Sayfa 160/583 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Evet aynen hocam, bu hisseyi de düşürerek para kazanan bir grup var maalesef, yok ki hisseyi yukarı sürüpbunların donuna kadar her şeylerini alacak bir babayiğit kurum, beter olsunlar inşallah.
    Evet . O gruplar birbirini öpmeye çalışırlar sürekli.kimisi yükselişe kimisi düşüşe oynar.bi açıkta yakalarsam bende onları öpecem...ben uzuncuyum sabırla olumlu haber ve bilançoları beleyecem....
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

2. Dün şirketten gelen haberden sonra az bir umutlandım, en azından bir şeyler yapıyorlar, bir vizyonlar var gibi, zaten olması lazım.
    Şu vade bitsin hele, göreceğiz tahtayı paçavrayı çevirenleri.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Son düzenleme : bawer; 29-07-2022 saat: 13:40.

4. Bu enkazı kim kaldıracak, endeks fezaya çıktı yahu.

İyi bir hafta olması dileğiyle.

Son düzenleme : bawer; 01-08-2022 saat: 11:26.

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bu enkazı kim kaldıracak, endeks fezaya çıktı yahu.

İyi bir hafta olması dileğiyle.

Bilerek basıyo iyi aile çocukları.şu endekste bile soluk aldırmıyorlar.iyice gıcık oldum 30 a da satmam artık.....inadına gömdüm o hesabı tek lot satmam deyyuslara....

6. Bu takozluk sattıkları mallarını yerine koymadıkları için olabilir mi acaba.
    İnşallah şemsiye tam açılır da batarlar tahtayı bu hale getirenler, şirket bir haber gönderse yeter.

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bu takozluk sattıkları mallarını yerine koymadıkları için olabilir mi acaba.
    İnşallah şemsiye tam açılır da batarlar tahtayı bu hale getirenler, şirket bir haber gönderse yeter.
    Emin ol hangi haberin ne zaman yollanılacağını çok iyi biliyorlardı.malesef ülkede her kadroyu , her kurumu , her kanunu , haberi herşeyi menfaatine hiç çekinmeden kullanan bir yönetim var.halkın kendilerine olan güvenlerini mahvettiler.bu kadarmı umursamazca yönetilir ülke....

8.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Emin ol hangi haberin ne zaman yollanılacağını çok iyi biliyorlardı.malesef ülkede her kadroyu , her kurumu , her kanunu , haberi herşeyi menfaatine hiç çekinmeden kullanan bir yönetim var.halkın kendilerine olan güvenlerini mahvettiler.bu kadarmı umursamazca yönetilir ülke....
    Bozoklu hep seyleyip dururdu, fona geçince bir hayır gelmez diye, o gün bugün bir hayır göremedik hep düşüyor.
    Bugün Asels, Vestl gibi ağır hisseler bile %3-5 yaptılar bizimki eksiye zorluyor, yazık günah bu şirkete yahu.

Sayfa 160/583 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •