Sayfa 160/1001 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. Endeks 8.000 i asmis, hayirli olsun.

2. Saat 19.00 daki sayımdan sonra buluştuk. O anlatıyor ben hızlı hızlı notlar alıyordum. İşte cezaevinde tanıştığım bir mafya üyesinin anlattıklarından öne çıkanlar:

-Birçok suç örgütünün mermi kaynağı bazı polislerdir. Kurulan ilişkiler sayesinde onlar yıllık mermi haklarının bir bölümünü bizlere satar.

-Devlet içerisindeki açgözlü yöneticiler daha rahat gezmek, eğlenmek ve cüzdanlarını doldurmak için suç örgütlerine yanaşır. Ben mesela firari olduğum bir dönemde, anlaştığım polisler eşliğinde rahatça gezerdim.

-Ankara da bir Emniyet müdürü vardı. Onlarca kişiden küçük küçük paralar alırdı. Bunun da tabii bir karşılığı olmalı. Örneğin pandemi döneminde para aldığı grupların işlettiği gece kulüplerini veya kumarhaneleri kapatmıyor ve onlara baskın yapmıyordu. Şimdi cezaevindeymiş o polis müdürü de.

-Ama mafyanın en çok para yedirdiği grup hâkimlerdir. Yargılama sürecinde onlara ihtiyaç vardır çünkü. Örneğin benim dosyama bakacak olan Yargıtay ın ilgili ceza dairesinin üyesini bağlamıştık. Önce yoklama çekerdi bana. Pahalı bir restorana mı gitmek istiyor, beni arardı. Birine hediye mi gönderilecek, sözde bana danışırdı. Sonra gün geldi, 5 milyon liraya benim alacağım cezayı 3 te 1'e indirdi.

-Anadolu ya tayin olan bir yargı üyesi vardı. Zamanında çok işimizi görmüştü. Belki inanmayacaksınız, -Bana hiç yeni dava dosyası göndermiyorsun- diye sitem ederdi. Parasını koparacak sanık arıyordu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...ource=Anasayfa

Duzelir duzelir hic merak etme.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Saat 19.00 daki sayımdan sonra buluştuk. O anlatıyor ben hızlı hızlı notlar alıyordum. İşte cezaevinde tanıştığım bir mafya üyesinin anlattıklarından öne çıkanlar:

-Birçok suç örgütünün mermi kaynağı bazı polislerdir. Kurulan ilişkiler sayesinde onlar yıllık mermi haklarının bir bölümünü bizlere satar.

-Devlet içerisindeki açgözlü yöneticiler daha rahat gezmek, eğlenmek ve cüzdanlarını doldurmak için suç örgütlerine yanaşır. Ben mesela firari olduğum bir dönemde, anlaştığım polisler eşliğinde rahatça gezerdim.

-Ankara da bir Emniyet müdürü vardı. Onlarca kişiden küçük küçük paralar alırdı. Bunun da tabii bir karşılığı olmalı. Örneğin pandemi döneminde para aldığı grupların işlettiği gece kulüplerini veya kumarhaneleri kapatmıyor ve onlara baskın yapmıyordu. Şimdi cezaevindeymiş o polis müdürü de.

-Ama mafyanın en çok para yedirdiği grup hâkimlerdir. Yargılama sürecinde onlara ihtiyaç vardır çünkü. Örneğin benim dosyama bakacak olan Yargıtay ın ilgili ceza dairesinin üyesini bağlamıştık. Önce yoklama çekerdi bana. Pahalı bir restorana mı gitmek istiyor, beni arardı. Birine hediye mi gönderilecek, sözde bana danışırdı. Sonra gün geldi, 5 milyon liraya benim alacağım cezayı 3 te 1'e indirdi.

-Anadolu ya tayin olan bir yargı üyesi vardı. Zamanında çok işimizi görmüştü. Belki inanmayacaksınız, -Bana hiç yeni dava dosyası göndermiyorsun- diye sitem ederdi. Parasını koparacak sanık arıyordu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...ource=Anasayfa

Duzelir duzelir hic merak etme.
    Bakara makara yapanları görünce Suç gruplarının işi düşen kesim de onların gayrimeşru kazançlarından pay istemesi normaldir ...

Alıntı:

Biri Bodrum'da koy alır, öteki uçak alır, birisi ABD de çiftlik alır, diğeri gemi alır, öteki limanları alır, diğeri marina alır, ötekiler tez yazmadan prof ünvanı alır, biri altın madeni alır. Bunları destekleyenler ise BİM e giderken 25 krş vermemek için, yanına poşet alır.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. Bosporos abi, fazlalık tlleri ne yapalım, tamam eriyor da erime hızını yavaşlatmak için ne yapalım,

Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Bosporos abi, fazlalık tlleri ne yapalım, tamam eriyor da erime hızını yavaşlatmak için ne yapalım,

Bundan varmı?
    Tr de.???
    Bir araştır.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

https://www.gold.de/kurse/rhodiumpreis/

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Benzin fiyatlari uzaya cikacak.petrolde 100$+

Sayfa 160/1001 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •