Originally Posted by myfinans Ama 4 kuruş düşük kurdan hesaplanacak AFT. %0,6 eksiyi de hesaba katmak lazım. Neden ki? Onbes otuzda kacti deger
Originally Posted by Webster Neden ki? Onbes otuzda kacti deger 7,90'dı Cuma Bugün 7,86 oldu.
Originally Posted by boschyatirim Aslinda bu topigin alfabesini web üstad bize bilale anlatir gibi öğretmesi lazim. Ki okuduğumuzu kısa yoldan anlayalim.Hamallık yapmayalım. Ustadim Size ozel ders bile veririz Pm le herkese donmem ama size ozel yazayim isterseniz 🤗 Syg
Originally Posted by Webster Ustadim Size ozel ders bile veririz Pm le herkese donmem ama size ozel yazayim isterseniz [emoji847] Syg Gerçekten yazdinizmi üstad.Pm lerime normalde bakmak aklima gelmez ama.Sizin için özel olarak açıp bakayım. Çok merak ettim.
Originally Posted by Foçabeyi Meeaaşşaallllahhhh Birilerinin nazari degdi accuk
Originally Posted by boschyatirim Üstadım gözün tutmadıkarını çocuk esirgeme kurumuna bağışlayıver. Kustu galiba 😀😀😀😀 Pekte icli Temiz bir arkadasimiz
Originally Posted by myfinans 7,90'dı Cuma Bugün 7,86 oldu. Yanlisiniz var ustadim Cuma kapanis 7.8639 idi
Originally Posted by Webster Yanlisiniz var ustadim Cuma kapanis 7.8639 idi Kapanış önemli değil Hesaplarda MB kuru kullanılıyor. Cuma MB kuru 7,90'dı Bugün 7,86.
Forum Rules
Yer İmleri