Sayfa 162/312 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
Arama sonucu : 2493 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1. bu konuttaki faiz indirimi nasıl olurda bu firmaya etki etmez anlamak mümkün değil

2. teknik işlemiyor gerci bu kagıda karın deşen cek var bu senette RSI sı en dibe düsen bir kac senetten biri

3. senın gıbı senedın taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

4. Düşüş sebebi bence yüksek bedelli, eczyt elindeki senetleri biraz biraz bosaltiyor, satis haberi gelmis yine eczyt dan, yada bedelli ile korku vererek,el altindan bitaraftan topluyorlar olabilirler de, ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Düşüş sebebi bence yüksek bedelli, eczyt elindeki senetleri biraz biraz bosaltiyor, satis haberi gelmis yine eczyt dan, yada bedelli ile korku vererek,el altindan bitaraftan topluyorlar olabilirler de, ytd.
    Tabloda alim gozukuyor aciklamada satis gozukuyor.nasil is bu

HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Aliyaşar Yazıyı Oku
    Tmm da bu kadar düşmez ki mahvetti bizi ne yapacağımı bilemiyorum daha nereye kadar düşecek bu düşüşün çıkışı olmıcak mı?çok beklentiler var diyosun ama başladığı yere geldi çıkmasını engellemesinin altında acaba ne yatıyor?peki sen bedelli olmayacağını öngürüyosun bizi ne bekliyor tekrar eski seviyelerine çıkacağına inanıyormusun..

İnvestinsting'te yazan senmisin....ilaçcı alış yapmış....

7.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    İnvestinsting'te yazan senmisin....ilaçcı alış yapmış....
    Aynen benim...evet alış yapmışlar..dün satış yaptı kite açıkladılar bugün düzelttiler alış yapmışlar ama yine de düşüyor

8. intema güçlü desteğinde dinleniyor,burdan aşağıya geleceğini pek sanmıyorum,baskı devam ediyor,bedelli söylentisi ile tabanına çektiler,burada çok güçlü destek var,tavsiye değil benim fikirlerimdir.

Benim beklentim buralardan yukarı dönebilir,ytd.

Sayfa 162/312 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •