Sayfa 159/584 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
Arama sonucu : 4666 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. Tatilde işgence oldu bana...borsa izlemekten başka yapacak bir işim yok.malesef ttkom izliyoruz....
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

2.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Tatilde işgence oldu bana...borsa izlemekten başka yapacak bir işim yok.malesef ttkom izliyoruz....
    Borsacının tatili olmaz ortak, ne yapıp ne edip takip ediyoruz bir şekilde, bedenen kurtulsak bile ruhen kurtulamıyor insan.
    Kapat ekranı, akşama bak yeterli, zaten kıvratıyor hisse.
    İyi tatiller.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Bu açığa satış olayı borsadan kaldırılmalı..kumarhanede çevirdiler iyice borsayı
    ...

4. Türk Telekom Grubu olarak, ülkemizin ve müşterilerimizin dijital dönüşüm yolculuğunda; sabit, mobil ve genişbant haberleşme ürünlerinin yanı sıra pek çok alanda dijital ürün ve hizmetler sunarak ülkemize değer katmaya devam etmekteyiz. Bu çerçevede, dijital odağımızı güçlendirmek ve mevcut dijital ürün ve hizmet portföyümüzü genişletmek amacıyla Türk Telekom Grubu bünyesindeki belirli ürün ve servisleri yeni bir yapıda konumlandırmayı hedefliyoruz.

Dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında yeni atılımlar gerçekleştirmek üzere, Türk Telekom Grubu bünyesindeki dijital şirketlere bilgi teknolojileri (BT) altyapı hizmeti sunma faaliyetlerinin ve oyun servisleri, dijital yayın servisleri, bulut çözümleri vb alanlardaki mevcut dijital ürün ve servislerin kurulacak yeni şirketler veya mevcut grup şirketlerimiz altında yeniden yapılandırılmasına Yönetim Kurulumuzca karar verilmiştir.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1048844

Vay be, vizyon sahibi bir yönetimin olması umutlandırdı beni.
    Bir de lisans süre uzatımını da yaparlarsa tam puan benden.

Hayırlı olsun.

5. Fiyata istedikleri gibi ayarı veriyorlar.uarın temmuz bitiyor.hetalde Ağustos vadeli oynadılar düşükten toplamaya çalışıyorlar.pek anlamam bu vadeli işinden sadece sallıyorum.ama olurda kiralık hisse atarlarsa iyi öperim o zaman onları....

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Türk Telekom Grubu olarak, ülkemizin ve müşterilerimizin dijital dönüşüm yolculuğunda; sabit, mobil ve genişbant haberleşme ürünlerinin yanı sıra pek çok alanda dijital ürün ve hizmetler sunarak ülkemize değer katmaya devam etmekteyiz. Bu çerçevede, dijital odağımızı güçlendirmek ve mevcut dijital ürün ve hizmet portföyümüzü genişletmek amacıyla Türk Telekom Grubu bünyesindeki belirli ürün ve servisleri yeni bir yapıda konumlandırmayı hedefliyoruz.

Dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında yeni atılımlar gerçekleştirmek üzere, Türk Telekom Grubu bünyesindeki dijital şirketlere bilgi teknolojileri (BT) altyapı hizmeti sunma faaliyetlerinin ve oyun servisleri, dijital yayın servisleri, bulut çözümleri vb alanlardaki mevcut dijital ürün ve servislerin kurulacak yeni şirketler veya mevcut grup şirketlerimiz altında yeniden yapılandırılmasına Yönetim Kurulumuzca karar verilmiştir.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1048844

Vay be, vizyon sahibi bir yönetimin olması umutlandırdı beni.
    Bir de lisans süre uzatımını da yaparlarsa tam puan benden.

Hayırlı olsun.

Bu haberin de bir kıymeti yokmuş meğer, hisse 9 bile göremedi, çok güçsüzleşti.

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bu haberin de bir kıymeti yokmuş meğer, hisse 9 bile göremedi, çok güçsüzleşti.
    görmedi değil , gösterilmedi hocam. fiyatla istedikleri gibi oynuyorlar. vadeli madeli alıp satıyorlarya , işte ay sonlarında sırf bunlar için ayar çekiyorlar. zaten 50 centten işlem görmesi çok saçma. bizim bilançoların ve gelirlerin tl ile olması önümüzdeki en büyük engel. şimdiye kadar fedakarlığı hep telekom yaptı. sıra devlette. lisansını bedelsiz uzatıp , yeni yatırımlar için teşvikler verip en azından hisse fiyatını 2 dolara çıkartmaları lazım. yazık 4 dolardan vatandaşa hisse sattı bu devlet. bide gelin ülkenizde yatırım yapın diyorsunuz...

8.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    görmedi değil , gösterilmedi hocam. fiyatla istedikleri gibi oynuyorlar. vadeli madeli alıp satıyorlarya , işte ay sonlarında sırf bunlar için ayar çekiyorlar. zaten 50 centten işlem görmesi çok saçma. bizim bilançoların ve gelirlerin tl ile olması önümüzdeki en büyük engel. şimdiye kadar fedakarlığı hep telekom yaptı. sıra devlette. lisansını bedelsiz uzatıp , yeni yatırımlar için teşvikler verip en azından hisse fiyatını 2 dolara çıkartmaları lazım. yazık 4 dolardan vatandaşa hisse sattı bu devlet. bide gelin ülkenizde yatırım yapın diyorsunuz...

Evet aynen hocam, bu hisseyi de düşürerek para kazanan bir grup var maalesef, yok ki hisseyi yukarı sürüpbunların donuna kadar her şeylerini alacak bir babayiğit kurum, beter olsunlar inşallah.

Sayfa 159/584 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •