Originally Posted by
ABKA
CAUTİONARY; Becereksiz bir hükümet var mı, evet.Burada defalarca biz bunların acubei hilkat yöntemlerini eleştirdik.
Tek adam,kayırmacılık ,PEŞ KEŞ ÇEKME ,ben bilirim demeler.SON 3 YILDA NELER DÜŞÜNDÜĞÜMÜ DEFALARCA BURAYA YAZDIM
Ama bu ,KÖYÜ SATARIM HA, mezun olunca çeker giderim TEHDİTLERİ asla doğru değil.Olan bu halka olacak.SENİ vergiler okutan halka vefa borcun var.
Bunun anlaşılması çok mu zor?
Benzeme işi de hoş değil.Yaşını başını almış adamız.Kimseye benzemek gibi bir niyetim yok..Ama hakikat noktasında çoğu konuda mutabık oluruz o başka.
Ben gitmeyi aklımın ucundan geçirmedim..gitmeyi düşünenlere de hep kalıp ülkemize hizmet etmek daha doğru dedim..yatırım için bile ülkemiz varken, yurt dışına yatırım yapmayın dedim soranlara.
ama son 10 yılda hızla kötüleşti her şey..mesele para da değil sadece..sosyal haklar, adam yerine konmama..hemen her yerde çapsız, liyakatsiz adamların yönetici olarak atanması.
sektör olarak telekom ve IT sektörünü biliyorum...buradaki insanlar fırsatını bulduğunda gidiyorsa, bir yerde sıkıntı var demektir...işin kötüsü ülkemizin geleceğini kaybediyoruz..bunu giden gider şeklinde basite indirgeyen, kafası çalışmayan, çapsız, liyakatsiz adamdır.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri