmaz siz boşluk kapanacak dersiniz lakin o boşluk kapanmaz yükselişine devam eder..
    Temeli analizi kuvvetli olan ve sonraki çeyreklerde daha iyi olabilme ihtimali yüksek hisse İş finansal ytd.Hissenin 10 günde 2 defa taban yaşaması çok kötü algı yarattı neyse sağlık olsun diyelim ytd...

Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    hacım sen polemiğe girsen ne olur ?400 milyon lot bonoyu hisse senedi sanan adamla ben polemiğe girmemsen git kumda analiz yap.
    grafikte ikili tepe gayet net.burada tahtacının borazanları var herhalde malı verecek adam arıyorlar.

Haftalık Kanal tepesi 50 cent dip 30 cent.YATIRIMCILAR AMAN DİKKAT MALI ELİNİZE VEMESİNLER!.

En iyi yapılacak şey 50 centin kalıcı olarak kırıldığını görmek olacaktır.YTD
    Kardeş fiyat kazanç oranı 5 civarında bir hisseden bahsediyorsunuz herhalde.
    Bu temel veriler birşey ifade etmiyor mu?
    Sağlıklar

50 cent 16 civarları iş finansal ağustos ayından beri düzeltme düşüş yaşayan hisse temel verileri 1,çeyrekte iyi geldi burada mal pazarlama durumu niye olsun temel veriler iyi geldiği sürece yoluna yükselişine devam etmesi mantıklı olandır 1,çeyrek açıklandığında hisse fiyatı 13 civarlarındaydı ytd.Tabi 2 taban yaşadık karizma ve algı bozulması kötü durum..

4. Yükseleni kırdı deyip..İkili tepe deyip boyun noktasından hisse alan...Gecelik TLREF degişken faizle (Ortalama %52 faiz) bono/tahvil ihrac eden şirket..Üçer aylık kupon ödemelerini bir kazançla öder ancak.Tahvil/Bono ihraç kararları likidite sağlayıcıcı işlemdir.Maksadını büyüyünce öğrenirsiniz.Herkese Hayırlı kazançlar.

5. Kavga yokkk herkese ekmek var iyi düşünün gerçi konu ısfin olunca bana dilber geliyor aklıma ........üzme amcaları dilberr

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Kardeş fiyat kazanç oranı 5 civarında bir hisseden bahsediyorsunuz herhalde.
    Bu temel veriler birşey ifade etmiyor mu?
    Sağlıklar
    temel veriler bir şey ifade ediyor da her fk si güzel olan gitmiyor.tekniğin desteklemesi lazım.50 cent i aşıp kalıcı olursa yukarı gider yoksa 30 cent civarlarına dönüş olur.geçmişte 1,5 doları görmüş 30 cente düşmüş.demek ki fk yetmiyor

Alıntı Originally Posted by Bismark Yazıyı Oku
    Yükseleni kırdı deyip..İkili tepe deyip boyun noktasından hisse alan...Gecelik TLREF degişken faizle (Ortalama %52 faiz) bono/tahvil ihrac eden şirket..Üçer aylık kupon ödemelerini bir kazançla öder ancak.Tahvil/Bono ihraç kararları likidite sağlayıcıcı işlemdir.Maksadını büyüyünce öğrenirsiniz.Herkese Hayırlı kazançlar.
    baktım senin gibi cahiller hissede ben günlüğümü yapıp çıkıyorum tabandan da alırım tavandan da.seniin gibi bonoyu hisse senedi sanan adamlarıı ifşa edince googledan bakıp yazmaya devam ediyorsun.
    aferim öğreniyorsun.

ikili dip de oldu enterasan görünüm var 50 centi kırdı kırdı kıramazsa malını 30 centten alırım.sen tutmaya devam et.YTD

30 cent 9 civarlarına düşüş yaşaması için 2,çeyrek karının zayıf açıklanması gerekir şuanda en kötü sektörde düşüş olursa o da en kötü 13 civarlarına düşüş yaşama ihtimali o da çok düşük ihtimal ayrıca 1,çeyrek karı iyi geldi ytd.Burada kimse hisse filan pazarlamıyor hissenin çarpanları ortada her şeyi neyse o şuan için...

8. $ bazında düşen çizgisi var. Oraya iğne attı ama kıramadı. Kırıp dönüp onayını aldığı zaman başka türlü bir trend oluşabilir. Temmuz aylarında farklı hareket yapıyor. Tahtada fon alışı veya mal değişimi olduğunu düşündürüyor bana hareketler. Benim hedefim çok daha yukarılarda. Taşıma maliyeti ve kredili mal maliyeti dolayısıyla 1$ tahtada ki hakim güçleri kurtarmaz sanıyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 160/173 İlkİlk ... 60110150158159160161162170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •