Sayfa 160/375 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon
Arama sonucu : 3000 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

Arkadaşlar mahkemeyi izleyeceğim.
    Buradan akşam bilgi veririm tarih 21 de 26 da değil.
    Daha önceki duruşmaları izlemiştim.bu dosya akın ipek yurtdışında olması nedeniyle ifadesi alınamadığı dan ayrılmıştır.
    Bu duruşmaya gelmeyeceği malum ama avukat tarafından temsil edilecek mi edilmiyecekmi bilmiyoruz.
    Duruşmada bu durum belli olur.avukat ile temsil olmaması durumunda belki karar çıkar aksi halde uzar tahminim vardır.
    TMSF.baskani kanunla çözeceğiz beyanı vardı bakalım bu konuda nasıl bir gelişme olacak.
    Sağlıklar

2. Sayın Cinali bekliyoruz

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Arkadaşlar mahkemeyi izleyeceğim.
    Buradan akşam bilgi veririm tarih 21 de 26 da değil.
    Daha önceki duruşmaları izlemiştim.bu dosya akın ipek yurtdışında olması nedeniyle ifadesi alınamadığı dan ayrılmıştır.
    Bu duruşmaya gelmeyeceği malum ama avukat tarafından temsil edilecek mi edilmiyecekmi bilmiyoruz.
    Duruşmada bu durum belli olur.avukat ile temsil olmaması durumunda belki karar çıkar aksi halde uzar tahminim vardır.
    TMSF.baskani kanunla çözeceğiz beyanı vardı bakalım bu konuda nasıl bir gelişme olacak.
    Sağlıklar
    Sayın cinali iyi haberlerinizi bekliyoruz , bir kağıtta daha denk gelmişiz haberim yoktu

Alıntı Originally Posted by Somers Yazıyı Oku
    Sayın cinali iyi haberlerinizi bekliyoruz , bir kağıtta daha denk gelmişiz haberim yoktu
    Kardeş kozaalar benim en güzel para kazandığım kağıt.eskiler beni bilir çok mücadele verdim bu forumda eski yazılarıma bakarsanız görürsünüz.
    Global ile kiyaslanmaz ama fiyatlama maalesef istediğim gibi olmadı.
    Şirketin gelen haberleri avod gönderse kaç tavan olurdu.
    Ama benim şimdilik zaman sorunum yok ama ileride ne olur bilemem.
    Hayırlısı olsun diyelim.
    Sagliklar

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Kardeş kozaalar benim en güzel para kazandığım kağıt.eskiler beni bilir çok mücadele verdim bu forumda eski yazılarıma bakarsanız görürsünüz.
    Global ile kiyaslanmaz ama fiyatlama maalesef istediğim gibi olmadı.
    Şirketin gelen haberleri avod gönderse kaç tavan olurdu.
    Ama benim şimdilik zaman sorunum yok ama ileride ne olur bilemem.
    Hayırlısı olsun diyelim.
    Sagliklar
    Bende çok uzun zamandır taşıyorum yorum dahi yapmıyordum, bu yıl iyi gelişmeler olacağını düşünüyorum tabi dediğiniz gibi onca haber avodda gelse nerelerde olurduk , bi baskı var kağıdımızda ama zamanı gelince kimse engelleyemeyecek gibi…

6. Koza Altın'ın sondaj çalışmalarından yeni müjdeler bekleniyor

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal: "Koza Altın'ın 240 adet arama ruhsatı var. 38 noktada sondaj çalışmaları sürüyor. Kütahya, Çanakkale, Söğüt, Karadeniz ve bu bölgede sondajlarımız var. Bunlardan da olumlu neticeler alıyoruz. Bunların da raporlanmasının ardından yeni müjdelerle beraber halkımızın karşısına çıkmayı ümit ediyoruz"

https://www.memurlar.net/haber/97557...XQ2nhEiWo.link
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

7. Sayın Cinali mahkeme bu ay olmayacak mı?
    Çıkan sonuç Yargıtay,AYM ve AIHM ye gitme süreci olacak mı? Olursa bu sürünme daha devam eder korkusundayım
    Ytd

Alıntı Originally Posted by knockermaster Yazıyı Oku
    Sayın Cinali mahkeme bu ay olmayacak mı?
    Çıkan sonuç Yargıtay,AYM ve AIHM ye gitme süreci olacak mı? Olursa bu sürünme daha devam eder korkusundayım
    Ytd
    Mahkeme bu ay olacak ama tabiki temyiz süreçleri olacaktır.bu ay olacak olan Akın ipek ile ilgili olanı
    Koza İpek holding davası Yargıtay'da devam ediyor

Sayfa 160/375 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •