Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 5215 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sogul67 Yazıyı Oku
    devre kesici geldi...
    Allah'ım gents devre kesici...
    ilginç...
    devre kesecek bir durum yok halbuki ağır ağır aldılar kademeleri.. öyle sığ hisseler gibi paldır küldür gitmedi yani.. Ben bu devre kesc, mantığını anlamadım... Galip in hisselerinin neden devresi kesilmiyor

Alıntı Originally Posted by Abomber Yazıyı Oku
    devre kesecek bir durum yok halbuki ağır ağır aldılar kademeleri.. öyle sığ hisseler gibi paldır küldür gitmedi yani.. Ben bu devre kesc, mantığını anlamadım... Galip in hisselerinin neden devresi kesilmiyor
    arkadaşlar bu rutin bir uygulamadır korkulacak bir şey yok...sabah açıldığı fiyattın %10 üzerine veya aşağısına indiğinde otomatikman devre kesici uygulamaya girer...sıkıntı yoktu..15 dakika sonra kaldığı yerden devam edecektir...bu uygulama tüm hisselerde var...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar bu rutin bir uygulamadır korkulacak bir şey yok...sabah açıldığı fiyattın %10 üzerine veya aşağısına indiğinde otomatikman devre kesici uygulamaya girer...sıkıntı yoktu..15 dakika sonra kaldığı yerden devam edecektir...bu uygulama tüm hisselerde var...
    Sayın keko. Seni canı gönülden tebrik ederim. 3-4 gündür yazdıklarını takip ediyorum. Analizlerin o kadar sağlam, iyiniyetli ve soğukkanlı ki. Gerçekten tebrikler ve teşekkürler.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by justuntim Yazıyı Oku
    Sayın keko. Seni canı gönülden tebrik ederim. 3-4 gündür yazdıklarını takip ediyorum. Analizlerin o kadar sağlam, iyiniyetli ve soğukkanlı ki. Gerçekten tebrikler ve teşekkürler.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    arkadaşlar keko olmak kolay değildir....10 yıldır borsada pişiyorum...önceleri sadece kektim ve herkes beni yedi o vakitler iki sermayemi kayıp ettim...ama sonunda piştim ve keko oldum....şimdilik de ben kazanıyorum...bunu temele borçluyum dostlar....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar keko olmak kolay değildir....10 yıldır borsada pişiyorum...önceleri sadece kektim ve herkes beni yedi o vakitler iki sermayemi kayıp ettim...ama sonunda piştim ve keko oldum....şimdilik de ben kazanıyorum...bunu temele borçluyum dostlar....
    Temel iyidir . Temel iyi olunca teknik de iyi olur. Şu an 1.64 direnci kırmış durumdayiz

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Keko selamlar sen hala burada mısın ?

Alıntı Originally Posted by Abomber Yazıyı Oku
    Keko selamlar sen hala burada mısın ?
    evet dostum hala buradayım...bu güzel bilanço olduğu sürece de buralarda olacağım...

topikte biraz fazla yazınca bazı kişiler bu geveze adam iki gün yazar sonra çeker gider diye düşünmüşlerdir...oysa hiç de öyle olmadı...rehberimiz temel analizdir...sabrımız da olduğu sürece kalacağız dostlar...bakalım nasibimiz neler olacak ??

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •