Sayfa 162/652 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    hisse kendini göstermeye başladı mi...
    evet dostum göstermeye başladı..endeksin %0,50 ekside olduğu bir günde en çok çıkanlar listesinde 7. sırada...ama biraz daha göstermesi iyi olur...gösterdikten sonra hem temelciler üşüşecek hem de teknikçiler...o vakit çıkış daha da agresifleşebilir...zaten güçlü durdukça bu çıkışın devamı gelecektir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    evet dostum göstermeye başladı..endeksin %0,50 ekside olduğu bir günde en çok çıkanlar listesinde 7. sırada...ama biraz daha göstermesi iyi olur...gösterdikten sonra hem temelciler üşüşecek hem de teknikçiler...o vakit çıkış daha da agresifleşebilir...zaten güçlü durdukça bu çıkışın devamı gelecektir...
    beklentileri çok yüksek tutmayip sadece sabırlı olmak lazım...zamanla değerini bulacaktır...

3.  Alıntı Originally Posted by dedektif Yazıyı Oku
    satışlar sabah ki gibi kalın değil ama ilk 5 kademeye baktığımızda satışlar daha kalın görünüyor...bir çok arkadaş eğer satıcı lotları kalınsa hisse çıkacak demektir diyorlardı..bu gün bu gözle hisseye baktım...hakketen de dedikleri çıktı...satışa koyduklarını yavaş yavaş alıyorlar...şu dakikada 1,66 yı almakla meşguller...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. devre kesici geldi...
    Allah'ım gents devre kesici...
    ilginç...

5.  Alıntı Originally Posted by sogul67 Yazıyı Oku
    devre kesici geldi...
    Allah'ım gents devre kesici...
    ilginç...
    devre kesecek bir durum yok halbuki ağır ağır aldılar kademeleri.. öyle sığ hisseler gibi paldır küldür gitmedi yani.. Ben bu devre kesc, mantığını anlamadım... Galip in hisselerinin neden devresi kesilmiyor

6.  Alıntı Originally Posted by Abomber Yazıyı Oku
    devre kesecek bir durum yok halbuki ağır ağır aldılar kademeleri.. öyle sığ hisseler gibi paldır küldür gitmedi yani.. Ben bu devre kesc, mantığını anlamadım... Galip in hisselerinin neden devresi kesilmiyor
    arkadaşlar bu rutin bir uygulamadır korkulacak bir şey yok...sabah açıldığı fiyattın %10 üzerine veya aşağısına indiğinde otomatikman devre kesici uygulamaya girer...sıkıntı yoktu..15 dakika sonra kaldığı yerden devam edecektir...bu uygulama tüm hisselerde var...

Sayfa 162/652 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •