Sayfa 160/1007 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    İş te bilmiyor bunlar.. bir üniversite mezunu adamın devlete maliyeti bir milyon dolar. Yediği içtiği ile sağlık masrafı ile. Almanya alıyor bunu hazır yetişmiş yüzbin dolar harcıyor, dokuzyuzbin tasarruf ediyor. Bizim mallarda giden gitsin diyor. Yazık.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    eğer bunu bilmeden diyorsa mallık, bilerek diyorsa vatana ihanet..ötesi yok.

diğer taraftan, kafası çalışan, iyi yetişmiş adam..ideolojik bağnazlığı da yoksa, kolay kolay baş eğmez, iş için kimseden torpil beklemez..yardım istemeyi, boyun eğmeyi kendine yediremez. işte bu tür insanlar kayırmacı siyasal islamcılar için en büyük tehdir...bunların ülkeyi terk etmesi işlerine gelir, bu nednele zaten giden gitsin diyor tepedekiler...tabi bu durum vatana ihanet tezimi destekliyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. bunlar iyi gunlerimizmis diyecegiz,daha kotulerini de gorecegiz anlasilan..25 lira mazot..30-35-50 ?

3. aracı servise bıraktım kavgayı kaçırdım....

doktorun biri asistan doktorken golf aldım sıfır...

uzman doktor oldum polo alamıyorum demiş...

birazda gidenleri anlamak lazım...

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    CAUTİONARY; Becereksiz bir hükümet var mı, evet.Burada defalarca biz bunların acubei hilkat yöntemlerini eleştirdik.

Tek adam,kayırmacılık ,PEŞ KEŞ ÇEKME ,ben bilirim demeler.SON 3 YILDA NELER DÜŞÜNDÜĞÜMÜ DEFALARCA BURAYA YAZDIM

Ama bu ,KÖYÜ SATARIM HA, mezun olunca çeker giderim TEHDİTLERİ asla doğru değil.Olan bu halka olacak.SENİ vergiler okutan halka vefa borcun var.

Bunun anlaşılması çok mu zor?

Benzeme işi de hoş değil.Yaşını başını almış adamız.Kimseye benzemek gibi bir niyetim yok..Ama hakikat noktasında çoğu konuda mutabık oluruz o başka.
    Ben gitmeyi aklımın ucundan geçirmedim..gitmeyi düşünenlere de hep kalıp ülkemize hizmet etmek daha doğru dedim..yatırım için bile ülkemiz varken, yurt dışına yatırım yapmayın dedim soranlara.

ama son 10 yılda hızla kötüleşti her şey..mesele para da değil sadece..sosyal haklar, adam yerine konmama..hemen her yerde çapsız, liyakatsiz adamların yönetici olarak atanması.

sektör olarak telekom ve IT sektörünü biliyorum...buradaki insanlar fırsatını bulduğunda gidiyorsa, bir yerde sıkıntı var demektir...işin kötüsü ülkemizin geleceğini kaybediyoruz..bunu giden gider şeklinde basite indirgeyen, kafası çalışmayan, çapsız, liyakatsiz adamdır.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sayın Cautionary aslında en düşük sosyo-kültürel seviye bile durumun farkında
    Bunun en basit örneği İstanbul Gaziosmanpaşa'daki aynı bahçe içindeki 2 ayrı ASM
    Streeet view görüleceğiüzere
    https://www.google.com/maps/place/Ka...6!4d28.8822624

Şimdi karadeniz asm de 8 doktor da 35.000 den fazla kayıtlı hasta
    14 nolu ASM de 6 doktorda 10 000 den az kayıtlı hasta
    en az yarısı da ilçe sağlık müdürlüğü tarafından şahıslar istemese de
    yapılan kayıtlar
    Kendi gönüllü kayıt olanların tamamına yakını da tek doktorda
    sebebi ne
    bilmeyenler anlamayanlar ,anlamak
    istemeyenler için az sonra.
    Çünkü orada bizim çok bilmişlerin kendi evlatları yurtdışında el üstünde tutulurken

https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...-acti-6998485/
    Bizde doktor ithal ederiz deyip ithal ettikleri çalışıyor.
    Orada çalışan Tek Türk doktor ise hemen nufus bulabiliyor.
    Daha enteresanı yabancı uyruklu yaşayanlarda yabancı uyruklu doktoru istemiyor.

biliçsizce yani yani yada bilinçli ama bilgisizce tek bir taraftan bakınca siyaset kavgası aynı şuna benziyor

karı koca şiddetli bir kavgaya giriyor kendi aralarında adam en son satırı eline alıp tam kadını doğrayacak hop adamın elini tutuyorsun.

sonra ikiside karı koca sana bakıyor sen kimsin diye sana sataşıyorlar. kadın demezmi o benim kocam döverde söverde.

lan az önce hayatını kurtardım

abka da ki psikoloji bu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Mallık-ihanet ,SENİ kamu kaynaklarıyla okutan halka hizmet etmemek için,geçici siyasal sıkıntılara tahammül etmeden gitmektir.

ve..bu reste yüce anlamlar veren kesimdir.

SÜREKLİ BEN HASTA BAKMAM,GREVDEYİZ...abd de maaş bu kadar. ozaman ben de giderim ,derse...siz ne dersiniz..onlara düşen sabırla halka hizmet etmek ve bu ekonomik dar boğazdan kurtaracak yeni hükümeti beklemektir.(12 ay kaldı)

Bu tüm meslek erbabı için böyledir.Siyasi otorite gider ama halk baki.

NOT: konuyu kapatıyorum ama yandan dolaylı hakaret etmenin anlamı yok.

8. ülkenin koşullarını iyileştirirsen (demokrasi, özgürlükler, hukuk vb) kimse gitmez (net).

Sayfa 160/1007 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •