-
cevher sakıt olmaz yere düşmekle.
-
Ne alır ne satarım sen oyna ben bakarım spek oğlu spek 😂😂😂
-
Yav kendinizi sikmayin ister ciksin ister insin. tahtada spekmi kaldi. yabanci vurdu gecti..geride kalan gariban dovunsun dursun. hem kagida guveniyorsunuz hemde spek diye birinden medet bekliyorsunuz. pes dogrusu.
-
mesela ben düşse de öteki kağıtlarda yukselse, gömülsem buna diyorsam...ben de spekülatör sayılırım...indes pişsin bak...
-
[QUOTE=meho;2360569]Yav kendinizi sikmayin ister ciksin ister insin. tahtada spekmi kaldi. yabanci vurdu gecti..geride kalan gariban dovunsun dursun. hem kagida guveniyorsunuz hemde spek diye birinden medet bekliyorsunuz. pes dogrusu.[/QUOTE
Hocam seni ben çok anlayamıyorum illa bu kâğıtta bir şey yok hep olumsuz hep kötü hem burdasın bekliyorsun bı kağıt normal hacminin on katı üstü hacim yapıyorsa bunu garibanlar iki bin üç bin lotlami yapıyorlar bir kaç sayfa öncede biliyorsan da yazma yapacakları varsada yapmazlar dedin bu burası forum kişisel görüş paylaşma yeri degilmi nedir sendeki bu sıkıntı çözemedim çok da umrumda değil ama olayı kisisellestirdigin için cvp hakkım oldu . Polemik sevmiyorum boş lafda hoş değil herkez kendi yolun sınırları kapsamında takilsin lütfen. Bu arada kağıt ile 17 milyon hacimde doğru dürüst bir para çıkışı da yok ve takaslarda citi kafaya oynuyor %9 civarı lotu oluştu
sabır eden derviş ayenin spegini delmiş ohhh 😂😂😂.
-
Kimsecikler yazmıyor niye acaba demeden de edemiyorum nedir bu sessizlik fırtına önceki durgunluk mu yoksa madem bu kadar değerliydi lotların niye çektin bu kadar aşağı hadi çektin şimdi niye Ali Cengiz oyunu cekeyorsun millete, çık yukarı verelim hem sen rahat et hemde biz yap iki tavan vereceğim söz erkek sözü 😂😂😂
Tabiki ytd ve hürmet ve saygılarımla . Son olarak 371 bin liralık malikane aldın bu gün kaçmadı gözümden 😜😜😜
-
Saat 11.26 city 216000 lot satış vermiş. Fakat elinde başka mal yok panik yapmayalım
LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
burdayız...bu fiyatlar ikinci çeyrek açıklanınca hayal olacak...bence...beklemedeyim...12 tl maliyetle bekleyenler bilirim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri