Originally Posted by
fuzzy_logic
Bir damla petrol bulsunlar çıkarsınlar Akdenizde, IBAN gönder bütün hesabımı sana transfer edeceğim.
Libyada ve Kerkükte çalışırken hem Afrika kıtasının hem de Arap yarımadasının jeolojik sınırlarını göstermişlerdi bana yerel yetkililer. Petrolün jeolojik sınırlarda bıçak gibi kesildiğini arasında 200mt olan petrol ve su kuyularıyla gördüm.
Sizin çok kıymetli kıta sahanlığınızda 1 litre petrol verecek jeolojik katman yok.
Geç bu ayakları geç asarım keserim şöyle böyle nutuk atmaya gelmez böyle şeyler.Petrolün doğalgazın altının nerede çıkacağını kimse bilemez.Günümüz de Anatartikada bile petrol arıyorlar , ingilzler aynı şekilde denizde petrol buldular.Yani dünyanın bazı bölgeleri vardır ki petrol yatakları doğalgaz yatakları daha çoktur fakat bıçak gibi keser su kuyusu petrol kuyusu yanyana gibi şeyler inandırıcı değil.Doğalgaz genellikle kömür yataklarına yakın yerlerde olur.Alın size Zonguldak kömür işletmeleri aynı bölgede doğalgaz bulduk.Devamı gelir mi yüksek ihtimalle gelir o bölgede arama çalışmaları devam edecektir.Yakın bölgelerde belki daha büyük resrvler bulunabilir.Akdeniz İsrail ve rumların bulduğu bölgelere yakın yerlerde yeni reservler bulunabilir.Ben Ege denizin dede petrol ve doğalgaz olabileceğini düşünüyorum.Gelgelelim zor ve masraflı işler bunlar.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Yer İmleri