Sayfa 154/1000 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: Viop - XXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
    Cumartesi klâsiğim..
    içelim guzelleşelim hacı dayı
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

2.  Alıntı Originally Posted by batizzez Yazıyı Oku
    Ayasofya kardeş kaç yaşındasın bilmiyom ben 51 yaşındayım merdiven çıkmada şu an bile bazen zorlanır oluyorum adam 66 yaşında yani neredeyse hasta olmuş diyecesiniz ��
    Zaten kolonda bir sıkıntı var. Bende yaş olarak aynıyım. Aldığı ağır ilaçlar sebebiyle olduğunu zannediyorum. Ben de ona benzer ilaç kullanıyorum. Cümle kurmakta zorlanıyorum.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kaldıraçlı işlemlerden kastı ne
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    vadeli işlemlerin tünü kaldıraçlı????
    Onu diyorum ben bundan viop dahil anlıyorum.
    bir halt olacağı yok.

4. YENİDEN ANLAŞMA SAĞLANMIŞ
    HAYIRLI OLSUN
    KİMSE ÖLMESİN ����

https://tr.sputniknews.com/dunya/202...-icin-anlasti/

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    short yapana vergi geliyor, long yapana vergi yok

short'tan kazandığının %50'si direkt kesilecek, hem de zararlı trade mahsup etmek falan yok..
    linkte böyle bir şey yazmıyor kaynak nedir. Eğer böyleyse yukarı ralli başlar.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

6. İyi olmuş bence kaldıraçlı ya da forex amacı dışında kullanılıyordu, kumar gibi, hedge amaçlı değildi.
    Ben 1 milyarlık hisse alıp fabrika ortağı olup yatırım yapacağım, biri gelecek 100 bin koyup kaldıraçlı shortla beni zarara uğratacak!
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

bir seyi unutmayin vade kapanisa 9 gun kaldi shortlari onune katmis pala 1220 en bu yana kovaliyor 1360 ve 1420 kadarda kovalamak isteyebilir...palanin almak icinde satmak icinde bahanesi vardir herkesin bildigi sebeblerde ne alir ne satar bizim piyasanin tek calistigi sistem short satan varsa al alan varsa sat..gaz haberi oyle geldi boyle geldiye bakmaz hesabinizi iyi yapin acacaginiz veya kapatacaginiz poz iyi ayarlayin iyi dusunun

4 saatlik ve gunluk grafikte hic asagi duser goruntusu yok daha cok yukari kopacak gibi duruyor..akbank garanti vakifbank gragikleride bunu destekler durumda..gaz haberi bi kac hisseye etki eder edecektirde 2 gunde kimisi yizde 5 kimisi yuzde 10 gitti daha ne olmasini bekliyorlar x30 hisselerinden 2 ileri 1 geri devam ede ede hedefine gidwcektir..
    forumda surekli asagi senaryo uretiliyor elle tutulan gozle gorulen hangi veri veya habere gore dusunuluyor anlamis degilim..borsanin dusmesi icin olumsuzluklar neler yukselmesi icin olumlu seyler neler karsilastirilmali

Sayfa 154/1000 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •