Sayfa 161/582 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Bizzat o işi yaptim geçmişte ..fonların en az %90 ni normal getirilerin altında performans sergiliyor kardeşim ..Altın ,döviz fonları bile altın ve döviz spot getirisin altında..[emoji2]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Abi hisse senedi fonları da var. Hem de bir sürü.

Bes'i Ereğli ye ya da başka bir sisteme alternatif olarak görmüyorum zaten. Ama bence içi boş bir sistem değil.

Yav neyse kendimi BES savunucusu taraftarı pozisyonuna sokmak istemiyorum. Naçizane birilerine faydalı olur diye paylaşım.

Buradakilerin çoğunun zaten borsa konusunda minimum düzeyde bilgisi var. O sebeple belki paylaşımım saçma gelmiş olablir.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,156
     Alıntı Originally Posted by temettuverimi Yazıyı Oku
    Abi hisse senedi fonları da var. Hem de bir sürü.

Bes'i Ereğli ye ya da başka bir sisteme alternatif olarak görmüyorum zaten. Ama bence içi boş bir sistem değil.

Yav neyse kendimi BES savunucusu taraftarı pozisyonuna sokmak istemiyorum. Naçizane birilerine faydalı olur diye paylaşım.

Buradakilerin çoğunun zaten borsa konusunda minimum düzeyde bilgisi var. O sebeple belki paylaşımım saçma gelmiş olablir.
    Estağfurullah neden saçma olsun... Bilmediğimizi öğreniyoruz işte..eline sağlık..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. AB, Rus kömürüne uygulanan yaptırımları hafifletti

4.  Alıntı Originally Posted by temettuverimi Yazıyı Oku
    abi yatırdığın parayla alakalı "o parayla" kısmı.
    Yıllık 150 bin TL. ödeme yaptığında ne olur bir de o şekilde hesap yapıversen
    Orası öyle, ben genelleme yaptım ve zaten senin gibi bilinçli insanlar için de demedim.. Sen A'dan Z'ye maşallah. Ama adam ayda 100 tl ,50 tl yatırıyor, ben emekli olacağım diyor Emekli kelimesi geçiyor ya cümlede tamam...

Ben genel anlamda dedim, yani doğru yayılımı yapmazsan ki halkın %98'i yapmıyordur.
    Sürekli takip edip güncel de tutmazsan çok bir şey beklememek lazım.

Ama hiç para ayıramıyorum diyen için bence birikim birikimdir. Biriktirmenin kötüsü olmaz.

Bu arada iyi kazanan emekli fonları da görüyorum da detaylı bakmadım, son dönemler deki durumları da bilmiyorum , kimseyi yanıltmak istemem, eskiden beri bildiklerimi yazdım...

5. Öyle manyak bir döneme denk geldik ki, adamlar ne satarsa satsın, karşı bacağında Demir’i almıyor, market alıyor, kumaş alıyor, altın alıyor ama demiri almamaya yeminliler. Bunun sektörle ilgisi yok, bariz bir husumet var.

6.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Orası öyle, ben genelleme yaptım ve zaten senin gibi bilinçli insanlar için de demedim.. Sen A'dan Z'ye maşallah. Ama adam ayda 100 tl ,50 tl yatırıyor, ben emekli olacağım diyor Emekli kelimesi geçiyor ya cümlede tamam...

Ben genel anlamda dedim, yani doğru yayılımı yapmazsan ki halkın %98'i yapmıyordur.
    Sürekli takip edip güncel de tutmazsan çok bir şey beklememek lazım.

Ama hiç para ayıramıyorum diyen için bence birikim birikimdir. Biriktirmenin kötüsü olmaz.

Bu arada iyi kazanan emekli fonları da görüyorum da detaylı bakmadım, son dönemler deki durumları da bilmiyorum , kimseyi yanıltmak istemem, eskiden beri bildiklerimi yazdım...
    Dostum yazdıklarında haksız değilsin, sonuna kadar katılıyorum. Ben de bir nebze farkındalık olur diye paylaştım zaten. Sabit fikirli olmamak lazım. Araştıralım işimize nasıl geliyorsa öyle ilerleriz zaten.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    AB, Rus kömürüne uygulanan yaptırımları hafifletti
    az evel biri aradı beni, sen bilirsin diye sormak için. rusyadan kömür cevher getirebilirmiyiz diye, dedim o ürünler yasaklı ve bizim boyumuzu aşar, rusya da kömür 20 dolar dedi, ses çıkaramadım. Bir an ereğlinin 20 dolara kömür aldığını hayal ettim, ocakta kömür yanıyor, bacadan dolarlar iskenderun hatay adana hatta kıbrısa doğru uçuyormuş gibi bir rüya gördüm.

8. ne oldu birden aldılar bedelsiz mi geldi.

Sayfa 161/582 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •